Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
Na, majd be is megyek megkérdezni, hogy ez nekem mennyi lenne. Nagyon kezdek a Nintendo felé csábulni, de nyáron PS4-re szeretnék spórolni.
@ldave: Metroid
Na, ha az jön, akkor lepetézek és eladom a PS-t (ideiglenesen, mert most pumpáltam fel az egyenlegem + Plus). Mondjuk 2-3 cím már van U-ra, ami nekem is megteszi. LEGO City Undercover, Monster Hunter 3 Ultimate, ZombiU. Éés, ha lesz itt pár rendes fórumtag, akkor lehet kölcsönkérek/bérlek egy pár Wii-s játékot
Van egy olyan érzésem, hogy a nextgen Metroid - 3D Mario - Wind Waker HD hármas a PS4 rajtja közelében fog becsapódni. Hjaj. Sokat kell dolgoznom a nyáron...
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Home server / házi szerver építése
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Ps 5 Slim digital megkímélt 1 hónap jótállás
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Microsoft Xbox Wireless Headset
- ÚJ PS5 Slim - FW 8.40 - Lemezolvasó - Lua Loader - Lua játék - Lapse
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest