-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
válasz TrishtanAG #872 üzenetére
Én is örülnék ha tudna valamilyen 4K-t, mert ha a Switch 2 után is jobban néz majd ki a Bayonetta emulátoron mint a natív eszközön, hát arra már nem is tudom mit lehet mondani. Ráadásul közelről ritka ocsmány volt nekem a kép 4K tv-n bármelyik játékukkal is játszottam, ezért is ültem távolabb ilyenkor.
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Óra topik
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
- PS4 1TB 2 joy, játékokkal
- Nintendo Switch Oled
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest