Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
válasz l.skywalker #12194 üzenetére
Elviekben 2024 április végéig még marad a helyén... de gondolom, ha fizetnek még neki pluszban, szívesen otthagyja akár holnap is . De szerintem kitölti az idejét, hiszen még lesz egy átmeneti átfutási időszak amíg mindent átvesz az MS.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Wesder
félisten
"Whether you play on Xbox, PlayStation, Nintendo, PC or mobile, you are welcome here – and will remain welcome, even if Xbox isn’t where you play your favorite franchise. Because when everyone plays, we all win. We believe our news today will unlock a world of possibilities for more ways to play"
Ha ez azt jelentenè hogy marad minden multiplat, èn annak is örülnèk.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
válasz Wesder #12205 üzenetére
Oszinten szolva nekem tok mindegy, csak tegyek rendbe az AB-t valahogy, mentsek, ami mentheto.
Warcraft, Starcraft-ban olyan mocsok sok potencial van, amit konkretan faj latni, mennyire eltekozolnak, hogy tenyleg nagyon remelem, hogy ezt korrigalni fogja a MS. 5-8 ev es kiderul."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
válasz Bad Pritt #12207 üzenetére
Igen igen, tortenelmileg bizonyitott, hogy hatalmas tapasztalatuk van a potencial korbeaknazasaban (aztan ipponnal aknaradobasaban ), de na, remeny hal meg utoljara.
MS-nel legalabb remeny van. Most gondolj bele, mi lenne, ha az EA vette volna meg oket..."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
pzstm
titán
Bobby Kotick 2023 végéig marad az Activision Blizzard vezérigazgatója, Phil Spencer kérésére, hogy segítse az átmeneti időszakot. 2024 január 1-jén, 33 év után távozik a cégtől.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
ldave
félisten
-
NyMRooD
őstag
Na ez jó hír (azt hittem még legalább 1-1.5 évig marad), reméljük jó irányt vesz az ABK.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
pzstm
titán
ígértek ilyet hogy minden jönni fog?
két platformra is jön egyszerre, sőt inkább három a cloudot beleszámolva.....
PS premiumban lévő újonnan bejelentett cloud remélem fog menni úgy, ha épp nincs konzolom
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
NyMRooD
őstag
Tesztüzem után talán, jelenleg csak PS5-ön megy a PS5 játékok cloudban futtatása zseniális
Remélem ott is jót tesz a vérfrissítés.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
ldave
félisten
Nem tudom már mit ígértek és mit nem. De a Starfield már nem jött PS-re és 99.99%, hogy a TES VI sem fog már. Tetszik neked vagy sem, számomra ez veszteség. Nem verem fejem a falba emiatt, nem megyek mások örömét elrontani, de attól még zavar a dolog.
A Slime draws near! Command?
-
.LnB
titán
Örülök a felvásárlásnak. És remélem, hogy a Sony észbe kap ettől. Mert amit ebben a generációban művelnek, attól én lassan teljesen megutálom őket.
Ámbár a Microsoft se kutya. Idén végre adnak ki játékokat, de ezek egymás után fiaskók.ui: Egyik kijelentésemet sem kell megpróbálni megcáfolni. Én így gondolok ezekre mosanság, úgy se fogok meggyőzni.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
NyMRooD
őstag
Aha, alapból jó a koncepció, még talán jobb is mint az xcloud-é, csak ugye jelenleg semmit sem fog érni, vagyis letöltés nélkül ki lehet próbálni a játékokat és kész, kíváncsi vagyok, hogy később milyen irányba lesz bővítve, benne van az is (értsd simán kinézem a mostani Sony-ból), hogy csak Bravia tévéken, Sony telókon és PS Portalon lesz elérhető, szóval még lóg a levegőbe. Reméljük gyorsan fog bővülni a lista az indulás után.
[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
válasz Bad Pritt #12221 üzenetére
Ja, mondjuk abból csinálhatnak egy értékelhetőbb eszközt, viszont ha ez a cloud megoldás nem fog legalább PC-n vagy Android tévéken / telókon futni, nem sok értelme lesz.
-
NyMRooD
őstag
-
NyMRooD
őstag
Az nem ugyan az, persze még addig változnia kell a dolgoknak, mert jelenleg playstore-ban a xcloud sincs a google miatt.
-
-
NyMRooD
őstag
Jaja tisztasor, a hivatalos elérésre gondoltam, nem elég, hogy ha a Sony ki akarja adni más készülékekre is, kell hozzáa a Google-Apple páros engedélye is.
-
addikt
válasz NyMRooD #12228 üzenetére
Szerintem ha jön TV -re, akkor a Sony nem lesz nyitott más készülékekre. Ezzel nyomja a saját hardverét, TV értékesítését.
De szerintem TV -re nem jön. Én inkább azt gondolom, hogy a PS Cloud az a kézi eszközét hivatott kiszolgálni majd. Sőt, igazából más értelme nem lenne annak az eszköznek.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Wesder
félisten
With the completion of the deal to acquire Activision Blizzard and King, Xbox seemingly now owns all the following franchises:
- Crash Bandicoot
- Spyro the Dragon
- Guitar Hero
- Hexen
- King’s Quest
- Space Quest
- Quest for Glory
- Tenchu
- Pitfall
- Tony Hawk Pro Skater
- Zork
- Call of Duty
- Candy Crush
- StarCraft
- WarCraft
- Diablo
- Gabriel Knight
- Overwatch
- Hearthstone
- Phantasmagoria
- The Lost Vikings
- True Crime
- Interstate 76
- Skylanders
- Prototype
- Blackthorne
- Freddy Pharkas Frontier PharmacistI guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
pzstm
titán
-
consono
nagyúr
válasz NyMRooD #12226 üzenetére
Milyen playstore-ban nincs? Az Androidosban? Dehogy nincs Az Xbox appban van a konzolos remote play, a Gamepass appban pedig az xcloud (mert hogy GPU kell hozzá, ugye...). Vagy valamit félreértek?
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
-
NyMRooD
őstag
válasz consono #12235 üzenetére
Jaja, a tv-re gondoltam, de egyébként telós playstore-ba sem tudják elvileg úgy betolni mint bármilyen appot, de ebben nem vagyok biztos (tehát MS is külön egyezkedet a Google-el).
-
.LnB
titán
És akkor idén előálltak egy értékelhetetlen Redfall-lal, harmat gyenge Starfield-del, és egy full bugos Forzával. Valamint egy jó Hi-Fi Rush-sal.
Szóval..?!
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
hombre[EU]
veterán
a bugok a legkisebb probléma a forzaval. egy versenyjáték,aminek a nevében benne van,hogy MOTORSPORT és jàtszhatatlan kormány setuppal a világ szégyene
ideje lesz elengedni ezt az egészet. steamen elvagyok az indiekkel, meg ott vannak a nintendo firstpartyk.bōven elég lesz. a sony ugyanazt a receptet fōzi,plussz elindult a f*szerdōbe a liveservice-szel...a micro meg egy rákos daganat
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
NyMRooD
őstag
válasz ProEvoFan #12245 üzenetére
Lassan az MS-nek próbálkoznia sem kell, a Sony kb semmit nem csinál ebben a genben, ha mégis akkor meg éppen keresztbe tesz a játékosoknak. A legdurvább, hogy október közepén nem tudunk semmit arról, hogy mit kapunk jövőre a Sony-tól.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest