Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyi150
tag
válasz
hakos1987 #1515 üzenetére
Kardozós játékok:
Star Wars: The Force Unleashed, ehhez még lézerkadot is vehetsz:
-
rudi
nagyúr
válasz
hakos1987 #1520 üzenetére
Valamennyi különbség itt is van. Amior én vettem, a gyári nintendos arcpirítóan drága volt, ezért egy közepes árfekvésű cuccot vettem (bár konkrétan nem azt a modellt akartam), ami jó PS3-hoz és Xboxhoz is. Gondom nincs vele, csak annyi, hogy régi helyén, amikor bekapcsolt a hűtő, akkor egy pillanatra elment a kép.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
hakos1987 #1503 üzenetére
Az alábbi játékokat tudnám ajánlani:
Mario Kart (1 kormányt adnak hozzá)
Rayman Raving Rabbids 2 (az első szerintem nagyon gyenge ehhez képest)
Super Mario Galaxy (bár nem 2 személyes, de jó móka)
Super Paper Mario (dettó)
New Super Mario Bros. (még nem jelent meg, de érdemes figyelni, mert nagyot fog durranni)
Wii Sports
Wii Sports Resort -
moli.hu
őstag
válasz
http://www.metacritic.com/games/wii/scores/
majd youtube search: wii {jateknev} gameplaycsajjal: boom blox bash party, warioware smooth moves , mario kart wii , dead space extraction (coop!), wii sports resort , grand slam tennis , trauma center new blood (coop!), big brain academy , ea playground (shovelware) , job island (shovelware)
-
rudi
nagyúr
válasz
Mi azt szoktuk játszani barátnőmmel, hogy befekszünk az ágyba, aztán ott előjön sport, ügyesség meg minden
Ha meg Wii, akkor az alap Sport is nagyon érdekes. Célszerű a második kontrollert a Wii Paly játékkal megvenni, abban is van egy halom kétszemélyes minijáték. Ha több ember előkerül, akkor a Rayman Raving Rabbids egészen jó móka. Annak van ügyes zenés része, ami a csajoknak tetszeni szokott. Ha meg még jobban zenések vagytok, akkot ott a Guitar Hero. Mi már elég keveset játszunk (a Wii vel
) szóval Raymanokat (2 van belőle) meg még 1-2 partijátékot kölcsön tudok adni.
-
moli.hu
őstag
válasz
hakos1987 #1498 üzenetére
a kaparos kodokert csillagot kapsz, amit bevalthatsz spec nintendoclub targyakra/szoftverekre(csengohang/hatterkep)/nintendo pontokra. en igy toltottem le az operat, de ajanlom, hogy visszaadjak az 500 pontomat.
ha valaki be tud valtani japan csillagokat, elcserelnek keveset eu-s csillagokra
-
TazLeacher
nagyúr
-
rudi
nagyúr
válasz
hakos1987 #1482 üzenetére
Igen, lehet. Alapból a géphez jár egy Wii remote és egy Nunchuk. Ha ketten akartok játszani, akkor mindenképpen kell még egy Wii remote, amit érdemes a Wii Play játékkal megvenni. A közös boxoláshoz kell még egy Nunchuk. A Motion plus egy viszonylag új kiegészítő, ami az eredeti mozgásérzékelést teszi precízebbé. Enélkül is bőven el elehet játszadozni a konzollal, mondjuk nekem sincs, és abszolút nem érzem a hiányát. Most jelentették be hivatalosan, hogy a Wii ára 50 dolcsival csökken, szóval talán nálunk is várható valami árcsökkenés.
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- Windows 10
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest