Új hozzászólás Aktív témák

  • kwzatz

    őstag

    Ennél a 4080-nál tényleg elgondolkodtató, hogy pontosan ki fogja venni. Akinek nem számít a pénz (és a tápcsati :DDD ) és a teljesítmény a lényeg, az vesz egy 4090-et. Ár/teljesítmény mutatóban is jobb egy kicsit, annak ellenére, hogy az a csúcskártya (ez amúgy totálisan agyhalott dolog, nem is igazán értem...) Ha a raytracing számít, szintén inkább a 4090, mert ahogy nézem, ott arányaiban is kicsivel nagyobb a lemaradás. Ha számít az ár és a raszter, és a felső kategóriából akarsz válogatni akkor úgy néz ki, hogy inkább 7900XTX (de legalábbis megvárja az ember az eredményeket). Ha az embernek nem kell ekkora teljesítmény, akkor előző generáció sokkal olcsóbban, jobb ár/teljesítmény mutatóval (ez is kemény azért...)
    Tényleg, ki itt a célközönség? És még volt egy 12GB-os, még sokkal gyengébb 900$-ért... (meg lesz is, csak más néven... de vajon mennyiért?) :DDD Van baj.

    warcat: Ez, hogy keveset küldünk a boltba és szándékosan keveset adunk el belőle adott idő alatt, mert még az előző kártyáink sem fogytak el, ez hosszú távon nem egy túl sikeres üzleti modell. :D Most jó profitmaximalizálásra az early adoptereken és azokon, akik nem tudnak várni, de ezt nem lehet a végtelenségig nyújtani. Nemsokára jönnek a negyedéves eredmények, és ha az még nem is fog kegyetlenül odacsapni, az azt követő már lehet, ezzel a stratégiával. Előbb utóbb egyértelmű lesz, hogy "meztelen a király".

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák