Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz koncsik #39229 üzenetére

    Elnézést, hogy elvettem a kenyered! :B
    Én is rögtön észrevettem, hogy picit mások a külső dimenziói a gépnek, mert belepróbáltam a V1 Switch tokjába és bizony, passzentosabb. Nem kell új tokot venni, de határozottan koppra kitölti a helyet. Third party grip-jeim nincsenek, így arról nem tudok nyilatkozni, hogy azokhoz hogyan viszonyul.
    A hangnál a picivel talán magasabb csúcshangerőn felül nekem is feltűnt, hogy mintha jobban pozícionálná a hangokat. Pl. már az eShopba való belépéskor feltűnt, hogy amikor futnak ide-oda a pixelek a narancssárga háttér előtt, a kísérőhangeffekt sztereó színpadképe szerintem sokkal érzékletesebb, mint a korábbi gépen volt.

    Én is kipróbáltam pár korábbi címet, most, hogy tegnap este végre átrámoltam az SD-kártyát a régi gépből. Így pl. az egyik első az Alien Isolation volt, amit újra letöltöttem és nyomtam egy gyors Last Survivor DLC-s mókát benne. Hát, döbbenet. Annak a játéknak iszonyatosan kell az OLED-kijelző és valami elképesztően jól néz ki, a fekete konkrétan olyan csontfekete, hogy ha hosszan nézném, beleesnék. :Y Töltésnél csak egy kis borsszemnyi karika köröz a jobb alsó sarokban, minden más fekete a kijelzőn, na az konkrétan olyan fekete, mintha be se lenne kapcsolva a panel, a sötét szobában meg se találnám, csak a borsszemnyi fehér karika köröz ott.

    Szépen lassan elkezdek letöltögetni újra címeket és mazsolázok, hogy melyik milyen ezen az új, nagyobb és brutálisabb panelen, illetve ma már elkezdem pörgetni a Dread-et is.

    A fekete-fehér design nekem is nagyon bejön, pedig eleinte a PS5-nél is taszított, egész addig, amíg meg nem vettem a sajátomat és nem tudtam megtapasztalni, hogy élőben milyen. Azóta mindig odafut rá a szemem a nappaliban és mindig konstatálom, hogy mennyire szép is az a design. A Switch-nek is kifejezett kellemes kontrasztot ad, hogy kétoldalt fehér és nem egy nagy fekete monolit az egész. Meg mondjuk ki: most mindenhol trend is a fehér, legyen szó kocsibelsőről, elektronikai eszközökről vagy épp ruházkodásról. Más kérdés, hogy kényes, mint a p*csa.

    Én fóliába egyelőre nem invesztálok. A V1 Switch-emen is az a gyári Nintendo fólia van, amit első nap vettem rá és akkor felapplikáltam, azóta is karc- és bubimentes, sehol nem akar felválni, avatatlan szem észre sem veszi, hogy rajta van. Az OLED-en meg ugye gyárilag ott van a - gondolom a külön megvehető Nintendo-fóliával azonos minőségű - cucc, azt írják is, hogy ne piszkáld, én egész addig nem is tenném, amíg nincs gond vele.

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák