Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
félisten
Szerintem inkább direkt ilyen mint hanyagságból. Én rá fogok nézni ha kap egy normális árat.
A Remnant 2 is még tetszett, és az "csak" 50€-ba fog kerülni
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz hombre[EU] #10292 üzenetére
A Path of Exile 2t kihagytam.
Jelenleg D4 lázban égek, de ha elmennek a casualabb irányba és nem lesz túlbonyolítva a skill fa - mint az első részben - ,akkor nálam tuti befutó lesz a D4 mellett. 2023 az ARPG éve lesz? -
addikt
válasz ProEvoFan #10302 üzenetére
2023 szerintem sok mindennek az éve. A bunyós játékok kedvelői is elégedettek lehetnek. Idei évre én már csak egy FM bejelentést várok, és rendben is vagyunk.
Pedig kezdtem már kiégni a sok klisés szartól, de számomra ez nagyon erős év lett/lesz.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
-
addikt
válasz Wesder #10306 üzenetére
Nálam több mint sanszos, hogy ezt az évet sokkal jobban hozza le az Xbox, mint a PS.
A tavalyi év meg úgy volt szar ahogy volt exkluzív oldalon... Számomra.
Szerk.:
Szerintem lesz egy rövid Hellblade 2 gameplay. Megjelenés pedig 2024. A Stalker 2 pedig biztos nem lesz a mostani show -n, azt már megerősítették.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz hombre[EU] #10309 üzenetére
Az engem nem érdekel, mert már az is Microsoft. Az a lényeg, hogy melyik konzolon mit tudok játszani. Exkluzívban és előfizetés alatt.
Szerk.:
Persze a multiplatform címek mellett, de azokhoz nem kell több konzol.[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #10309 üzenetére
Ugye milyen jó, hogy megvettèk őket 2 ève?
Soknak èrződött az a 7-8mrd, de úgy látszik megèrte.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #10312 üzenetére
Nem tudom mi a vicces ebben. Pont azt teszi a Bethesda, amièrt megvettèk őket.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
_drk
addikt
válasz Wesder #10313 üzenetére
Megéri amúgy egy új brand/franchise-t csinálni amúgy nekik?
Starfield kapcsán merült fel most bennem hogy erre most rengeteg időt és energiát fordítottak.
Ugyebár a már 7-8 éves fejlesztési idő ilyenkor már vissza rúg, hogy kéne az új TES ami még akkor innen legalább 3 év, de lesz az 5 is szerintem.
Fallout volt, kis felejtés jót is fog tenni de akkor az még 10 év, csak addigra az egész franchise elfelejtődik, mert ami igazán jó volt, akkora már 20 éves lesz.
Tehát 2 jó brand a szakmában sokat "csúszik". Ez a starfield amíg a 4-5 fejlesztési idő volt, jó ötletnek tűnhetet, de most nekem kérdéses.
Ráadásul most mindenki tőlük várja a csodát... -
_drk
addikt
válasz negyven2 #10315 üzenetére
Ilyenkor kell a másik managernek szólni, hogy nem!
Majd egy külön meetingen megbeszélni hogy előre több mindent megbeszélve legyen kiadva a feladat, amit egy vezető irányít és végig kíséri a folyamatot.
Legalábbis normálisabb munkahelyeken így van.Na ha az ajtó nem nyílik, akkor szopik a developer!
-
addikt
-
10 éve még abszolút, de tényleg, semmilyen szinten nem érdekeltek a konzolok, kb (gamer) haver is csak egy volt, akinek volt konzolja, de erről még én is hallottam.
Amúgy milyen durva, hogy változik a világ... 10 éve volt max egy gamer haverom, akinek nem volt konzolja. Ma alig van olyan, akinek nincs valamilyen konzolja. És azok is mondogatják, hogy előbb utóbb fognak venni.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
addikt
Én is még mondhatni friss konzolos vagyok. Viszont ezzel együtt bele is húztam rendesen a vásárlásba. Előtte vagy nem játszottam, vagy PC futott. Az előtt pedig baromi régen konzoloztam.
A konzolt én nagyon kényelmes dolognak tartom. Semmi kedvem nincs már PC -n nyomni.
Szerk.:
Egyébként megjegyzem, hogy engem pont a Game Pass húzott be a konzolos világba. Tehát nálam tökéletes kapudrog volt. Akkoriban még azért gyengébb volt a minősége. Ebből pedig az én esetemben a Sony és a Nintendo is profitált.[ Szerkesztve ]
-
hadam98
senior tag
Ebben a bemutatóban van pénz rendesen. Elképesztő a képminőség is.
-
nagyúr
szupi<3
-
Bogyi007
veterán
válasz tboy93 #10321 üzenetére
Az Immortals Fenyx Rising utólag a bemutatás után egy évvel hatalmasat ment nálam, most ez a cím az amit várok mégha Ubisoft cím is...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
XBS-t nezte innen valaki? Teljesen kiment a fejembol.
Ha igen, jo volt? Volt valami emlitesre melto, vagy megint csak CGI trailer CGI trailer hatan?"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
pzstm
titán
Xbox Stats
• New records for monthly active users and devices
• 46% increase YoY in PC Game Pass Players
• Goal to reach 4 First-Party Games per year
• Xbox has shipped 10 Games with 10+ Million Players each in last 5 years
• 1st Party Games have 150+ Million Monthly UsersiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz hombre[EU] #10327 üzenetére
Starfield: XSX - 1440p/30fps
Na, még egy infó, amiért feleslegesen mehet a sírás...
A Motorsport miatt pár hónapra kölcsönveszem a gyerekszobából az XSXet. Brutálisan jónak ígérkezik. -
addikt
Itt egy rövid YouTube összefoglaló.
Persze mindegyikről van külön videó is ezen a csatornán.Starfield Show volt hosszabb, azt hombre[EU] linkelte feljebb. Illetve az FM -ből is lesz majd egy bővebb bemutató.
Plusz bejelentettek egy fekete 1TB Series S -t is.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #10336 üzenetére
Vegyèl fel szemüveget.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
.LnB
titán
Biztos a két kész játék minősége is ennyire meg fog egyezni.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
addikt
válasz Bad Pritt #10339 üzenetére
Hát nagyon nem. De a legjobban a bal oldali oszlop tetszik, amit nagyjából millióan csinálnak.
Gondolom Gary Davis -t másolták le és az ő stílusát, mert nagyon visszaköszön benne. Ráadásul az ő, egyébként remek zenéje megy. Ami szerintem baromi jó választás volt.
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #10333 üzenetére
Az enyémtől vannak itt sokkal jobb pc-k is. A kérdés inkább az, hogy mennyire fog a vizualitás kárára menni a 60fps pécén is. Túl azon, hogy mennyire lesz gatya a pc port.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
Moby
addikt
A reveal trailer rendezője spórolt egy kis időt. Ennyi munkát se nagyon van értelme ezekbe tenni, inkább a játékba menjen. Ha ez a szemfüles valaki nem szúrja ki, emberek százezreinek fel sem tűnt volna. Nem szerettem az "eredeti" reveal trailert sem, mert elspoilerelte a játék egyik fontos momentumát, szándékosan. Meg itt gondolom annyiból készül az egész játék, mint amott az a trailer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest