Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz l.skywalker #12099 üzenetére
Azért nem meglepő ha törlik a project-et.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
wjbhbdux
veterán
válasz l.skywalker #12090 üzenetére
Fall Guys fejlesztőket jól kiszopatták. Megvették, levették a Steamről, meghalt a játék, suprisedpikachu.jpg, leépítés..
Játék fejlesztő stúdiókat bedönteni csak azért hogy a Valve-nak rosszabb legyen, hihetetlen mikre nem képesek ezek a milliárdosok./s
-
gyimger
őstag
válasz wjbhbdux #12102 üzenetére
Hátha elrettentő példa lesz ez más stúdióknak. Szép(?) dolog az exkluzivitás, de néha a játékosszám azért szebben mutat.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
_drk
addikt
válasz l.skywalker #12097 üzenetére
Én azt úgy tudom, hogy egyszer már elkaszálták. De akkor még az csak pletyka volt.
Az a baj, hogy azt rendesen megcsinálni ilyen Starfield méretű project.
Most tolom a Mass effectet, ami egy fokkal újabb játék és tudom hogy itt is gond volt a remasterrel de sok helyen nagyon ocsmány, a játék mechanika meg idejét múlt.
Residenteken kívül eszembe se jut hirtelen jó remake... -
T.Peter
őstag
-
consono
nagyúr
válasz l.skywalker #12097 üzenetére
Azt olvastam lejárt a trailer zene használatának a joga, azért vették le videót.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
l.skywalker
félisten
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
ldave
félisten
válasz l.skywalker #12107 üzenetére
A cím kicsit félrevezető, amennyire értem arról van szó, hogy a határozott idejű szerződéssel rendelkező munkavállalók lejáró szerződését nem hosszabbítják meg. Szóval határozatlan szerződéssel rendelkező ND alkalmazottat nem küldenek el.
A Slime draws near! Command?
-
l.skywalker
félisten
Ez nagyon sok helyen így szokott lenni, amiért hír értéke van az az hogy eddig mindig hosszabbítottak illetve nem a mennyiség miatt. Alapvetően abban nem téved a cikk hogy ez is cost cutting
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
-
hombre[EU]
veterán
válasz l.skywalker #12110 üzenetére
varázslók dolgoznak ennél a rockstarnál hihetetlen teljesítmény ez tōlük
Life, Uh, Finds A Way
-
homerhamm
addikt
válasz hombre[EU] #12111 üzenetére
Hát ja.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
.LnB
titán
válasz hombre[EU] #12111 üzenetére
ilyenek: [link]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
pzstm
titán
Cyberpunk 2077 – 25M copies sold
Phantom Liberty - 3M copies soldiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Wesder
félisten
(Rumor) The Last of Us 2: Remastered is in development according to the Lead Outsource Artist at Naughty Dog.
The info comes from LinkedIn, where The Last of Us 2: Remastered was explicitly mentioned by a ND employee.
Back in July, the series composer also mentioned new editions of the game were on the way.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
félisten
Number of console games published per platform holder in 2023:
▶️ Sony Interactive: 5
▶️ Nintendo: 14
▶️ Xbox + Bethesda: 11
List of the games:
Sony Interactive (PS5):
✅ MLB The Show 23
✅ Marvel’s Spider-Man 2
✅ Firewall Ultra
✅ Horizon: Call of the Mountain
✅ Horizon Forbidden West: Complete Editon
Nintendo (Switch):
✅ Fire Emblem Engage
✅ Metroid Prime Remastered
✅ Kirby's Return to Dream Land
✅ Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon
✅ Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp
✅ The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom
✅ Everybody 1-2-Switch!
✅ Pikmin 4
✅ Pikmin 1+2
✅ F-Zero 99
✅ Detective Pikachu Returns
✅ Super Mario Bros. Wonder
✅ WarioWare: Move It!
✅ Super Mario RPG
Microsoft + Bethesda (Xbox Series):
✅ GoldenEye 007
✅ Age of Empires II: Definitive Edition
✅ Minecraft Legends
✅ Age of Empires IV
✅ Forza Motorsport
✅ Killer Instinct
✅ Ghostwire: Tokyo
✅ Hi-Fi Rush
✅ Redfall
✅ Quake II Remaster
✅ StarfieldNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #12117 üzenetére
Az idei egy remek év volt.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
_drk
addikt
Ezt így elnézve nem csodálom, hogy a legjobban a Nintendo hasít.
Sony szerintem az évtized leggyengébb évét hozta. Itt még nincs is a Forspoken és FFXVI amik nem exkluzivok de első körben azok voltak és nem lettek nagy sikerek.
Még az FF hagyján hogy mögé álltak, de a Forspokennél év elején már sejteni lehetett, hogy valami nem okés a Sonynál.
Most nagyon reménykedhetnek a Spiderman2ben, de az az érzésem, hogy az se fog nagyot menni.
Xboxnak végre vannak játékai de ez még kevés. -
Bad Pritt
félisten
Nekem erről az jutott eszembe, hogy mindenki olyan statisztikát csinál, amilyet akar. Ha én raknék össze egy ilyen listát akkor Sony 2, Ninti 8, MS 3 és ennyi. Ettől függetlenül tényleg jó év.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bogyi007
veterán
-
pzstm
titán
Pokica tuti nagyot megy….ha nem sikerul jol akkor 90% lesz csak, de maga pokember eladja, akarmennyire is atlagos lesz wte-vel telerakva akciojeleneteknel
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Bad Pritt
félisten
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
_drk
addikt
válasz Bad Pritt #12126 üzenetére
[link]
ACG videót néztem tegnap este erről. Ő azért nem kamu youtuber arc.
75%ban XSS van az embereknél.
A kedvencem hogy már nem tudják hova leskálázni a játékot, a másik hogy vagy XSSre csinálják meg vagy XSXre normálisan.
Várható volt hogy ezzel gond lesz és vissza is fog rúgni ez az MSnek. -
Wesder
félisten
válasz Bad Pritt #12129 üzenetére
Nem tudom milyen hónap volt az "Actual" amikor 25/75 arányban volt X ès S, de az akkori Áprilisi előrejelzès szerint már csak 35/65 volt (lesz?) ez az arány. Kètlem hogy az emberek megint S-t kezdtek el vásárolni.
Visszábbkeresel a topikban akkor megtalálod a diát amin ez szerepel.
Az 50-50-es arány meg már csak egy halovány emlèk hogy mondta valaki / olvastam valahol. Miután nem tartottam kellően fontosnak, csak annyi marad meg hogy az S rèszesedèse nem olyan kimagasló.Egyèbkènt meg ha ekkora arányban vezetne az S, akkor az felveti a kèrdèst hogy a fejlesztők mièrt hanyagolják el a fejlesztèst. Nagyon úgy èrződik hogy inkább az X kap több priót, mert az egyszerübb megoldani, aztán S-re nem marad elèg idő, ès jön a panaszkodás, mert az szintèn egyszerübb.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Wesder #12130 üzenetére
50-50-et én sehol sem láttam, ezért kérdem. A 25-75 meg 40-60 közti arányok többször előfordultak több helyen, az abszolút hihető össz eladásra meg időszakokra is.
Nézd fordítva: ha valaki tradicionális módon akarja eladni a termékét egy olyan platformra, aminek egy szeletét az emberek nem használják (PC Store), a maradék jelentős részére nehezebb fejleszteni, ráadásul a marketing is kevésbé hatékony, mert a Microsoft kommunikációja évek óta az, hogy Xbox = Game Pass és az egész platformon erre tereli a felhasználókat, akkor miért legyen prio?
Egyszerűbben fogalmazva: több meló kevesebb pénzért, megéri? Panaszkodni persze, hogy egyszerűbb, de attól még jogos panasz marad.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
válasz F-ECT$ #12131 üzenetére
Én is várom az első fejlesztőt/kiadót, amelyik le meri írni, hogy xboxosok sorry, a Series S miatt nem tudjuk kiadni a játékunkat a platformotokra, vegyetek PS5-öt.
2021-ben az én előrejelezésem az volt, hogy a generáció felénél (~2024) lesz az első játék, aminél az S változat grafikán túl is kevesebb lesz, mint az X és a generáció végére jutunk el oda, hogy komplett játékok fogják offolni az Xbox platformot, mikor már a PS5 megjelenés elég egy játék sikerességéhez.
Előbbi mérföldkövet sikerült elérni 2023 közepére-végére, utóbbi meglátjuk mikor következik be.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Wesder
félisten
Nem lesz benne splitscreen mód.
Ha magamból indulok ki, akkor nem látom hogy ez mièrt gond, hisz èvek óta nem játszottam splitben, de állítólag ez egy must have feature 2023-ban.
-
addikt
válasz Wesder #12130 üzenetére
Piscatella (NPD) és Daniel Ahmad (Niko) mondta, hogy kb. 50-50 százalékra becsülik.
Egyébként szerintem a véletlenül kiszivárgott Microsoft anyag miatt volt sok félrevezető infó. Ahol a korábbi áprilisi forecast már más képet mutatott.
De ugye az csak azt jelenti, hogy az igény növekedett meg. Teljes összetételt nem mutat. Tehát konkrétan nem tudjuk.
Bár szerintem a 75 százalék sok lenne a Series S -nek. Az értékesítés elején még biztos helyes érték volt. Amíg ellátási problémák voltak.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
ldave
félisten
Én is Series S gépet vennék, ma most vennék Xbox-ot, 4K tévém nincs, és ez a legolcsóbb módja, hogy játszak olyan játékokkal, amikkel PS5-ön nem tudok.
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #12134 üzenetére
Azért amikor megjelentek ezek a konzolok, én elég erősen úgy emlékszem, hogy védted te rendesen az S-t, hogy "elég lesz az"... Utána lehet, hogy változott a véleményed, de kezdetben nagyon kardoskodtál mellette. Talán azt is vettél akkor nem?
-
Bad Pritt
félisten
Azt vettem igen, fél év X után most is azon játszom és temérdek példám van az elmúlt három évből, ami alapján bőven elég kéne legyen a generáció végéig, de a játékfejlesztőkre nincs kihatása senkinek, ha nincs motiváció, hogy minőségi portokat szállítsanak, akkor szar lesz Series S-en a játék.
Illetve az továbbra is nagy igazság, hogy ha valami nem csak csúnyácska, hanem tényleg szarul fut S-en az általában mindenhol máshol is szarul fut.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
consono
nagyúr
válasz Bad Pritt #12143 üzenetére
Kb. itt van az igazság. Nekem nem kenyerem és játszani sem fogok vele, de ha az AC Mirage-nál meg tudták oldani a 1620p-t Series S-en, gyakorlatilag ugyan azzal a grafikával ami X-en meg PS5-ön fut, akkor leginkább tényleg csak a motivációról van szó...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Bad Pritt
félisten
-
ldave
félisten
válasz consono #12145 üzenetére
A Baldur's Gate splitscreen esetében a gond az, hogy a két játékos lehet az adott fejezet térképének két teljesen különböző pontján, egyik akár harcban, a másik beszélgetésben. Itt nem csak felbontásról van szó, hanem arról is, hogy a játék teljesen más részéit kéne megjeleníteni egyszerre.
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
Nem a BG-re gondoltam, hanem pl. a fentebb linkelt Alan Wake 2-re. A split screen 2023-ban számomra is értelmezhetetlen, de ezt már korábban kifejtettem szerintem több helyen is De én a BG3-at sem szeretem, szóval nem vagyok etalon. Szép a játék, baromira kidolgozott, mégsem szeretem.
-
addikt
Mondjuk a motivációt valahol ott kellene kezdeni, hogy ne legyen ennyi félkész, fullbug, vagy szimplán szar játék.
BG3 persze pont nem ez a kategória. De nagyjából egy maréknyi fejlesztőre igaz, hogy minőséget tudnak letenni megjelenésre.
Szerk.:
Én egyébként felhasználóként sok okot megértek, és mondjuk a csúszás sem zavar, ha tényleg tudnak kalapálni a játékokon.De a megjelenés ne legyen már fizetős béta teszt.
Csak azért írom, mert szerintem a Series S a legkisebb probléma jelenleg a piacon. Főleg úgy, hogy még mindig rengeteget játék jön az előző generációra. Vagy éppen csinálnak egy "nem túl jó" Nintendo portot is. Mert egy nagy felhasználói bázistól jön a lé.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest