Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Diablo IV
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
old gray
addikt
válasz
DeSanto #12699 üzenetére
Próbáltam, nem működik!!! Itt ha visszakeresel a nickemre (http://.../keres.php?suser=old gray) akkor megtalálható, h mi volt a problémám ezzel a megoldással. A 25%-os ford.szám is bőven elég a GPU ~60fokon tartásához, de én még lassabbra szeretném állítani (kb. 15-20%-ra). Asszem megnézem az AtiTools-t, annak a kezelése, venti profilok kialakítása eddig probléma-mentes volt, igaz ATI vga-kkal. (de Nvidia-hoz is jó kell, hogy legyen papíron).
-
Eagle16
addikt
válasz
DeSanto #12503 üzenetére
Pedig a hivatalos oldalon rajta van...
-
Beowulf_78
addikt
válasz
DeSanto #12439 üzenetére
Akkor az a tippem jött be hogy kevéske a házhűtésed...
1 venti elöl, 1 hátul?
Ezért izzik mindened a gépben. Hosszútávon egy toronyház +4-6 venti lenne számodra a megoldás, mert a túlzott hő kinyír mindent.Lapot,ramot,VGA-t...tehát kiszámolhatod hogy jársz jobban anyagilag.A chipset hűtésével csak pillanatnyi "tűzoltást" csinálsz, attól a ramok,VGA,alalplap többi része ugyanúgy izzani fog.
Főleg hogy még nincs itt a nyári kánikula...hidd el egyszerűbb venni egy toronyházat, mint a nyári melegben tönkrement alkatrészeket cseréltetni.
Nekem Chieftec Dragon toronyházam van hasonló okok miatt. 3 venti elöl befelé, 3 venti hátul kifelé fújja a levegőt, és tökéletes az áramlás.Alap 1200rpm a mostani időben mindent lehűt.Viszont ha feljebb tekerem 4800rpm-ig akkor akár a Szaharában is gépezhetnék, metrt olyan kereszthuzat lesz a gépben hogy csak a proci 8 fokot hül.
Persze maxra tekerve nagy a hangzavar...az arany középutat szzoktam választani ami kb. 3000rpm.
Hasonlókban gondolkodj, ha meg akarod tartani a GTX-edet. -
Core2duo6600
veterán
válasz
DeSanto #12439 üzenetére
HA mukodik a gép, akkor nem mindegy hány fokos ?
A nyári kánikula esetére meg egy klíma beszerzése lehet jó megoldás, NEm mobil, hanem rendes(#12436) raziel01
Mondjuk ez igaz, azt nem tudtam hogy már megvette.
Ha le volt írva akkor átsiklottam felette, úgy hittem, hogy tervez venni ... -
Speed®
titán
válasz
DeSanto #12434 üzenetére
Attól, hogy más hűtőt raksz rá, az eldisszipált hőmennyiség nem változik
Sőt, mivel az eXtreme nem kifelé fúj, hanem nyákra\lapra merőlegesen, az eddig kitolódó hő is a gépházban rekedhet megfelelő szellőzés hiányában.
Tessék kicsit gondolkodni, nem olyan bonyolult a fizika (hő és áramlás) ;p -
Beowulf_78
addikt
válasz
DeSanto #12423 üzenetére
Semmilyen jobb hűtési megoldás nincs a gyárinál...max. 3-5 fokot lehet csökkenteni ami 10k nagyságrendbe kerül.Nem éri meg. Thermaltake DuOrb kaki, Zalman VF1000 szintén...többről nem tudok.Próbálj meg inkább cúgot csinálni a házban..az olcsóbb.
De mekkora hőfok egyébként ez az "izzik a kártya"?Load 87-90 fokig nincs gond.Egy jobban szellőző házban ez max. 75-80 fok.Lejjebb nem nagyon lehet vinni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Linux haladóknak
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X OC Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- Eladó Sapphire Radeon RX 6900 XT Nitro+
- 3DB gyönyörű EVGA GTX260-275-285 Eladó !!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest