Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
tag
válasz jófejsrác #54512 üzenetére
Ha csak a játékot veszi dobozosan abból nincs kódos csak fizikai!
Ha a JoyCon bundle-ra gondolsz az csak letöltős verzió!
Szóval:
Ez csak kódEz viszont minden esetben fizikai ha csak külön veszi meg:
Life hack az ismerősödnek:
Vegye meg használtan a fizikai verzió 13-ért.
Vegye meg a Bundlet és adja el a kódot úgy, hogy nincs lekaprava. 11-12-be el fog menni.
Így 2000 Ft ráfizetéssel meglesz fizikailag a játék is és a JoyCon is
[ Szerkesztve ]
Anno a legnagyobb Pokémon fanatikus és gyűjtő!
-
consono
nagyúr
válasz jófejsrác #53089 üzenetére
Szerintem rosszul gondolod, a Divinty még ma is jó játék nagyon. Az más dolog, hogy én azt sem és a BG3-at sem tudtam szeretni, pedig tényleg mindegyik nagyon jó a műfajban...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
EmThor
addikt
válasz jófejsrác #48388 üzenetére
Octopath első részének a demóját próbáltam de túl nehéz volt.
A második rész demója viszont jobban csúszott.
Viszont nem tetszett, hogy nem látszanak az ellenfelek a térképen. A BD II-ben látszódnak és el is menekülnek ha bizonyos szintet meglépsz és már erősebb vagy náluk, nekem ez újdonság volt.[ Szerkesztve ]
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
EmThor
addikt
válasz jófejsrác #48379 üzenetére
Ennyiért ne hagyjátok ott, kezdőknek van easy mód, így is bele kell tanulni (meg kicsit grindes), de legminőségibb jrpg amivel valaha játszottam! (Chibi figurákat kell megszokni ill. van demo is asszem)
[ Szerkesztve ]
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
addikt
válasz jófejsrác #48376 üzenetére
Ez jó kérdés.
Én angol és német nyelven értek. Párom a magyaron kívül még 4 négy nyelvet tud használni...de valamiért jobban szeretünk a saját anyanyelvünkön játszani, filmet nézni. Még akkor is, ha a fordítás nem túl jó.
Szóval jó kérdés az is, hogy Switch -en kézben mennyire élvezhető a magyar felirat.
Bár az is igaz, hogy ez még mindig másodlagos. Mert ha jó a port, akkor nem érdekel, hogy angol vagy magyar. Csak az a lényeg, hogy használható legyen a játék.
Szerk.:
Switch -et szinte csak kézben használom, de még nem játszottam feliratos játékokkal. Egyedül a Sine Mora -nál volt magyar nyelv, de ott meg érthető okokból van egy jó magyar szinkron.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
válasz jófejsrác #48374 üzenetére
Szerintem az is jó cucc. Pár stílus most újra megtalált így, hogy előrendelten a Diablo IV -et, a Baldur's Gate 3 -at és várom az AoE IV -et is.
Szóval a nagy várakozások közben gondoltam előveszek néhány korábbi játékot.
Switch -en ez kényelmesebb lenne. Legalábbis azok közül, ami itt is megjelent. Feltéve, ha normálisan sikerült portolni.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
-
addikt
-
draco31
veterán
válasz jófejsrác #47414 üzenetére
Nekem 50 órám van már benne, egyetlen dolog zavar csak. Ha esik az eső, akkor felejtős a hegymászás.
Lovat kb 10 óra után szereztem egyet, de kb 15 óra óta nem is láttam csórit
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
ldave
félisten
válasz jófejsrác #47414 üzenetére
Igen, a fegyverek fogyóeszközök, de van rengeteg más módja annak, hogy legyőzz valakit Sok tereptárgy, képességek, az ellenfelek saját fegyverei. Persze, ha valaki csak ütöget, akkor hátrányba kerül.
Legjobb tipp, hogy bátran próbálgasd a dolgokat, elrontani nem lehet.
A Slime draws near! Command?
-
addikt
-
-
tag
válasz jófejsrác #46563 üzenetére
Nekem 10 játékból 8-nál nincs semmi csak a kártya Néha a belső borítón van olyan kép amivel kifordítható a borító. Néha van rajta egy két minta, hogy melyik gombbal mit lehet(főleg olyan játékoknál amit a Nintendo adott ki).
Sok olyan is van aminek a belső része is fehér és kiskönyv sincs
Anno a legnagyobb Pokémon fanatikus és gyűjtő!
-
tboldi
nagyúr
válasz jófejsrác #46507 üzenetére
1. Igen, 8 kontroller csatlakoztatható és használható egyszerre (egy Joy-Con pár 2-nek számít). UItángyártott vezérlőkkel nem tudom, mi a helyzet, de a Nintendo Joy-Conok és a Pro Controller nem igényel semmi extra dolgot, egy tetszőleges gombnyomás után meg is találják a Switchet.
2. Úgy tudom, igen, működik pl. az 8bitdo adapterével, de a PS5 kontroller által nyújtott extrákat nem fogod tudni kihasználni (nem tudom, hogy pl. a giroszkóp működik-e egyáltalán), egyedül az szól mellette, hogy így nem kevéssel olcsóbb. A Pro Controller viszont minden porcikájában a Switch-hez illik, ha tervezel Amiibókat is venni, akkor meg mindenképp az a nyerő (persze a Joy-Conokkal is be lehet őket szkennelni, úgyhogy ez nem is akkora érvágás).
[ Szerkesztve ]
-
Kvelstadt
veterán
válasz jófejsrác #38208 üzenetére
Van másnál is. Van egy ilyen ac etikett amit lehet nem is kell említenem de azabiztos. Szóval ha pl hozzám átjösz, megk~rdezed szabad e, és mondom hogy persze nyugodtan.
Van amúgy ac topik ahol lehet több a hozzáértő emberke.
A világitó fénynél asszem pénzeszsák van, és ha pénzt ültetsz oda akkor olyan fa fog kinőni amin pénzeszsák a termés. De persze csak egyszet.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
jófejsrác
senior tag
válasz jófejsrác #38201 üzenetére
Akik játszanak vele vagy ismerik azok meg tudják mondani, ha másik szigetre megyek látogatóba ott találok ugyanúgy "fa nyersanyagot" elszórva a földön? Vagy fixen annyi van amit naponta ad a saját szigetem?
Ha másnál találok nyersanyagot akkor megosztaná a sziget kódját hogy menjek összeszedni? Nincs már materiálom az öntöző kannára meg a fejszém is szétcsaptam már 2x
Plusz mire jó a világító fény a földön? Tüzet rajtam rá első körben de az nem vált be. Ásóm meg nincs.
[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
válasz jófejsrác #38201 üzenetére
Én is gondolkozom a beszerzésén, egy a napokban néztem róla pár óra játékot, így már kb tudok nagyjából mindent róla, és tetszik a dolog.
Már csak egy jó használt árat kell elkapniASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
MODERÁTOR
válasz jófejsrác #37494 üzenetére
Általában fizikai kiadást veszek, nintendo saját fejlesztésű játékokat megtartom (lehetőleg limited kiadás), a többi kártyás játékot végigjátszás vagy ha elegem lett belőle, eladom. Digitálisan akkor veszek inkább, ha nagyon jó akció, vagy nincs fizikai változat belőle.
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
scyllafren
senior tag
válasz jófejsrác #37494 üzenetére
Nekem van vagy 9-10 kartyas jatekom, de nem igazan adom el oket (ertsd: max a switchel egyutt), meg kb ugyanannyi digitalis. A nagyjaval mar nem jatszom, de en nem azert veszem, hogy "jatszom aztan eladom".
TL: DR: A kartyas jatek tovabbadhatok, a digit nem. Plusz a digitalisan vasarolt DLC-k is maradnak nalad. A kartyas masik bonusza, hogy kolcson is lehet adni/kapni
-
mirci18
addikt
válasz jófejsrác #36738 üzenetére
Én is így tervezem.
120 alapból a neon joyconos.
Mindenhol máshol 130 rendes garival.Nekem 40 e ft kedvezményt mondtak de hátha tudom feljebb tornázni.
Akkor eladnám a jelenlegit és az árából meglenne az új készülék.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Amiga A500 - A régi barátnő
- További aktív témák...
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PS4 Games - Fiók kisöprés
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest