Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Degu82 #12451 üzenetére
Igen, azoktol en is kevesbe tartanek. Alapszabaly minden online piacteren, hogy ha valami tul szep, hogy igaz legyen, akkor az tul szep, hogy igaz legyen.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
válasz kill_switch #12453 üzenetére
Ilyenkor szoktunk koztes megoldast csinalni: Videohivas kozvetlenul a szemelyes talalka elott, ahol 5p alatt megmutogatja az elado, hogy bekapcsol, mukodik, jatekot elindit, es kesz. En is igy adtam el az egyik mobil klimat pl, mondtam neki, hogy johet erte, de ha bedobozoltam, nincs az a kurvaisten, hogy kicsomagoljam neki helyben, ugyhogy videohivas, amin latszott egy infras homero kijelzoje, ami nyilvan durvan megindult lefele, amikor a legkondi kifuvo nyilasara iranyitottam. Mindenki boldog, vittek is a cuccot meg aznap.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Wesder
félisten
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Bogyi007
veterán
Ez a videochates opció egész jó ötlet.
Eddig én mondjuk a személyes találkát favorizáltam vagy a csomagautomatákat, vétel esetében természetesen csakis pozitív értékelés jöhet szóba aztán a részleteket megbeszéljük hogy miként intézzük el a "boltot" ( Series X konzolomért anno személyesen kocsikáztam el és egy jó kis út és beszélgetés keveredett ki belőle a gép tulajdonosával a Covid ideje alatt) ha eladok akkor meg hagyom hogy az eddigi értékeléseim beszéljenek magukért.
Ez az ötlet új opciókat hozhat képbe. Köszi az ötletet!
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
oriic
HÁZIGAZDA
Xbox topikba bedobtam már, de ide is beteszem érdekességként.
Van itt egy topik Reseterán, amiből úgy tűnik, hogy novembertől az MS tiltja azokat a 3rd party kontrollereket és kiegészítőket, amiket nem MS gyárt vagy nincs hozzájuk hivatalos licence.
Supportnak is van ehhez egy oldala már. [link]
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
félisten
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Bad Pritt
félisten
válasz l.skywalker #12458 üzenetére
De akkor már miért nem a 360-as remastered?
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
5 Disappointing Things About Konami’s Metal Gear Solid 'Master Collection'
Jó kis év volt nevetséges dolgok szempontjából, de ez a kollekció szerintem aranyérem gyanús.
-
Wesder
félisten
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
félisten
válasz Wesder #12461 üzenetére
The Destiny Show on X: "In February 2022, Bungie leadership team assured the Sony deal will not result in layoffs or restructuring. Last month, Bungie began waves of layoffs amid a major expansion on the horizon and multiple titles in development. Furthermore, Bungie Careers have been active…"
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
válasz l.skywalker #12462 üzenetére
Ahogy ezt en latom:
Ha kiadsz valamiert egy valag penzt, azert elvarsz valamit. Megigertek, hogy nem fogjak basztatni oket. Ez meg is tortent (kozel ket ev telt el 2022 eleje ota). Aztan az eredmenye az lett, hogy ami megjelent, az pocsek minosegben jelent meg (Destiny-rol van sajat elmenyem is, kiprobaltuk, kapasbol az elso kuldetes ugy bebugzott, hogy nem tudtunk se tovabb haladni, se megszakitani a picsaba, se semmi, es ezzel nagyon nem voltunk egyedul. Azota se leptunk vissza a jatekba), aztan meg jon az info, hogy minden csuszik a picsaba. Hat, nem tudom, ki van meglepodve, hogy eddig tartott a turelem, de en ezt reszemrol nem ugy tekintem, hogy cunyagonosz sony, hanem ugy, hogy kiadtak egy rahedli penzt valamire, ami nem hozta, amit igert, amikor megszuletett a deal, nyilvan bele fognak piszkalni.Arra viszont kivancsi lennek, hogy emiatt kiket kuldenek el. Ha a vezetest tepik meg, akkor egyetertek a dontessel. Ha a mernokoket meg a muveszeket kuldik el, a managereket meg megtartjak, akkor orbitalis faszsag az egesz, es ennel mar csak rosszabb lesz.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Wesder #12464 üzenetére
Amugy minel jobban utanamegyek, annal inkabb ugy nez ki, hogy a bungie baszta el, es mindenki a sony-t tepi. A Destiny-hez nem nyult a sony semmilyen szinten. Nem is nyulhat, a deal az uj IP-kre meg a tech-re vonatkozott, a Destiny kreativ igazgatasa meg mindene maradt ugy, ahogy volt, ez volt a feltetele a deal-nek bungie reszrol. Elbasztak, most leepitenek Destiny oldalon, es mindenki a sony-t tepi. Akinek ehhez se koze, se beleszolasa.
Az internet nepe megint ugyes es okos.
-
l.skywalker
félisten
Én kicsit mélyebben benne vagyok a játékban (5ezer+ óra) és ha vannak is bugok és hibák, azért még mindig ez az egyik legjobb FPS a piacon. Minden tekintetben. Ráadásul a multiplayer élmény is kiváló. Van egy olyan pletyka a háttérben, hogy a projektek azért csúsznak, mert a Bungie erőforrásai a Sony készülő multiplayer projekteiben szagértenek, amire a múltban volt már utalás (Bungie Reportedly Reviewed ‘The Last Of Us Factions’ And Found It Lacking (forbes.com)) és ez bontotta meg a projektek határidejét, ami miatt azok akiknél épp kifutott valami "munka nélkül maradtak" volna egy időre. A Sony főleg a multiplayer játékok fejlesztéséhez vette meg a Bungie-t, valszeg le sem szarja mit csinálnak a Destiny-vel vagy sem.
[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
Hát igen, a Bungie megvétele egyértelmű, hogy a Sony akkori vezetése által kijelölt live service út miatt történt meg. Azóta tudjuk, hogy kezdik megkérdőjelezni ezt az egészet, nem hiába a sok Sony fejes lemondása, elküldése. Úgy látszik Jim még takarít egy nagyot, mielőtt végleg lelép, így az utódját megkíméli ettől a feladattól.
A Slime draws near! Command?
-
Igen, az konkretan nyiltan ki is lett mondva, hogy a live service tapasztalat, toolok meg szakertelem miatt lett megveve a Bungie. Ezert is ment bele a sony, hogy hiaba perkal, a Destiny-hez nem nyul, mert le se szarta, nem erdekli, nem kell neki, csak kolonc a nyakukba. A live service erdekelte oket eleve.
Mondjuk az, hogy erre ennyi penzt kiadni, az megint a manager butasag netovabbja.
Mert abbol a 3,5Mrd-bol also hangon 10 uj studiot fel lehetett volna epiteni, 30 jatek terveivel. Ok, ez tobb ido, meg nehezebb, de ugy latszik, igy se lesz kevesebb ido, hogy szopnak a kolonccal. Csak kevesebb penzt hoz, meg jo dragan kapjak megint a rossz sajtot."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
l.skywalker
félisten
Jess Howard on X: "Over 6,000 developers have been laid of this year. The same year that studios have received unprecedented praise for the quality of the games they’re making. The same year that the industry has maintained its trajectory of reaching 320 billion in revenue vs. 120 billion in 2017. The same year a company purchased another company for a whopping $70 billion because that kind of money exists in this sphere. So why can’t we pay developers? Why can’t we pay artists and voice actors? At what point will these CEOs have the grotesque amount they deem is enough? At what point can they stomach taking less so others can live? At what point do they grow too disgusted to look at themselves in the mirror?"
Érik a kollektív sztrájk itt is?
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #12470 üzenetére
"The same year a company purchased another company for a whopping $70 billion because that kind of money exists in this sphere."
Azèrt tegyük hozzá hogy ez pusztán játèkpiaci bevètelekből nem lett volna lehetsèges, így ez az állítása vitatható. Egyèbkènt igaza van.
-
ldave
félisten
És akkor ott van a Nintendo, akik idén kihoztak legalább három 90 metapont feletti játékot. És távol vannak mindenféle ismert botránytól. Persze, lehet mondani, hogy ami egy japán munkakörben normális, az nyugaton már megbotránkoztató, de ha elbocsájtások lennének, akkor azért arról hallanánk.
-
Ez mondjuk nagyon jogos.
-
consono
nagyúr
Lehet, hogy hoz sokpontos játékokat a Nintendo, de sajnos azok számomra teljesen érdektelenek. És sajnos a gyerekeim is így vannak vele. Hiába van Switch is itthon, olyan, mintha nem is lenne, hónapokig sincs bekapcsolva, majd van egy 1, max 2 napos lelkesedés és megy vissza a dokkra...
A fejlesztésbe meg nem látunk bele, de Japán máshogy működik, mint Amerika. Most a Sony kapcsán sem az otthoni stúdiók kerültek elő...[ Szerkesztve ]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
l.skywalker
félisten
Remedy update on Max Payne 1&2 Remakes:
"Max Payne 1&2 remake progressed into the production readiness stage. We have gained clarity on the style and scope of the game, and we have an exceptionally well organized team working on it."
[link]Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
ldave
félisten
válasz consono #12477 üzenetére
Most az hogy egyénileg kit érdekelnek a Nintendo játékok, nem annyira fontos a téma szempontjából. Én csak arra utaltam, hogy idén a Nintendo kihozott 90 pont környékén egy új Zeldát, Mariót és Pikmint, felújítva egy Metroid Prime-ot. Miközben nem hallottunk arról, hogy leépítések lennének, hogy ész nélkül vásárolnának fel más stúdiókat, hogy félkészen adnának ki játékokat (kivéve talán a Pokémon). Tetszik-e vagy sem amit csinálnak, szerintem jól csinálják, évtizedek óta.
-
l.skywalker
félisten
És régen így működött a legtöbb cég. Milyen jó idők voltak mikor 15 éve csak az EA-t kellett szarozni, mára már a pozitív példákat kell keresni
-
Bad Pritt
félisten
válasz l.skywalker #12480 üzenetére
15 éve az EA volt a legnagyobb császár, ne viccelj. Mass Effect, Dragon Age, BF Bad Company 1-2, MoH Airborne, Dead Space, Burnout Paradise, Skate 1-2, Sims 2, ezek mind akkor jöttek tőlük, ráadásul még a Need for Speed sem volt teljesen hulladék akkoriban.
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
De pont, hogy számít, mert a 90 pont csak nosztalgiából annyi, szerintem... Meg mellette úgy csinálsz, mintha csak Switchre lenne 90 pont környéki játék, közben meg volt egy halom 90 pont fölötti játék más platformon is idén: Sea of Stars, Cocoon, RE4, BG3, Diablo IV, Dave the diver, hadd ne folytassam. Nem a Nintedon múlik a dolog (és ezek többségével még kedvem is van játszani )
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
_drk
addikt
válasz Bad Pritt #12485 üzenetére
Meg annyira gyenge volt a felhozatal elmúlt években overall ami mellé az indi játékok egyre jobban elfogadottabbak lettek. (Most 23ban nem hiába nézünk tátottszájjal)
Ezt egy erős 3as kölcsön hatásnak mondanám.
Hiába van egy kurva jól kinéző Callisto vagy legutóbb a Fort Solist néztem végig, de annyira kopár és/vagy szar a gameplay, hogy persze hogy a Nintendo tarol.Nekem annyi bajom van, hogy össze hasonlíthatatlan. Most az hogy 90 pontosak egy nagy bullshit mert rengeteg minden nincs feljegyezve vagy amott semmi előnyt nem biztosít már.
Valahogy a videojáték fejlodes mint olyan, ott nincs számon kérve.
Most a Márió lett felhozva, de azt a 2d ugrálgatást hogy lehet bármi mással össze vetni nem is értem.
Persze nem a grafika a lényeg, de amott mégis csak számít
Starfieldnél rengeteg kritika ér sok aspektust ami mondjuk Nintendo játékban nincs is
-
ldave
félisten
Mit értesz fejlődés alatt? A Breath of the Wild olyan játékon belüli fizikai motort hozott, ami azóta sincs sehol máshol és a Tears of the Kingdom csak fokozta a komplexitását.
Nem akarok most itt Nintendo fanboi látszatot kelletni, mert nem tartom magam annak, nagyon sok szempontból nem tetszik, amit csinálnak, de azok inkább a játékokon túli dolgaik (pl. csak fizetős save backup van).
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Azèrt a Zeldával sok választásuk nem volt, a Switch erejèből adódóan. Nagyon helyesen tettèk hogy a fizikára mentek. Ha ezzel a potatoval megoldható volr, akkor már prevgenen is bőven alkalmazhatták volna a devek csak prio.
Persze a Zelda mindig is erről a kreativitásról volt híres, ès nem a grafikáról.
-
tibee77
őstag
Szevasztok.
Meg szeretnem venni eletem elsö konzoljat es nem tudom milyet kene.Az se biztos, hogy ez a megfelelö topik a kerdesemre de azert megprobalkozom vele.Szoval ös pc-skent sose volt konzolom de most a gyerköcnek vennek valamit amivel ellehetünk együtt.Olyan konzol kene, amin a legtöbb es legjobb csaladi jatekok vannak.Ha gyorsan el akarnam intezni, akkor vennek egy psp-t vagy switch-et es odaadnam a gyerköcnek de ezt nem akarom.Neztem meg regen a wii-t, arra voltak jopofa jatekok, lehetett a kontrollelel kalimpalni a tv elött, valami ilyesmit szeretnek most is.Tudna valaki segiteni?Elöre is köszi.poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
NyMRooD
őstag
válasz tibee77 #12490 üzenetére
Családi játékok switch-re vannak inkább, és a kontrollerel ott is lehet kalimpalni. Milyen idős a gyerkőc?
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
tibee77
őstag
válasz F-ECT$ #12491 üzenetére
na latod, ennyire vagyok kepbe konzolokkal, nem is tudtam, hogy psp az mar egy elavult öskövület
NyMRooD: 5 eves, nemsokara 6.nem szeretek neki telot adni a kezebe, ezert gondoltam hogy együtt majd elütjük az idöt.Az a durva, hogy ö mindig itt ül az ölembe mikor witcher 3at tolom, mar tudja iranyitani egyedül a karaktert, meg a keszeget hivni, meg ilyenek.poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
F-ECT$
titán
válasz tibee77 #12493 üzenetére
Meglepően kevés jó játék van 10 évesnél fiatalabb gyerekeknek Playstation-ön, pláne olyan, amit közösen is lehet játszani. Szóval Switch. (Mondjuk pont jövőre jön belőle új verzió, de annyit talán nem éri meg várni a vásárlással, ha most van rá igény.)
Dive ever, work never.
-
NyMRooD
őstag
-
tibee77
őstag
Köszi szepen mindenkinek, meglett a dolog!
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
ProEvoFan
nagyúr
Mario Wonder [link]
A tesztet olvasva elkopott a "kell egy Nintendo " érzés..
Probléma a következő. Feleségemnek nem tudom eladni, hogy a pc/xsx/ps5 mellé miért is kell ez nekem. -
.LnB
titán
válasz ProEvoFan #12498 üzenetére
A gyerekre kell fogni. És, hogy azzal tudtok többen is játszani egyszerre. Főleg így karácsony előtt, ez "too easy" feladat.
Az az érzés engem háromszor kapott el. Soha többet... (Talán ha lesz új hardvere a Nintendo-nak).[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest