Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
Az 1440p igazából semmivel sem jár több igénnyel, mint az 1080p 1440p Quality DLSS-sel ugyanannyi sebességed van, mint natív 1080p-vel, de valamivel részletesebb lesz a kép, mert ugye a TAA megoldások jobban mosnak ilyen alacsony felbontásnál.
Nyáron váltottam 1080p-ről 1440p-re, nem kellett hozzá VGA-t cserélném. Szerintem ma már az 1080p emiatt nem éri meg, én nem bántam meg a váltást, mert jobb.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
bevallom, igazad van...
én anno kimentem angliába, gondoltam meglépem az előrelépést 1080p -> 1440p .... csak aztán idő közben hazaköltöztem
mondjuk nem panaszkodom, mert majom-banán... de megnézem, "idén" ezt mennyire tudom tartani itthon" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- AKÁR JÁTÉKRA!! ASUS Mining P106 6GB - GARIS
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 365.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest