Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
grosy
senior tag
válasz Lézerparaszt #8859 üzenetére
Erről is készíts már egy videót, hogy tabletop módban is ilyen.
-
veterán
Szerintem is a tévén próbálj állítani valamit, hátha...
-
törölt tag
Igen, közben visszaolvastam. Nincs sajnos rocket leagem, de azt biztosan tudom, hogy a zelda és a mario odyssey nálam olyan reszponzívak, mint akármelyik nagygépes cucc. Nincs érzékelhető inputlag.
-
grosy
senior tag
Játék közben is?
-
veterán
válasz Lézerparaszt #8853 üzenetére
Akkor viszont ez elszomorító szerintem is, de csak nem ilyen minden játéknál én nem láttam sehol, hogy erről panaszkodnának!
-
veterán
válasz Lézerparaszt #8847 üzenetére
Most direkt megnéztem az enyémen, mert eddig nem tünt fel ez de nálam is ilyen!
Amúgy ha nem írod le ezt ide én pl észre sem veszem, viszont játéknál nincs lag a Zeldánál legalább is! -
veterán
válasz Lézerparaszt #8846 üzenetére
Az elég gáz lehet mivel elég sarkalatos pont egy játéknál, hogy ne lagoljon!
Nem lehet, hogy a gépeddel van valami?
Nem vágom még, mert csak 1 napja vettem a Switchet és csak a Zeldát próbáltam de annál semmi laggal nem találkoztam, eddig... -
Lézerparaszt
őstag
válasz Lézerparaszt #8846 üzenetére
Csináltam egy gyors szemléltető videót, hogy miről is beszélek. Direkt ilyen hangosan nyomtam, hogy lehessen hallani hogy mikor ment fel teljesen a stick. A gyári vezérlővel is ugyanez van. Ez normális vagy mehet vissza garancia cserére? :s
Ja, itt a videó
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
veterán
válasz Lézerparaszt #8835 üzenetére
Nem tudom lehet-e, csak azért írtam, mert a joyconokat lehet ugye!
Gondoltam ennél is így van?! -
veterán
válasz Lézerparaszt #8826 üzenetére
Nincs még Pro kontrollerem de szeretnék, viszont valószínűleg ezt is frissíteni kell mint a joyconokat már az inputlag miatt mondom! A ledek meg gondolom vagy a töltöttséget vagy pedig azt mutatják, hogy hány db joy van a konzolhoz kapcsolódva, legalább is ps3-nál ez volt a 4db led funkciója😎
-
Kvelstadt
veterán
válasz Lézerparaszt #8826 üzenetére
A led a player sorszáma. Ha másodiknak lenne bekötve az a joy akkor két led világítana.
Próbáld menübe újracsatlakoztatni vagy valami mert nekem nincs input lag vagy olyan csekély hogy észre se veszem.S. Zolika.
Itt lehet váltani régiót szóval nem muszáj több acc.[ Szerkesztve ]
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
sirdond
őstag
válasz Lézerparaszt #8513 üzenetére
2:A BoI egy zseniális játék, bárkinek csak ajánlani tudom. Vicces történet és megjelenés, de kellően részletes mechanikával a háttérben, ami jó alap ahhoz,hogy casualként és pro-ként is élvezni lehessen. Alapvetően roguelike elemekkel, de mégsem annyira hardcore,mint pl egy Nethack, vagy DCSS. Én roguelike oldalról jövök és imádom, az utóbbi évek egyik legnagyobb kedvence nálam. Ha még csak nem is használsz mod-okat,vagy csinálod a daily challenge-eket, még akkor is bele lehet ölni vagy 80-100 órát simán, már ha megtetszik elsőre. Ha nagyon rákapsz,akkor ennél még sokkal többet is (az hozzátartozik a dologhoz, hogy Switch alatt nem próbáltam, de kétlem,hogy bármit is nagyon változtattak volna rajta a PC-s verzióhoz képest)
-
Madwe
nagyúr
válasz Lézerparaszt #8513 üzenetére
A Slain az inkább elsősorban a Castlevania fanoknak érdekes, Dark Soulslike 2d az majd a Blasphemous lesz, kb 2019ben... Még pár érdekes upcoming 2d cím
[ Szerkesztve ]
-
Kvelstadt
veterán
válasz Lézerparaszt #8259 üzenetére
eShop van de drágábbak a játékok mint kazin.
-
grosy
senior tag
válasz Lézerparaszt #8257 üzenetére
Nekem megvan, tökéletes hagyományos módon is, és kihasználva a mozgásérzékelő funkciót is. Ha kimaradt, akkor kötelező
-
petymek
senior tag
válasz Lézerparaszt #8223 üzenetére
Sőt többet is tudsz. Kapható olyan átalakító, amivel Xbox, Ps kontrollereket is használhatsz ezzel a konzollal.
Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
Kvelstadt
veterán
válasz Lézerparaszt #8225 üzenetére
Eddig max két órát játszottam kézi módba és csak qnnyit vettem észre, hogy ez idő alatt a mariokart jobban merítí. Azzal lement kb 60%ig negyedes hangerővel meg kb közepes fényerővel.
-
Scholes9
nagyúr
válasz Lézerparaszt #8223 üzenetére
Elsőre tudom a választ, tegnap kipróbáltam: lehet persze a kis konzolt a Pro kontrollerrel játszani handheld módban is, nagyon fless
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- iPhone topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok