Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hadam98
senior tag
A felvásárlás blokkolva. A Redfall az év talán legrosszabb játéka. Sorra osztják az Xbox-ot a Redfall és Phil kijelentései miatt. Rengeteg negatív videót néztem mostanában arról, hogy feladták és mekkora … az Xbox. Ráadásul a Sony ismét komoly külsős exkluzívokat szerzett meg állítólag. Az idei évi PS+ játékok konkrétan verik a Game Pass-t, erről a hónapról ne is beszéljünk. Ennél lehet rosszabb a helyzet? Még gyengébben fognak teljesíteni mint előző generációban. Itt lehet már mindent ígérni, senki nem hisz nekik. Lehet mutatni játékokat a mostani előadáson, már ha van…
-
Wesder
félisten
-
Wesder
félisten
Nem, most a Metal Gear Solid 3 Remake, Silent Hill 2 Remake, meg egy állítólagos Castlevania miatt megy a porcosodás.
Úgy teaznek, mintha èvek óta nem ezt csinálná a Sony, főleg ha a kiadó japán.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
Wesder
félisten
Persze hogy az, de hát ez megy már legalább 5 ève.
A Sony nagyon szeretne megszabadulni az Xboxtól, csak szerencsètlensègère a Microsoft áll mögötte. Más cèg már règ feladta volna, mint a Sega.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Hááát... Vagy... Igazából egy ügyesebb cég ennyi erőforrás feléből már rég említésre méltó konkurens lenne.
MS meg a világ összes pénzéből 3 év alatt lerakott az asztalra egy olyan halot, hogy hónapokig azon röhögött a fél világ, egy hi-fi rusht, ami fasza, meg egy redfallt, ami... Amin most röhög a fél világ. Nem érzem úgy, hogy a sonynak annyira erőlködnie kell, hogy leölje a boxot. Ölik azok magukat segítség nélkül is...
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Wesder
félisten
Nyílván, de sajnos egy ilyen fatökü Microsoftunk van, ezzel kell beèrni.
A Halo-t azt inkább hagyjuk. Az egy olyan IP, ami a Morzsi kutyára emlèkeztet, amit elcsapott az autó, de a család inkább kitömette a napaliba, hogy velük maradjon, mert kölyökkènt mèg jó kutya volt.
Ahogy a Microsoftnak nem sok köze van a Hi-Fi Rush sikerèhez, úgy a RedFall bukásához sem.
Bár megvettèk a Zenimaxot, ès ezzel ugye az összes stúdiót, de azokat a stúdiókat továbbra is a Bethesda terelgeri. Ezt abból gondolom hogy az Xbox mint okyan sehol sincs megemlítve. Se intro, se end credits, viszont az end creditben volt egy levèl a stúdióvezetőtől aki azt magyarázta hogy a covid mennyire nehèzzè tette a Redfall fejlesztèsèt.Annyiban hibás az Xbox divízió hogy tudtak volna segíteni az Austin-i csapatnak az Unrreal mottorral, de nem tettèk. Gondolom most mindennèl fontosabb nekik a Starfield. Állítólag oda küldtek segítsèget.
Amíg a Q3as -30%-os konzoleladással is 2nd best ever negyedèvet raktak össze, szerintem nem kell aggódni az Xbox miatt.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
hadam98
senior tag
2021-es hírek
IO Interactive may be working with Xbox on an exclusive fantasy RPG, codenamed 'Project Dragon'
Report: Certain Affinity is working on an Xbox-exclusive 'Monster Hunter'-like codenamed 'Suerte'
Project Belfry: Xbox is working with 'The Banner Saga' dev Stoic Studio on an exclusive
Project Shaolin: Xbox may be working on a Wu-Tang themed action RPG led by BrassLion Entertainment
Ezekkel mi van?
-
F-ECT$
titán
válasz Bad Pritt #9797 üzenetére
Ha tetszett, akkor ajánlom ezt az oldalt a figyelmedbe, napi frissítésű.
Dive ever, work never.
-
Wesder
félisten
válasz hadam98 #9811 üzenetére
Ha lesz is ezekből valami, akkor ezek olyan címek lesznek mint mondjuk a Bloodborne, vagy a Death Stranding.
A Sony kiadta, ezzel nincs is semmi baj. A Timed ex címekkel van a baj. Főleg úgy hogy Timedkènt vannak hírdetve, de Xboxra vagy nagyon kèsőn, vagy soha nem jelennek meg.
-
pzstm
titán
Jonnek a Zelda ertekelesek szep sorban, ugy fest jol tippeltem a 95-ommel, opencriticen eddig 97en all 41 ertekeles utan
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na hát, mindenre IS gondolni kell.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
addikt
válasz zozika84 #9818 üzenetére
Én azért kicsit túlzásnak érzem, de hát Zelda -nál (IS) megszokott az elfogultság. Tartalmilag biztos a helyén lesz minden, és egy fantasztikus játék.
De nekem az a véleményem, hogy ahol 20-30 FPS között mozog a téma, az nem 10/10 játék. Függetlenül attól, hogy szoftveres vagy hardver oka van. Bár igazából az utóbbi is szoftveres, mert hát egy adott hardveres környezet számára készítették a játékot.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
zozika84
őstag
Persze. Ugyanaz, mint a Sony Exkluziv címeknél és néhány multiplatform játéknál...sajnos ez ilyen
De ennél az IP-nél valahogy akkora kreativitás bomba van, ami sehol máshol szerintem.Azért itt nagyon durva elképzelni, hogy egy Ps5 kaliberű vassal mire lennének képesek, és nem a grafikai rész miatt
[ Szerkesztve ]
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
oriic
HÁZIGAZDA
Sharp elszólta magát vajon?
Sharp to Supply New Console Display; Nintendo Switch Awaited
"Sharp Corp. on Thursday revealed it was supplying liquid crystal displays to an “upcoming” gaming console, potentially spurring speculation that Nintendo Co. is getting ready to update its popular but aging Switch.
Sharp Chief Executive Officer Robert Wu said the Japanese firm, which is owned by Taiwan’s Foxconn Technology Group, has been working closely with an unnamed company on developing a gaming console since it was in the R&D phase. Sharp plans to launch pilot LCD-panel production lines this fiscal year for the new device, he said.
“I can’t comment on any details regarding specific customers. But as to a new gaming console, we’ve been involved in its R&D stage,” Wu told analysts on a call after releasing quarterly earnings.
Wu was careful to avoid identifying the company or its impending product. After the analyst call, Sharp deleted from its online presentation slides a mention of a new game device it is a supplier for.
Sharp has worked with Nintendo before. Investors have anticipated that Nintendo will update its six-year-old marquee device next fiscal year, which could catalyze a flagging stock price.
The Japanese company this month said it expects to sell 15 million units of its Switch console this fiscal year, down sharply as it loses momentum to relatively newer rivals such as Sony Group Corp.’s PS5. Analysts including UBS Securities analyst Kenji Fukuyama have said a new Switch is at least 12 months out."
"For some reason, Sharp deleted "new game console" mention from its earnings document after a press/investor briefing"
Live-Die-Respawn
-
Wesder
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
hombre[EU]
veterán
teljesítményt soha sem pontoznak, maximum ha játszhatatlan állapotban van. az értékelés nem a day1 vàsárlónak szól, az itt marad örökre...és az fps droppot lehet 2nap/2hét/fél év után kipeccselik. nem láttam még játékot,amit lepontoztak volna azért,mert nem tartotta stabilan a frameratet megjelenés napján. eldenring goty
ott a jedi. egy jó játék és azt értékelték, nem a jelenlegi technikai állapotát,ami hetek múlva meg fog változni. illene a review-ban megemlíteni, de erre meg már ott a digital foundry&co.[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
Wesder
félisten
Elden Ring has sold over 20.5 million copies since launch, says Bandai Namco.
#rètegjátèk #túlnehèz
[ Szerkesztve ]
-
Farkassacred
őstag
Gondolom ő se oled paneles, dettó mint a steam deck.. Az újabb switch után én már se néznék ezekre a hagyományos kijelzőkre, főleg nem handled módban.. Telefont se nézegetném már sima lcd kijelzővel, nemhogy ezt. Bár úgy egyébként sem értem ezeknek a létjogosultságát, kicsit amolyan felesleges pénzégetőnek érzem.
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
Wesder
félisten
válasz Farkassacred #9831 üzenetére
Nem OLED.
-
válasz Farkassacred #9833 üzenetére
95-100%sRGB, 3 körüli deltaE, 500+ nit max, kb 10 nit minimum fényerő. Szóval nem kell ezeket lenézni, ez azért bőven nem szar kategória.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #9827 üzenetére
Első gondolatom az volt, hogy ennyiért kinek kell ez?
Hát, nem egy rúgóra jár az agyunk.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
hadam98
senior tag
Sok sikert mindnekinek ahhoz a 2 órás üzemidőhöz. Windows-t futtat, ahogy nézem a játékok se optimalizáltak olyan szinten rá. Ennyit szerintem nem ér. A Steam Deck jóval jobb. De ha már kézi konzol akkor csak a Switch Lite, jó az üzemidő és olcsó (ha nem a feltolt áron adják).
-
Nekem meg az, hogy "hinnye gyerekik, micsoda scalperkedes lesz itt!"
Akkora hype van korulotte, hogy nagyon meglepne, ha nem lenne belole legalabb par honapig hiany mindenhol."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
_drk
addikt
Most jön be az hogy mind a gyártók mind a vásárlók inkább elmozdulnak az indi játékok felé.
Nyilván veszik attól még az AAA-t, mert egy generáció alatt ki lehet spórolni az kurrens gen konzol árát, arra megveszik utólag vagy azonnal azt az évi pár jatekot, de olyan kevés jön ami egy átlag embert érdekelhet, hogy az csak egy mellékes lesz.
Viszont a sok kis indit ezek a kézi gépek gond nélkül elviszik úgy hogy bárhol lehetsz és lehet több időt is eltölthetsz.
Meg kicsit felesleges is otthon befoglalni a 140 centis tv-t, egy egyszerűbb játék miatt. -
Wesder
félisten
PlayStation-backed studio Deviation Games has been hit with layoffs, with sources telling VGC as many as 90 members of staff may have been affected.
-
Hallod, ha ez lesz a mellekhatasa ezeknek a kis keziPC-knek, csinalok egy oltart a Steam Deck-nek itthon, ami fele minden vasarnap haromszor meg kell hajolnia mindenkinek, aki belep a lakasba. Kb a gaming uj aranykora johetne, ha ez megvalosulna.
-
_drk
addikt
Nézd meg mit művel a Nintendo. Kiad egy játékot nevetséges sztorival, még rendes voice acting sincs, úgy néz ki mint egy 20 éves játék és repkednek a 10 pontok meg egyértelmű év játéka lesz. Értem én hogy gameplay számít, más nem, de akkor minek erolkodik bárki is?
Be kell állni erre a vonalra, rá kéne jönni, hogy a sok motioncapture-os cutscene csak nyűg ha nem egy rockstar vagy Sony exkluzív csinálja.
A full hd és 60fps is csak bullshit, senkinek nem kell valójában.
Ehhez a minoseghez amit a Zelda képvisel bőven elég egy ilyen kis kütyü. Összes gamer ismerősöm közül is csak az elégedett akik játszanak indi címekkel, tehát ezt simán meg kell lovagolni. A Nintendo ezt csinálja 5 éve, nyilván kell a másodlagos gyártóknak, hogy a piac ebbe az irányba induljon el, de már itt tartunk. -
Farkassacred
őstag
Ezzel a hozzászólással nem értek egyet.
A Totk is bőven tartalmaz cutscene részeket, amikben szerintem teljesen jó a sztori és a szinkronhang is. De ő a játékmenet részében a legkiemelkedőbb, ezért is lett ekkora siker. Itt 25 ezer forint nem egy kivágom bemásolom gamre ment el, ezt kéne megérteni végre. A mai játékok ugyanazt adják javarészt évről évre, agyatlan lövölde és üres, unalmas open world-ök felesleges halmaza, amik bőven nem érdemelnének ennyi figyelmet.. de hát veszik őket az emberek, mint a cukrot.
Nintendo azért ilyen sikeres, mert ő olyan játékokat csinál, amit annyira élveznek az emberek, hogy nem érnek rá holmi fps dropokkal foglalkozni, pont. A többi játék nem varázsol el úgy titeket ez a helyzet, ezért is jut idő manapság olyanokra, mint az fps szám folyamatos lesése, ami szerintem már már beteges.
Ez a lényeg itt.. 25 ezer forint itt elmegy kb 300-400 órára úgy, hogy folyamatosan újat mutat a játék és mellette szórakoztat is.
Megéri a pénzét kategória. Te tudsz, olyan játékot mutatni ami tényleg megérdemelte mostanában a megjelenési árát? Erre kíváncsi lennék.I'll meet you again through the eyes of our son.
-
Wesder
félisten
válasz Farkassacred #9844 üzenetére
Elden Ring.
-
Bad Pritt
félisten
A Steam Deck már csak ezért is megérte nekem. Elmúlt években a top három legjobb játék számomra szinte mindig indie vagy alacsony-közepes költségvetésű játék volt és úgy néz ki az idei év sem fogja ezt megszakítani, Bramble simán ott van top szinten, jön a Hades II, Lamplighters League és még ki tudja milyen kis csodák.
Ezek mellett persze tuti oda fog b*szni a FFXVI, Spider-Man 2 meg a Starfield is, csak így előre lehet tudni, mit fognak nyújtani. Aztán ki tudja, Insomniac lehet valami óriás reformot fog végrehajtani, ők azért hajlamosak meg-megvillanni.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Farkassacred
őstag
Az Open world részére pár gondolat amikre emlékszem a ps5 fórumról. Fantasztikus játék, de a közepe/vége felé repetitívvé vált, ezért kicsit unalmasnak érezték páran. Én még nem játszottam vele, viszont idén már tervben lenne. De, ha csak bemásolták az open world részét a játéknak valahonnan (még ha a korábbi játékaikhoz mérten újítás is ez, akkor is) erősen kétlem, hogy olyan érzés lesz vele játszani, mint most a Zeldákkal.
[ Szerkesztve ]
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Farkassacred #9847 üzenetére
De nem azt kérdezted, hogy olyan-e, mint a Zelda, hanem hogy megéri-e a megjelenéskori árát. Elden Ring 21 ezresért egy baromi jó játék a középszerű open world ellenére.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Wesder
félisten
válasz Farkassacred #9847 üzenetére
Pont azt adja mint a Zelda.
-Nem fut jól.
-Nincsenek benne parasztvakító felhők, amire reccsinteni lehetne.
-De olyan játèkèlmènyt ad, amit más fejlesztőktől nem kapsz meg.Nem vèletlen ment el belőle 20millió.
-
zozika84
őstag
Igen, pont az ED-nel ereztem, hogy nagyon ossze van rakva a világa és beszippant annak ellenére, amilyen technikailag.
Bár annó félbehagytam és nem tudom merre is vagyok...lehet elölről kellene kezdenem valami könnyű karakterrelPSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest