-
GAMEPOD.hu
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovcsrob
tag
Kösz.
Az enyémmel is befutott a posta. Még 30 perc munkaidő. Csak a mérlegre volt időm feldobni. A kártya magában 945 gramm.
Remélem az 550w os corsair om. Elég lesz alá. (elvileg 650w fölött kellene gond nélkül mennie)
Nem jött meg a 650 es szinten corsair, amit a héten rendeltem.
Vagy a 650w az újabb procik miatt kell? Egyenlőre egy i5 4460 am van. (ennek bőven 100W alatt kellene ennie)
Tudom kukázzam. Jövőre nézek egy 5xxx es AMD t. -
nyul105
senior tag
Kapcsolj be 4k upscalinget nvidia panelben, akkor tuti 100%on megy majd a vga. V/gSync off jaja
Szerk.: ja, teljes gép fogyasztás? Akkor addig növeld a felbontást, amíg el nem éred a 100%ot vgaval, ott van kb a legnagyobb fogyasztásod.
1440p tuti cpu bottlenecked lesz, ahol malmozik a vga...[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
csúnya lenne ha nem tudná, 3080 4k/60-at kimaxolva nem mindig tartja a flight simulatornál, de az 8mp, 1440p meg 3,7
2080ti szint vagy afölött van ez a kártya játéktól függően, yt tele van már mérésekkel, itt is voltak mérések_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz sirszevenap #892 üzenetére
óóóó még van idő ( :
Gaboo86
3100 nyilván hagy benne, de 1440p-t gondolom megoldja a vga gond nélkül 60hz-ig amíg a monitor megy, de nem kapcsolok majd syncet_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
az se rossz, 1,2v-on az enyém 4000-t ment, 1,28-on 4,2-t, 1,35-ön 4,3-at - azt csak tesztre néztem -, már nincs meg, 3100 van most, ennek megy 1,2v@4,2, ezután már csak 5xxx jöhet hozzám ( :
nah úgy néz ki még kicsit várok, ha nem viszik a kártyát akkor bizony ordenáré módon mérlegre fogom helyezni doboz nélkül is ((( :
megmérem a fogyasztását - legalábbis komplett gépre vetítve -, most gt210 van, idle 56w a gép, vga-t maxra terhelve 64 :d
osztán' megküldöm forzával 1440p-n, és flight simulatorral
és próbálok csinálni ab-s videókat, venti rpm-mel, azt nagyon szeretik lehagyni a "tesztelők"
vicces lesz a 37e ft-os 3100 mellett, lehet "nagy tesztet" is kellene belőle csinálni
van valami rtx-es játék ami game pass-ban benne van esetleg?
újak közül esetleg a doom ethernal érdekel, ha lement az ára pár ezerre, többet nem adok érte, de az nem rtx ha jól sejtem_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
nyul105
senior tag
Mellégépeltem a telefonbillenytűzetről. 4250,@1.22V. bocs
Ha már írtam: 4300on is stabil volt, csak kifagyott egyszer a warzone, de azóta rájöttem, hogy a call of duty warzone azért fagy, mert beta verziós bughalmaz...
Szóval tudna ez többet is, de minek :)
Amúgy idén áprilisi gyártás.[ Szerkesztve ]
-
nyul105
senior tag
Cpu allcore 4350 van@ 1.22v, nem volt türelmem több beállítást kitesztelni :) ez is csak azért, mert hűvösebb, mint a gyári default.
Alcsi69: nem mertem sose állítgatni, mert nem "értek hozzá" annyira se, mint a cpu ochoz.
Cpunál legalább tudom, hogy figyelni kell a feszültséget, hőfokot és kb. ennyivel lehet gond, ha nem fagy, gpunál csak a fancurvet módosítottam, mert a gyári görbe nem volt elég sima.Nagyon köszi az infokat, így a 3070 is visszajött abba a bizonyos kalapba.
-
Chaser
legenda
elég
cpu-t tolhatod, game alatt nem kap nagy terhelést csak néhány esetben, de ott se olyan szintűt mint pl egy kódolásnál - mondjuk értelme nem sok van, defaulton is majdnem kimaxolja magát játék alatt, 1-200mhz-et lehet még rátenni max -
a 3070-nél nincsenek durva peak értékek mint a 3080-nál, nem szaggassa' a tápot
a gyártók mindig többet írnak ajánlásra, egyrészt a peak értékek miatt, másrészt mert sok táp nem adja le azt ami rá van írva
ha megnézed 75w vga-ra is a min. 300w ( : miközben egy 180w-ot evő one x-ben 230-as táp van gyárilag, ahogy az oemek is méretezik durván túl, mert csak rosszabb a hatásfok_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
nyul105
senior tag
Ha már tápos off, ide is offolok egyet.
550w fsp hydrox 80+gold táp(most lesz 3 éves decemberben) elég -e szerintetek 3070hez , vagy majd 3060tihez (talán rumored specek alapján tippelhető)?És igen, cserélhetném, de nem szeretném :).
Mellette ryz 3600@1.22v, hwinfoban meg tudok nézni fogyasztás értékeket, ha segít, + 2 hdd. Most msi gaming 1070ti van mellette.Gpu-t sose oczok, limiteket se huzogatom, szóval gyári out of box. Köszi!
Ps: tudom, hogy a 650 az nvidia ajánlás, és tudom, hogy a 650 és a 750 az jobb, "elegebb". -
Joco_77
senior tag
válasz Sontir Fel #880 üzenetére
Én csak pozitívan tudok róla nyilatkozni eddig. Csendesen teszi a dolgát. Soha nem volt még EVGA kártyám, Gigabyte volt a 1080 G1 is illetve az előtte lévő 980 is, azok is szépen tették a dolgukat évekig.
Tápegység, rendben, hallgatni fogok rátok, most anyagilag eléggé les*ggeltem a 3070 miatt, de majd kiszorítok még egy új tápot valahogy.[ Szerkesztve ]
-
Sontir Fel
őstag
Gratulálok a vashoz, ilyenért állok sorba az EVGA honlapján
Külön pacsi a HAF házhoz, nekem egy X van. Gondolkodtam már cserén, de még nem láttam olyat ami hasonlót nyújtana mint ez az öreg szörnyekA tápot én cserélném, egy corsair TX táptól köszöntem el, mert közel 10 éves volt már és többen javasolták, hogy jobb a békesség. Semmi előjele annak, hogy gond lenne, de a kora miatt végül hallgattam másokra
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
Chaser
legenda
válasz sirszevenap #877 üzenetére
mingyá' szólok nekik rossz a cím, ide küldjék
szerk:
Joco_77
nem siklott el, percig nem kötnék ilyen kaliberű vga-ra chief eco-t, de 10 éves tápot sem, te meg igen, nekem oly mindegy...[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
sirszevenap
addikt
Na. Alza felületén megjelent a csomagszám.
[ Szerkesztve ]
Bankkártyával? Hát persze!
-
Chaser
legenda
jó én erre azt mondom, ha van vga-ra 2xx k, talán akad tápra is 3x, de tudom velem van a baj ( :
az jó ha a táp bizonyít, csak sajnos öregednek benne az alkatrészek idővel, és 10 év már elég nagy idő egy tápnál ha combosabb vga-kat etett akkor pláne
chieftec eco-t ilyen gépre? hát hajrá...
de sok köze van, táp nélkül egy 3070 se muzsikál, de nekem mindegy, csak gondoltam szólok_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
GAbre
veterán
"dp a jövő".Hdmi-ből az új szabvány még drágán új.Nem rakják rá a kártyákra.
Dp nagyobb felbontást/frissítést tud + elvileg csak azon támogatott g-sync.
Így egyértelmű,mit érdemes rárakni.
Sajnos dell monitoromon pl 1 hdmi,és 1 dp port van.Kicsit spóroltak bemenetekkel.
De legtöbb esetben még a hdmi is régi(olcsóbb) fajta van monitoron/tv-n.Így már csak ezért is felesleges méregdrága hdmiket rárakni.[ Szerkesztve ]
-
Joco_77
senior tag
Visszatérve a kártyához 1 számomra negatívumot elfelejtettem jelezni, de ez csak nekem az szerintem a 1080 után. Ugye mindent hajlamos az ember figyelni, órajel, ár, hűtés, hőfokok, fogyasztás, csak épp én a kimeneteket felejtettem el figyelni.
A 1080 al ellentétben csak 1db HDMI port van a 3070 en és 3db Displayport. Persze tudom, hogy ez utóbbi ideálisabb kijelzőkhöz, nekem viszont cumi, mert 2 HDMI port volt használva (és 1 Displayport).
Úgyhogy most vennem kell majd egy ilyen "mutáns" DVI-Displayport kábelt a kisebb monitorhoz, hálistennek 2k Huf körül már vannak.[ Szerkesztve ]
-
Joco_77
senior tag
Kösz a jótanácsot, de kihagyom.
Egy Enermax Modu 82+ 625W os moduláris táp van és jó szolgálatot tesz.
Hővel és a halkságával sincs semmi gond.
Nekem ha egy hardver 10+ évig megy az "bizonyíték nem ígéret".
Amit linkelsz biztos modernebb de eszem ágában sincs gépre költeni megint évekig ha nem muszáj(nem megy tönkre valami).
Amúgy van egy 700W os bontatlan Chieftec valami ECO cuccom tavalyról valami brutál akcióban valami 9 körül hazavittem tartaléknak, ki sincs bontva.
Gondolom elég lecsó minőség de ha ez az enermax elfárad ideiglenesen jó lesz talán.
Na de ez már offtopic és kapunk majd a fejünkre mert nem sok köze van a 3070 hez térjünk vissza szerintem az eredeti témához.[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz sirszevenap #864 üzenetére
már tegnap, "futárt" küldtem, neki azt mondták ő volt az első aki átvette, itt meg közben jöttek teszteredmények mástól ((( : érdekes
Joco_77
azt a 10 éves tápot én nem erőltetném, más az elektronika design, nem mai hw-ekhez van tervezve
ha rám hallgatsz - persze nem kell -, azt eladod és veszel egy ilyet, vagy a 660-ast - extra halk, profi kábelek, platinum, 10 év gar -, nem tétel a vga ára mellett
ha a kártya megáll 240w-ból, sallangokkal együtt is max 300-320w játék alatt, 560-ast is 50-60%-ban tudod load terhelni - hőtermelésed is jobb lesz, mivel ennek már ahatásfoka jobb, így kevesebbet fűt el -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Joco_77
senior tag
válasz sirszevenap #867 üzenetére
Én is FPS huszár vagyok (már amennyi időm van játszani) de nekem a 60hz elég, kicsik az igényeim
-
Joco_77
senior tag
Jóreggelt. Az árak/készlet/stb mellett mostmár írnék egy kis élménybeszámolót is.
Tegnap ugye megjött az EVGA 3070 Black és igen 8gb volt a 8gb
Valamiért ahogy itt írtam 1725 Boost clock helyett egészen 1980 ig látom felszaladni a kártyát 95%+ GPU terhelésnél, dehát legyen nagyduzzogva elfogadtam ezt az "eltérést"
Nos nekem Visual Pinball miatt kb 1 éve lett egy 4k monitorom és hát a 1080 karcsú volt hozzá(konkrétan a Visual Pinballhoz ugye nem de minden máshoz igen, WQHD ban játszottam mindent).
Jött a 3070 mint lehetőség, nekem van egy "becsípődésem" (mindenkinek más...) nekem az , hogy a kártya ne fogyasszon sokat...650W os Enermax táp csücsül a gépben kb 10+ éve és nem szeretném cserélni, nem szeretnék nagyobb fogyasztást, nem szeretnék nagyobb hőt.
Tehát 220-250W körüli tdpjű kártya max amit elviselek és árban ez a 234k hát ez még neccesen belefért de ezt a kártyát amúgyis 5+ évre vettem(ha nem lett volna monitorcsere fullhdra a 1080 G1 em kb még 5 évig biztos nem cseréltem volna le).
Nade jöjjenek akkor a tapasztalatok.
8600K procim van kicsit húzva csak (4.4Ghz) tehát egy 6 magos nem túlságosan új I5 ös.
Először is kezdeném egy cáfolással (egyelőre) miszerint 4k@60 hoz 3080 kell.
ULTRA beállításokkal biztosan és van 1-2 játék tuti amihez még azis kevés.
Én az alábbiakkal teszteltem tegnap(természetesen legújabb Nvidia driverrel):
-Borderlands 3 (alapjáték van meg)
-Red Dead Redemption 2
-Apex legendsNos Borderlands 3 majdnem minden Ultrán kivéve volumetric lightningot és screen-space reflectiont (ezeket egyel viszább kell midenképpen) megvan a 60fps végig még benchmarkban is(élsimítás nélkül!).
RDR2 is ~HIGH on frankón fut, Apex legends fullon gyakorlatilag élsimítás nélkül.
Mindhárom játék mindenféle Antialiasing nélkül (27 colos a monitor oda 4k hoz szerintem nem kell élsimítás vagyis nekem nem).
Tehát High , High-Ultra mindhárom játék és RDR2t ugyan nem mértem de a másik két játéknál minden esetben 60fps+ gyakorlatilag mindig.
Természetesen akciódús nyilt részeket kerestem Apex/Borderlands3 ban is ahol sok ellenfél van, ez robban az robban szépen rá volt feszülve a 60Fps re.Tehát aki nem full ultrán akar játszani hanem hajlandó némi kompromisszumra amivel még bőven csodálatosan néznek a ki a játékok 4k ban annál én azt mondom bőven elég a 3070 (megfelelő procival).
Ez az én tapasztalatom...
Számomra ami furcsa volt (ezt 1080nál nem figyeltem meg), hogy csak bizonyos hőfok után kapcsolt be a VGA-n a 3 venti....először azt hittem hibás a kártya
Ja hőfokok...legnagyobb terhelés és fél óra játék után sem láttam sehol egyik tesztprogramnál egyik játéknél sem 69 fok feletti hőmérsékletet.
Igaz benga nagy régi házban van (Coolermaster HAF 932) ott van hely szellőzni a sok ventivel.
Szóval első benyomás frankó.
Zajt, cicergést nem hallottam de nem kerestem ez utóbbit rátapadt füllel....Na ennyi, csak azért, hogy legyen itt egy kis élménybeszámoló is a készletvizslatások között.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz sirszevenap #862 üzenetére
1502g...dobozzal :d
már csak azt kellene tudni, mennyi ebből a doboz ( :
nem tartom meg, szóval nem bontom kiMedvetojás
"A legmegbízhatóbb és legprofibb játékkulcs eladó a HardverAprón! :)"
pont azt árulod amit keresek, nem akarok már több játékot venni, csak egy kulcsot ami mindhez jó, profi, megbízható, egy kulcs mind felett...hogyé' adod? ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Lord Myn
senior tag
válasz RudiLicenc #854 üzenetére
Megint beraktam a kosárba, megrendelni már nem tudtam...
"War does not determine who is right - only who is left."
-
aktív tag
-
Alcsi69
senior tag
válasz RudiLicenc #858 üzenetére
Ja a ShadowPlay elég jó cucc.
Plusz nekem az is pozitívum, hogy az esetleges oc-hoz nem a wattmant kell itt használnom hanem a jó öreg Afterburnert.Én is úgy voltam vele hogy várok egyébként, mivel nem gondoltam hogy sikerül egyet behúznom. Aztán végeztem a Nagyfiúk 2-vel, ránéztem alzára, látom hogy van pont a Phoenix GS-ből raktáron, toltam is rá a megrendelést.
-
aktív tag
válasz Sontir Fel #857 üzenetére
Nem lennék ellenére, de a ShadowPlay és az NVIDIA Freestyle bizony hiányozna.
Üdv!
-
Sontir Fel
őstag
válasz RudiLicenc #856 üzenetére
pl egy 6800?
-
aktív tag
-
Alcsi69
senior tag
válasz RudiLicenc #854 üzenetére
Enyém az egyik elvileg.
Jó kis váltás az RX 580-ról kec. -
aktív tag
-
tupacamaru
veterán
Amazon-on van 600 font-ért Palit, tudom nem igazán jó ár de hátha valakinek kell. [link]
Már nincs...SRY.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
ates2
senior tag
kösz az infókat.
-
veterán
válasz LoyalGuard #793 üzenetére
Én sem bíztam benne, hogy megkapom 260-ért, de meglepően konstantáltam, hogy jött tegnap az e-mail az Alzától, hogy ma át vehető lesz.
Egy hetet vártam rá majdnem, mert megjelenés napján adtam le a rendelést.
Foramaxmál is, de ott 20-al hosszabb lett volna és azt vissza is mondtam, amint már említettem.
Simán kifogom vele "húzni" amíg nem jön a nagyobb tesó..RDR 2 ki maxolva az MSAA és TPAA kivételével 3440x1440p-n.
Jövőhéten lesz időm tesztelni több játékkal és hoszabb ideig, de eddig meglepően kellemes kis kártya.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
GAbre
veterán
válasz AsakuraDave #847 üzenetére
Azt se felejtsük el,hogy a forint árfolyama is esett,kereslet még jobban nőt,de a kínálat nem javult.Ezek mind feljebb vitték 3080-at.
3070.Sztem egész jó áron van.Már ha 250ig sikerül kifogni.[ Szerkesztve ]
-
AsakuraDave
őstag
Kereslet/kínálat.
Mindenki megvolt örülve, hogy 3080 majd 280k lesz.
Azt kb az első 2-3db ment 300-ért aztán hirtelen +100-150k árak jelentek meg a boltokba.
Ez is rátett a 3070 árazására...
Most 3070-et kapsz 3080 MSRP+ áron. (kivétel eddigi Alzás árak, de azok is inkább 230-280k)Nem csak magyarország. Itt csak jobban érzed mert f0$ a forint meg magasabb ÁFA.
[ Szerkesztve ]
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
GAbre
veterán
Csak megsúgom,nem vettem volna kettőt,ha alzás megrendelésem ment volna.De amikor aznap rákérdeztem már írták,hogy nem tudják.Rendeltem drágán palitot,hogy legyen kártyám.
Láttam jobb áron evga-t pont sikerült megrendelnem.Gondoltam eladom valamelyiket.
Ennyi a sztori,és azóta is zavar,hogy alza nem képes válaszolni,hogy küldik-e.(ez a "rinyálás")Avatar
-
ates2
senior tag
-
AsakuraDave
őstag
válasz LoyalGuard #840 üzenetére
[link] Kissebb die és alacsonyabb TDP így eddigi tesztek alapján a Colorful-t leszámítva mindegy. A Strix elvileg OC-zható a végtelenségig de ennyi.
3080 TUF hűtésileg a legjobb, bár a hasonló minőségű kártyák nagyobb TDP-sek így már csak azért is jobban melegednek. Még nem láttam pl TUF,STRIX,FTW3 stb kártyát ugyanazon TDP limittel tesztelve, hogy hány fokosak. De imo kb 370WATT-ig a TUF a leghűvösebb.@ates2
500EUR +10-15% egy tökéletes világban
Max 220.000,- vagy marad a bótba.[ Szerkesztve ]
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
ates2
senior tag
Le tudná nekem valaki írni,hogy mennyinek kéne lenni a reális árnak?
Mert a 350+ valahogy nem tűnik nekem reálisnak -
LoyalGuard
tag
Azert tartom furanak ezt, mert bar ugy nez ki mintha egy vegszamlat kaptunk volna, de az csak megrendeles. Valamint a fizetesi hatarido is nov. 6. Szemelyes atvetellel kertem, szoval ha addig nem jeleznek es nem fizetem ki, gondolom akkor torolni fogjak.
Szoval vadaszok egy masik kartyat ha tudok, de 220-nal tobbert nem nagyon akarnek venni...
Egyebkent a tapasztalatok alapjan itt is a TUF a legjobb mint a 3080-nal?"A pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el!" - Ősi kínai mondás
-
Tibor93
újonc
Nem is érdekel mennyiért vetted, egyszerűen nem szeretem az ilyet. Ott van neked 2 már, de kajak itt sírsz hogy nem tudsz egy harmadik Asus-t venni. Nagyrészt az ilyenek miatt, nem tudtunk mi venni normális áron. Aki megvesz egyszerre x darabot, majd eladja haszonnal. Szóval köszi
-
GAbre
veterán
Milyen túlárazott ember?
Nézd meg már a palitokat mennyiért mentek?Jelenleg az én palitom a legolcsóbb phn.Húha de tele lehetek verve haszonnal.
Nem 200 meg 250-ért lehetett venni.Azt meg honnan tudod én mennyiért vettem?
Amúgy meg le van sajnálva véleményetek.[ Szerkesztve ]
-
AsakuraDave
őstag
Nekem 2hét várakozás után törölték egy 3080-as rendelésem.
"Kedves Vásárlónk! Sajnos a megrendelésedben szereplő termék a továbbiakban nem szerezhető be, ezért a megrendelésedet töröltük. Szívesen segítünk más, hasonló termék kiválasztásában, ha telefonon felkeresed az ügyfélszolgálatot a 06 1 701 1111 számon. Ha előre kifizetted a megrendelést, az összeget a fizetési móddal megegyező módon visszautaljuk Neked. Szíves elnézésedet kérjük és köszönjük a megértésedet."
Se egy 500Ft-os kupon se semmi. Mikor az Aqua küldött egy 3000Ft-os kupont hasonló miatt.... Azért nem kell félteni az Alza-t se, azzal, hogy több országba vannak jelen főleg, hogy raktárral elég jól tudnak csalni a fizetendő adókon.
-
GAbre
veterán
válasz LoyalGuard #831 üzenetére
Az ASUS GeForce DUAL RTX 3070 8G Videokártya szállításáról nem tudunk pontosabbat mondani. A gyártó egyelőre nem tudta visszaigazolni a várható raktárbaérkezést.
Megértését ezúton is köszönjük.
Választ én is kaptam..Csak arra nem,hiába kérdeztem már 2x,hogy garantálják,hogy valamikor a megrendelt árban megkapom?
Vagy visszamondhatják?
Mivelhogy 220+ az ára már vagy mi.boogie84:
A mágus Hajrá,csak így tovább.AsakuraDave:
Igen ettől tartok,tartom valószínűnek,főleg,hogy már 2x ki is tértek a válasz elől...
Ezért,meg nem volt annyi pénzem,akkor +gyorsba akartam leadni a rendelést,hogy mihamarabb éljen,és postázzák.
De legalább nem áll náluk a pénzem.Várva,hogy valamikor kapok valamit.
Mert már 3080-nál is elegem van,hogy 1 hónapja nincs pénzem,és várok csak...[ Szerkesztve ]
-
LoyalGuard
tag
14:07-kor rendeltem én is, legalábbis akkor jött a visszaigazoló.
Tessék itt az Alza válasza:Üdvözöljük!
Elnézést kérünk a kellemetlenségekért.
Sajnos a termékek gyártása késik, így belátható időn belül nem tudja garantálni a gyártó számunkra.
Amint bővebb információt kapunk a gyártótól értesítjük Önt.
Megértését köszönjük.
Ha bármilyen további kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal.
Tisztelettel.
[ Szerkesztve ]
"A pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el!" - Ősi kínai mondás
-
Chaser
legenda
válasz ScomComputer #826 üzenetére
nana, ahogy lisa okosfejit' elnéztem, tanultak belőle ( :
rá kell nézni a 6xxx refekre, nem a copkodós' blower végre_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
GAbre
veterán
válasz ScomComputer #826 üzenetére
Az lehet,de 1 talán miatt nem fogok egy 250+os kártyát megtartani,mikor ott lehet 200-ért is ugyanaz.Amit legalább ugyanannyiba el tudok adni,ha végre megjött 3080.Míg előbbit nem olyan biztos.
boogie84:
Az nem lehet egyrészt 14 előtt nem lehetett árulni.
Másrészt kb 14:05-kor lehetett egyáltalán venni alzáról.[ Szerkesztve ]
-
GAbre
veterán
válasz ScomComputer #821 üzenetére
Mert a asus-t akarom megtartani.Legalábbis 1 ideig.3080-ig vagy tovább.
Nem mind1,hogy 200,vagy 270.
Főleg,hogy amdk megjelenése után lehet annak is örülni fogok,ha 200-ért elviszik.És nem mind1 melyiket tudom akkor eladni 200-ba.
Meg pont ezért,akkor el se adom mind2-őt,ha nem is kapok asus-t.boogie84:
Én elvileg 14:07-kor rendeltem.
Nem tudom neked mennyivel előbb sikerült.[ Szerkesztve ]
-
Mumee
őstag
válasz ScomComputer #821 üzenetére
3 a magyar igazság. Meg úgy magasabb a haszon is aprón.
-
Sontir Fel
őstag
Ennyiért van Ventus az edigitalnál is.
-
Tibor93
újonc
Foramaxnál Asus dual elérhető, ha érdekel valakit. [link]
-
dante3
addikt
válasz kisselandras #813 üzenetére
Kicsit sok érte szerintem, Alzánál 223-ért elcsíphető időnként.
Azért köszi az infót, lehet valakinek jól jön.[ Szerkesztve ]
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
GAbre
veterán
Senki nem tud semmit alzás asus dualról,mikor fogják postázni?
-
kisselandras
senior tag
aki szeretne venni msi 3070 venni az [gyors ]
Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
-
nyul105
senior tag
válasz jozsi252 #807 üzenetére
Hát én már boltból se vennék 3070/3080 kártyát, látva az aprón levő ~95 hirdetést. Kezd gusztustalan lenni, hogy MINDEN kártyát megvesznek, hazamennek, szétfeszelik, széthúzzák, 100% ventin pörgetnek, 13 napig használják, szelfiznk vele, aztán visszaviszik, a bolt meg tuti bontatlanként adja majd tovább.
Aztán nézegesd, hogy hányszor lett szétszedve, csavarra ügyesen visszatéve a matrica
Ja, és ezt megcsinálja 2-3 emberke, mert most ez a divat.
Ha használt kártyát veszek, legalább tudom, a fentieket, de újnál ne ez legyen már....
Legalább valami trükk lenne, hogy visszaviheted, de -20k a kuponért ha elállsz...[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
-
VirsLee
őstag
Úgy tűnik a 3070-nél sokkal gyorsabban fognak helyreállni a készletek. Elég sok embernek sikerült már hozzájutni és nincs már akkora rablás se az aprón. Van már 250k-ért is. Az ~15% lehúzást tartalmaz talán.
-
Chaser
legenda
legfelső sor, gpu clock, ott épp 1965mhz a boost, valamit futtatsz éppen, vagy a driver nincs a helyzet magaslatán, vagy a gpuz nem jeleníti meg jól
bekattintod hogy logoljon, bármikor végig tudod nézni játék után - ahogy a többi kívánt értéket is -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest