Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milyen lenne szerinted a jo uzleti modell?
- Adjak dragabban? Igy is mindenki szidja oket, hogy draga.
- Adjak dragabban, de csak a PC-seknek? Ezt nem igazan lehet megoldani.
- Elofizeteses modell? Darabokra lennenek cincalva, hogy penzehesek.
- PC-n kulon kelljen fizetni mondjuk 300 dollart a driverert? Egyreszt warez, masreszt darabokra lennenek cincalva, hogy penzehesek.
- Adjak olcsobban? Igy is a legoptimistabb becslesek szerint is nullszaldos a dolog.Amugy igen, draga, es igen, korlatozottan hasznalhato, de... Ez egy VR szemuveg, mit vartatok?
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
hombre[EU]
veterán
aláírom, a sonynál nem sok energiát raktak bele (eddig) a hardware-en kívül. ez látszik azon is,hogy saját metavers(vr chat) nélkül indították el...a játékaikat pedig fel sem peccselték az új sisakra
tökmindegy mit gondolt vagy mit nem gondolt a sony, nem lesz tömegcucc. egy: nincs a tömegnek 600 eurodollarja egy konzol kiegészítōre.kettō: a tömegnek nem bírja a szervezete a vr-t.
de egyébként engem nem is érdekel,ha nem csinál hozzá játékokat. sokkal jobban örülök annak,hogy pl. a Unity egy GDC talkot tartott a psvr2-rōl és támogatásáról. ha az indiek (könnyen) tudnak vele dolgozni akkor már sikeres lesz,mert nem a megakiadók tolják a vr-t elōre,hanem ōk.
a sonynal az a siker,ha x millió profitot hoz, nekem az,ha az úttörök írják hozzá a programot...és ha a kettō találkozik akkor lesz psvr3
btw budapesten állomásozik az orosz Gaijin,akik a WarThunderrel jelenleg a pcvr zászlóshajóját kormányozzák...és hopp: psvr2-re készül az új játékuk [link]
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
Moby
addikt
Sok 1st party jatekuk kap ingyenes update-eket, rohadt nagy dlc-ket ingyen. Ha jol emlekszem, pl GoT is ilyen volt. Annyi tartalommal, hogy sokszor majdhogynem kulon jateknak is ki lehetne adni. Szemetek ezek mind.
Én nem kaptam tőlük még egyet sem. Mik azok a SOK? Sorold már a SOKAT! Mondtál egyet, pont nincs meg. Mi volt a többi? HOL A SOK?
Unchartedekhez sosem jött, kiadták külön játékként. Lastofushoz jött, fizettem érte (aztán berakták a remaszetredbe, addigra már kifizettem). HZD DLC fizetős volt. HFW DLC fizetős, ott a storeban. Póki összes DLC-je fizetős volt, stbstbstb. HOL? A? SOK? INGYENES? DLC?
>Aztan itt van szapulva, hogy lehetne jobb is. Merthogy nem lett az egesz jatek VR-ra atdolgozva. Ugy, hogy amugy a lenyegi resztol a szimulatoros nepek el vannak ajulva.
Tehát ha a szimulátáros népek (bárkik ők, nemtudom) el vannak ájulva, akkor nekem is el kell? Annak örüljek, hogy a huszonhétezres játékot nem kellett a VR-re megvennem méggegyszer??? PEDIG INDOKOLT LENNE?
EZ VALAMI VICC? Remélem nem. Viccnek durva lenne.[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #9152 üzenetére
>a tömegnek nem bírja a szervezete a vr-t.
Igen, ez a másik óriási barrier, és ezzel nem is lehet semmit kezdeni.
-
Moby
addikt
válasz Bad Pritt #9156 üzenetére
Nemtudom, ez ilyen ingoványos terület, a PS topikban ment ez a téma, mert elvileg, higiéniai okokból a boltok megtagadhatják a visszavételt. De egy ismerősöm visszaküldte a sonynak közvetlenül (storeból rendelte), visszavették, egy tag a topikban meg visszavitte Médiamárktba azok is visszavették. Nemtudom mit csinálnak ezekkel, ilyenkor, de csak beleizzad az ember, meg a fülébe dugdossa az izét.
-
Moby
addikt
Egy biztos, elég sok üzletben látni használt darabokat. Nincs belőlük jellemzően rengeteg, de szinte mindenhol van használt. Ez meg azt mutatja, hogy a legtöbb helyen azért visszaveszik használtan. Hogy sikerül-e ezeket továbbértékesíteni azt nem tudom. MO-n az újakért sem nagyon kapkodnak, az jól látszik.
-
Bad Pritt
félisten
Nem tudom elképzelni, hogy ne tudnák fertőtleníteni modern sztenderdeknek megfelelően meg mérni utána, hogy maradt-e valami rák a headseten. A továbbértékesítés viszont érdekes kérdés, mennyiben térhet el pl. országonként.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
hombre[EU]
veterán
biztosan sokan. 5-bōl 3-4 ember alapból nem bírja...ebbōl lehet,hogy a fele azt mondja: ok, én ezt nem vagyok hajlandó gyakorolni.
meg ez nem egy olyan dolog,hogy rászán az ember egy hetet, resiben vagy horizonban gyakorol és aztán elmúlt örökre. 100+ vr óra után is van olyan játék,ami megüli a gyomrom. rally autóban terepen/szerpentinen izzadok,mint qrva a templombanLife, Uh, Finds A Way
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #9162 üzenetére
Nekem 10 éves gyakorlatom van a szeren (DK1 teszteléssel kezdtem, de DK2-vel csaptam a lecsóba), GT7 absz nem bánt semmilyen szinten, de van játék, ami már diszkomfortig tud bántani (nem izzadok, meg semmi, csak érzem). Korábban ilyen nem volt, bármit bármikor bármeddig nulla negatív hatás mellett. Ahogy öregszem, romlik el ez is.
-
nagyúr
Nem viszik vissza, tovabb adjak hasznalt piacon. Rengeteg elado van. Öcsém is vett egyet használtan múlt heten 270 helyett 210(!)ert horizonnal. A srac nem birta. Aztán kiderült hogy öcsém se, 5-10 perc alatt hanyingere lesz tőle. Még küzd vele, probalkozik, meglassuk meg tudja-e szokni.
-
Amikor megvetted a GT-t, volt róla szó, hogy az egész játszható lesz VR-ban? Volt bárhol, bármi szó VR-ról?
Tehát ingyen kaptál valamit, ami semmioyen szinten nem volt kötelessége senkinek, nem volt megígérve, stb?
Mit gondolsz, miért kéne többet kapnod ingyen? Neked az jár, vagy mi?És nem, nem azt mondtam, hogy hasra kéne esned tőle. Szíved joga, hogy tetszik, vagy nem tetszik. De az, hogy kapsz valamit ingyen, aminek a lényegi része teljesen jó, aztán belekötsz úgy, hogy ezek a mocskok dolgozhattak volna többet is ingyér, az kicsit durva. De lehet csak nekem van teljesen elborulva a világnézetem, ezesetben bocsánat.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Moby
addikt
Egyértelműen sony a konzolok apple-je. Aki huszonhétezerért adja az ingyen játékot, és én legyek hálás nekik, hogy TÖBBET kaptam (nemtudom mitől, többet mint más, vagy többet mint máshol, vagy csak többet, és pont).
Remélem ez az egyház sose darál be engem. Meghagytam a nejemnek, hogy ha ilyeneket mondanék, hívja rám a 112-t./egyébként nem vettem. Jött a szettel az is. Megvolt nekem is, de eladtam az egész eszcájgot még decemberben. Ilyenmódon megvettem persze, de az már másutt szolgál. Most így fogalmam sincs, hogy akkor vettem-e, kaptam-e ingyen (és ha igen, vajon kitől), kap-e más is ingyen GT7-et, és ha igen, akkor kevesebbet kap-e, mint én. Kínzó kérdések ezek Azt azért fenntartom a leírtak alapján, hogy azok a nyilatkozatok, hogy már a kezdetektől VR-ra készült a játék, az így a játék körítéséről leírtak menték meglehetősen kérdésessé teszi ezen nyilatkozatok valóságtartalmát
[ Szerkesztve ]
-
Vettél egy játékot. Egy teljes értékű AAA játékot. 27 ezerért. Egy AAA játék ennyibe kerül.
Ez a játék később kapott egy rohadt nagy update-et ingyen, amit amúgy simán lehetett volna pénzért adni. A reakciód meg az, hogy szapulod az ingyen cuccot. Ingyen volt bakker. És tökéletesen jól működik. Örülj, hogy van. Ne már, hogy az az agymosott valláskárosult, aki kap valamit ingyen, és erre nem az a reakciója, hogy "szemetek".Értem, hogy annyira tiszta szívből utálod a sonyt, hogy ha valaki nem azt írja, hogy mocskok, akkor triggerelsz és azonnal én vagyok a vak hívő, és direkt félreérted amit írok, csak így nincs sok értelme beszélgetni.
A konzolok apple-je nem a sony amúgy, hanem a nintendo. Úgy viselkedésre, árazásra, mindenre.
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
Nekem teljesen mindegy mit próbálsz meg belemagyarázni. Ez az őrület, amit idetettél annyira nem sony specifikus, hogy ha bármi másra írod át a nevet, ugyanezt tudom fogom leírni. Meg lehet próbálkozni ilyenekkel, hogy kiszedik a VR-t, és külön pénzt kérnek érte, vagy autócsomagonként, meg kiszedhetik a kampányt külön, meg a multit, és árulhatják külön, meg próbálkozni akármivel lehet, majd a piac beárazza, hogy ér-e ez ennyit. De az, hogy nekem kéne hálásnak lennem azért, hogy ezt nem teszik meg, és hogy én ezt INGYEN kapom, ez olyannyira abszurd, hogy egyelőre csak arra tudok gondolni, hogy ez az egész csak valami trollkodás a részedről. Már csak ismételni tudom magam, nincs értelme. Rohadtkényelmetlen nekem ilyeneket leírni. Ez az egész nem vehető ebben a formában komolyan, nem vitaképes.
-
Wesder
félisten
Azèrt a Póki PS5 verzióját berakni a Morales Deluxe-ba, ès máshogy hozzá se tudsz jutni, az egy ritkna g€¢i húzás volt tőlük.
Kiskapunak ott van persze hogy minimum PS+ Extrára előfizet az ember ès megveszi a Deluxe Uppot, de akkor is.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
De nem is értem, mi az, hogy kiszedik? Hogy lehet kiszedni valamit, ami nincs ott?
Vagy a fejedben ez úgy néz ki, hogy a VR mód az igazából eleve ott volt, csak úgy, de aztán direkt ki lett szedve, hogy vissza lehessen rakni?
És én trollkodok?"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Az az volt, igen. Nem is mondok olyat, hogy jófej cég lenne a sony vagy valami. Undorító módon profithajhász geci... Pont, mint az összes többi is. Csak mostmár tényleg ilyen piros sapka van rajta feeling ez az egész ami újabban megy. Már akkor is le van szapulva, amikor éppen jófej, ami már tényleg röhejes.
Pláne, hogy amúgy el akarod érni, hogy tényleg, igazán rohadék módon viselkedjen egy cég? Hát, mondjuk így el lehet. Mert ha azt látja, hogy hiába költi a pénzt meg az energiát, ugyanúgy szapulva van, akkor rohadt nehéz lesz átverni a managementen, hogy legyünk már jófejek. Mert mi a f@sznak? Ha úgyis kapják a szart, akkor már legalább pénz is legyen belőle..."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Moby
addikt
Arra meg azért be lehet bátran rendezkedni, hogy a véleményet nem aszerint fogom leírni, hogy egy játék huszonhétezer, egy ötzres DLC, egy akciós játék leárazva, külön van, egyben van, ennyibe kerül, vagy annyiba kerül. A véleményem ritkán igazítom valaminek az árához, az is szempont, nem nem ilyen szinten tényező. Olyan szinten meg soha semmilyen módon, hogy "örüjjé". Örüljön az, akinek nincs választása az életben, de amíg és ahol én vagyok a fizető vendég, addig kiszolgálni lehet, jól vagy rosszul. Pláne a VR esetében tökéletesen irreleváns ez, ahol van modnuk 3 tucat játék, és nem nagyon lehet momentán válogatni az olcsóból, meg a drágából. Itt egyelőre marha nehéz azzal érvelni, hogy vedd a jobbat, azzal nem lesz ilyen. Nincs olyan. Az van, ami van. Ami van, arról meg lehet írni hogy milyen, anélkül, hogy az árcimkéjét lobogtatnám. De legalábbis lehet róla véleményem gondolom. Azzal lehet egyet nem érteni, ez sosem okoz gondot. Sőt. De az sem az, hogy szpultam itt a bármit. Nem. Leírtam, hogy mi nem tetszik benne. Azt is inkább olyan formában, hogy mi az, amiben lehetne jobb, ahhoz, hogy az egy vezető cím lehessen. Így is az, éppen azért, mert nem nagyon van verseny a kínálatban.
-
Wesder
félisten
Nincs kètsègem afelől hogy az MS is ugyanígy viselkedne, ha nem az intenzívről rángatták volna ki az Xboxot mèg egy kőrre. Bár ha meg nem lett volna intenzíven az Xbox, mint vegetáló krumpli, akkor a Sony is máshogy állna most hozzá a dolgokhoz gondolom.
A Nintendo ebben a szituban a röhögő Jerry, aki azt nèzi ahogy Spike meg Tom hadakozik egymással.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Moby
addikt
Szerintem a sony minden nap imákat mond el, hogy minél több olyan őket szapuló legyen a világban, mint én, akinek 500+-os játéklista van a fiókján, az ő 8 körüli Tie Ratio-s univerzumában. És nem az 5 eurós akciós indiecuccokból. Szerintem engem klónozna, ha tehené. Valszeg alig várják, hogy leköpjem őket IRL, hogy hozzájussanak a nyálmintámhoz
-
Persze, es ezzel nem is lenne semmi gond, ez igy van jol. A szar olcson is szar, a jo meg dragan is jo, ezzel teljesen egyetertek. Az, hogy valami jo/nem jo/bejon/nem jon be, az egy teljesen mas kerdes. Az, hogy valamit kapsz ingyen, es ezek utan leirod, hogy szarrago penzehes a ceg, aki adta, az viszont... Hat, szamomra erosen visszas.
-
Persze. Mondjuk az egy masik dolog, hogy en is drukkolok az MS-nek, hogy feljojjon, de csak mondjuk annyira, hogy 60-40 (ninti szvsz annyira mas piac, hogy ide se veszem). Nagyon max 50-50. Ennel feljebb ne legyen soha az MS, mert utana a sulyaval legyilkolja a konkurenciat pillanatok alatt, aztan meglatjuk, mennyire jofejek, amikor nem kell ket kezzel szorniuk a penzt alamizsnaert a piacon.
-
-
Moby
addikt
-
-
ProEvoFan
nagyúr
"....Cyberpunk 2077 18%-kal több bevételt termelt, mint 2021-ben, és amúgy az eladott példányok nagy része, 94%-a digitális volt...." [link]
94%... Durva, de egyre inkább nem meglepő.[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Szerk.
Bevètelben talán utolèrnè a Playstation-t az Xbox, viszont ahoz hogy a piaci rèszesedès változzon olyan drasztikusan ahogyan azt te felvázoltad, azèrt tenni is kell. Nem keveset, ès időben sem kevès.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
-
válasz zozika84 #9190 üzenetére
Az MS akkora mammut, annyi penzzel, hogy igazabol hosszu tavon (tehat minimum 10-15 ev) ennyi studioval (tfh az AB deal atmegy) mar az is eleg, ha nem cseszik el teljesen, es minimum megvan az 50-50, majdnem mindegy, milyen jol csinal mit a sony.
De az MS-t nem szabad lebecsulni, ha arrol van szo, hogy labon tudja-e loni magat meg 99%-ban nyert helyzetbol is, mert eddig mindig bebizonyitotta, amikor egy darabig ugy tunt, hogy minden jo lesz, hogy az egyetlen oka annak, hogy nem lotte magat labon pisztollyal, az az, hogy nagyban keszitette elo a bazookat.[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Mármint magát az adásvételt vagy majd az integrációt? Előbbivel talán nem lesz gondjuk, utóbbi meg szinte nem is lesz, betosszák az egész kócerájt Satya Nadella alá és az XGS-Bethesda duó mellé. Az egyetlen olyan pont, ami itt nehezebb, mint a Zenimax-nál volt az a HR kérdés, de azt úgyis csöndben intézik majd.
#9191-re: pont ezért nem integrálták közös vezetés alá a Bethesdát sem. Talán maga Phil mondott ilyet egy interjúban, hogy azért is hagyták meg külön entitásként XGS-en kívül, hogy elkerüljék a felesleges súrlódásokat.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Bad Pritt #9192 üzenetére
Integraciot. De ez egy baromi hosszu folyamat. Olyan majdhogynem evtizedes. Es kell hozza egy okos ember, akinek van erre "vizioja", ami nem orbitalis faszsag, es erre kap idot is, hogy veghez is tudja vinni. Ebbol a kettobol egyik se az MS erossege.
-
válasz Bad Pritt #9194 üzenetére
Meglatjuk meg, nagyon az elejen vagyunk annak a folyamatnak, ahol az MS-bol olyan igazi jatekipari orias lesz. Egyelore addig jutottak el, hogy mindenkinek belelobaljak az arcaba a vilag legnagyobb penztarcajat, aztan nezik, hol van kapas. Kivancsi leszek, hogy az AB deal utan lenyugodnak, vagy folytatjak. Ha lenyugvas lesz, akkor fog kiderulni, mi is igazabol a tervuk. Szep lassu integracio, a leheto legkevesebb zavarral? Vagy minel tobb fuggetlen studio, biztos anyagi hatterrel es emiatt nagyobb kockazatvallalasi hajlammal (bilibe log a kezem... )? Vagy valami valahol a ketto kozott? Nem tudjuk igazabol, mit akarnak. Az biztos, hogy barmit is akarnak, meg rohadt sok ido lesz, mire latni fogjuk az iranyt, meg hogy mennyire mukodik.
-
Bad Pritt
félisten
Biztos vagyok benne, hogy lesznek még felvásárlások. Pl. láthatóan fontos nekik az RTS zsáner, viszont XGS-en belül nincs olyan stúdiójuk, amelyiknek lenne kompetenciája a témában, case by case szerződéseket kötnek minden projektre, szóval nem lenne meglepő, ha megvennék a Relicet mondjuk.
Őszintén szólva mi ugyan hobbiból követjük a témát, de szerintem az átlag játékos semmit nem fog érzékelni ebből az egészből, ha végbemegy. Vagyis negatívumot nem, a Boosteroid felhasználók viszont egyik reggel arra fognak belépni az appjukba, hogy ott az összes CoD és lehet aprítani.Szerk.: Kínában fognak belőle talán sokat profitálni és így a MS a kínaiakból, mert tuti mindent megtesznek majd, hogy újra elérhetővé tegyék a Blizzard játékokat ott is. Mocsok sok pénze van onnan a Blizznek, WoW, SC, Dio, minden 1000%-on pörög a sárgáknál. Vagyis pörgött.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Bad Pritt #9196 üzenetére
Kina + AB az egy nagyon jo pont! Nem is emlekszem, hogy felhozta-e rajtad kivul barki, de van benne valami. Plane, hogy az MS nagyon eros Kinaban, megvannak a kapcsolataik is, gyakorlatilag az egyetlen nagy amcsi techceg, akinek a letezo osszes szolgaltatasa is mukodik ott meg minden, szoval... Jah, nagyon igazad van.
Az egyetlen irritalo pont a dologban, hogy annyira trivialis igy, hogy mar kimondtad, hogy nem is ertem, hogy a francba nem jutott ez eszembe eddig."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest