Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben92
őstag
válasz tboldi #41755 üzenetére
Igazából mindegy. Az 1NSANE és az ElMa is magyar fejlesztés és mindkettő 2000-es. Én amúgy előbbiről beszéltem.
ρσгτσ:
Destruction Derby, Midtown Madness, Death Rally mellé még bedobok egy Carmageddont autós fronton, illetve egy Settlers 2-t, Red Alertet Heroes III Armageddont és kész is a nosztalgiavonat. Az FPS/TPS-ektől eltekintek mert azokat sorolhatnám estig.draco31: Abban lehetett külön kapcsolni diffizárat és felezőt, ugye? Nem játszottam vele túl sokat de azért természetesen megvan.
[ Szerkesztve ]
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
Gaben92
őstag
válasz taki01 #41752 üzenetére
Viszont egész szépen lefektette az alapokat az 1NSANE-nek. Én azt toltam rohadt sokat. A 8 kerekű TATRA és a lebegő izé nagy kedvenceim voltak benne.
Magyar fejlesztés amúgy és a Codemasters beállt mögé kiadónak. Jézusom, 20 éve már vagy talán több is…
-
Gaben92
őstag
Mondjuk igen, a legtöbb USB-C-s notebook töltő tud 5V-ot is, onnantól meg nagy galiba nem tud lenni mert lemeccselik a dolgot, szóval megkövetem magam. Notebook töltőről nekem elsőre a sima 2 pólusó fix 19-19,5V-os verziók ugrottak be (ott nincs handshake ugye) mikor írtam, hogy megölheti a dokkolót de azt meg nem igazán tudod rádugni a cuccra szóval nem fenyeget a veszély.
-
Gaben92
őstag
válasz szabonagyur #41634 üzenetére
A “bőven tudja” kijelentéssel okosan. Ellentétben az árammal a kimeneti feszültség fix. Ha a töltő tud 15V-ot és 5 ampert az rendben van, a dokkoló nem fogja felvenni csak azt ami kell neki. A feszültség az más. A dokkoló 15V-ot kér, ha azt rátolod egy 19V-os töltőre jó eséllyel megöli a dokkolót. Magát a Switch-et viszont simán fel lehet rakni egy iPhone töltőre is akár vagy power bankra mert az 5V-ot használ ahogy minden telefon, tablet stb.
-
Gaben92
őstag
Sziasztok,
Beszálltam én is a klubba és tegnap beszereztem egy fehér OLED modellt, szóval gondoltam beköszönök.
Nem nagyon olvastam még vissza (AW remastert tolom még PS5-ön szóval a Switch még pihenőpályán van kicsit), de az utolsó pár hsz-re:
- Joycon rendben nálam is, nincs probléma az analóggal
- Gamecard fedél… Konkrétan nem tudtam kinyitni pengető nélkül. Idővel fog ez lazulni kicsit, vagy növesszek hosszú körmöt?If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest