Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
T.Peter
őstag
válasz hombre[EU] #11347 üzenetére
Pl nekem. Baltaval faragott modellek, butitott texturak. A megvilagitas vagy teljesen statikus vagy valami elnagyolt probe rendszer-t hasznal. Arnyekok csak a letfontossagu targyaknal vannak es nem valami pontosak.
Fejlesztoi szemszogbol meg plane oriasi kulonbseg van, de csak UE5-rol tudok nyilatkozni. Nem tudom hogy a tobbiek hol tartanak, de tekintve hogy mennyien dobtak a sajat motort az UE5-ert es hogy hogy neznek ki a mar bejelentett jatekok tobbnyire sehol, pedig jo lenne latni hasonlo megoldasokat. Elmondhato, hogy generacios ugras minden szempontbol, plane a fejlesztest nezve, mivel minden realtime, semmire nem kell varni.
Az mas kerdes, hogy eddig ebbol nem sokat lattunk. -
válasz T.Peter #11351 üzenetére
Szvsz a generacio vege fele fogunk. Uj meg nagyon az UE5, sok ido lesz ez. Viszont igen, egyszeruen zsenialis az egesz.
Plane most egy bo 2 honapja Unity-ban kell dolgoznom egy kicsit. Haaaat, fogalmazzunk ugy, hogy latvanyos a kulonbseg a ket engine kozott. Nem lennek most az Unity-sek helyeben. UE4-el meg so-so pariban voltak, de az UE5 most egyszeruseget kiveve kb minden szempontbol felmossa veluk a padlot, de nagyon csunyan."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
T.Peter
őstag
válasz hombre[EU] #11350 üzenetére
Nem kell a Remnant 2-bol kiindulni, azt ebben a formaban ki sem kellett volna adni. Ettol meg masok kepesek lesznek 1080p-rol vagy 1440p-rol felskalazni 2160p-re. Ha az Epic-nek megy a Fortnite-tal akkor illene masnak is megugrania mert ott a pelda hogy lehetseges.
-
consono
nagyúr
válasz hombre[EU] #11350 üzenetére
Hát, én ezért nem vettem még 4K-s TV-t sem 4 méterről a 49"-es TV-n úgy is mindegy lenne a szemeimmel Jó, 55"-ig fel lehetne menni talán méretben, annyi még elférne, de nem lenne lényeges változás...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
nagyúr
válasz hombre[EU] #11289 üzenetére
Ez kritikan aluli. Tudod, az a baj, hogy hardvert frissitunk az csak olaj a tűzre. Nincsenek rakenyszeritve a fejlesztők az optimalizaciora, hiszen ugyis jön az erősebb hardver...
-
addikt
-
addikt
ZX Spectrum - Commodore 64
-
consono
nagyúr
Starfield PC oldali system requirements volt már? [link]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
hombre[EU]
veterán
-
Bad Pritt
félisten
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Wesder
félisten
válasz Bad Pritt #11370 üzenetére
Megy az HDD-ről is, csak sorba kell kötni 5 PS4-et is hogy legyen elèg RAM.
Egyèbkènt PS5 SSD tènyleg nem kell neki. Mèg az Xbox SSD-vel is simán elszalad.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
hombre[EU]
veterán
válasz Wesder #11371 üzenetére
de kellett hozzá hozzá ps5 ssd, mert a ps4 nem vitte el. az insom és a sony pedig csak a saját ökoszisztémájáról beszélt, le se szarták az xboxot meg a pc-t...azt a retardáltak keverték bele
az egész egy kifordított, felfújt lufi volt...amit aztán hagytak felrobbani,mert így ingyen pörögtek a médiában hónapokig
Life, Uh, Finds A Way
-
negyven2
veterán
válasz Bad Pritt #11372 üzenetére
Akkor se kellett már hozzá az a csoda belső SSD.
Az általad linkelt cikknél már azt hittem, hogy valami új dolgot írnak, de mikor rávittem az egeret, akkor látszott, hogy a Games Radar lesz a cikk, és benne csak arról volt, szó amit már tegnap, tegnap elött óta tudni lehet, hogy egy 10 évig használt PS4-es belső HDD nem éppen sebesség bajnok.
(B)#11369(/B): Az interneten Ryzen 7 3700X mondanak mint azzal azonos felépítésű CPU, de valójában szerintem a közelében sincs. Még a Ryzen 5 3600-as is erősebb szerintem (nyersz teljesítményben). Ugye eleve ez egy mobil processzor ismét (csak most nem a belepő kategóriából vásároltak, mint a One/PS4 esetében).
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
consono
nagyúr
válasz hombre[EU] #11369 üzenetére
Jah, volt bennem némi zavar, mikor megláttam. És még vitatkoztam is egy sort, mert PC-s ismerősöm szerint ez túl magas gépigény...
-
Moby
addikt
válasz negyven2 #11375 üzenetére
Én is azthittem, hogy valami új infó, de amikor megláttam benne a John Linnemann nevet, sikítva zártam be
Egyébként az insomniacot technikai szempontból nincs miért ekézni, maximum azért lehetne, mert elvette a figyelmet ezzel a astro robotról, ami ugyanezt a hókuspókuszt megcsinálta, csak nem volt ennyire látványos, ezért nem is kapta fel a média. Pedig a korai dev build még abból is recsegett, aztán a retail úgy vitte a transition-t, mint a szél. -
negyven2
veterán
válasz Bad Pritt #11378 üzenetére
De hát HDD-vel is játszható a játék! Csak nem azzal a HDD-vel, és azért eléggé kompromisszumos az. De sajnos az van, hogy a játékosok
többségevagy legyen inkább egy része, még ezt is elnézi. Értsd, mind PC mind konzol oldalon ott vannak azok, akik amíg fut rajta... bárhogyan is, addig használja és boldog.Múltkor ajándékoztam el kihasználatlanság miatt, az 5 éves külső HDD-m egy olyan ismerősnek aki még mindig FAT One-on játszik. És valószínűleg az abban lévő HDD, "Kill Me!" feliratú táblát tart fel. Értsd nagyon keservesen fut rajta minden. De a poén, hogy igazából neki fel tűnt ez, amíg nem tettem át neki a belsőn lévő játékokat a külsőre. Ahogy mondta, tud ő várni arra, hogy betöltsön, meg már hozzászokott az akadásra.
Vagyis én el tudom képzelni azt, hogy ha csináltak volna neki egy natív PS4-es port-ot, az bár nagyon sz*rul futott volna (720p/30), és a töltések is lassúak lettek volna, de nem annyira mint a linkelt példában.
-
addikt
-
addikt
-
addikt
SDCC 2023 Hasbro Show Floor Q&A – Legacy, Studio Series, Video Games, More!
"Q: Possible to re-release the Activision TF games to coincide with Gamer Edition?
A: Sadly, apparently Activision’s not sure what hard drives they’re on in their building. When a company eats a company that eats a company things get lost, and that’s very frustrating. Hope is that now that the deal is moving forward with Microsoft and Xbox that they’ll go through all of the archives and every hard drive to find it all, because it’s an easy Game Pass add. We want those games back up for people to have a chance to play."
-
Wesder
félisten
Ratchet and Clank: Rift Apart Sees PlayStation’s Third-Worst Steam Launch to Date
Úgy látszik ez az 1-2 èves csúszás nem minden esetben jó.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
negyven2
veterán
-
_drk
addikt
válasz Wesder #11386 üzenetére
1 hónapja rajta van a gépen, de valahogy nem visz rá a lélek.
Pedig jókat hallottam róla.
Csak hát nekem ez lenne az első R&C játékom és Rohadt gyerekesnek és komolytalannak tűnik.
A generáció eddigi második legnagyobb hibája a Sonynak, hogy ezzel foglalkozott és nem valami mással szerintem.[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
Sosem játszottam a sorozattal, a frissen beszerzett Ps5 konzolon előtte kicsit az Astrot próbáltam csak ki.
Komolytalannak és gyerekesnek tűnik? 43 éves vagyok és én baromi jót játszottam a játékkal és egyetlenegy trófea hiányzik a platinához is belőle. Van benne magyar felirat is ami sokat tesz a történet megismeréséhez is ha nem vagy jó angolból.Egyáltalán nem bántam meg hogy ez volt a Ps5 legelső játéka nálam amivel komolyabban foglalkoztam.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Wesder
félisten
Microsoft XboxGamePass Ultimate accounts for 70 to 80% of all GamePass subscribers.
-
Wesder
félisten
-
addikt
-
Wesder
félisten
-
negyven2
veterán
válasz Wesder #11399 üzenetére
Őőő... nem arról volt szó eddig (nem éppen a fejlesztői oldalon, hanem úgy nagy átlagban), hogy az a játék mutatta meg először, hogy már gyengék a jelen generációs konzolok, és ezért nagyon gyorsan kéne egy újabb félGen (ami a legújabb pletykák szerint közel 30TFLOPS-os lesz?
Na, jó ez is csak vicc volt, mert igazából meg lehet csinálni igazából. Viszont akkor az is igaz, hogy a fejlesztések, optimalizálások esetében jelenleg valami nagyon félrement.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ukrajnai háború
- Diablo IV
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest