Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz l.skywalker #9301 üzenetére
Amugy igen, pontosan ezert. Hiaba tudom, hogy az apex is EA, egyszeruen annyira nem passzol a tobbi koze (kilog felfele), hogy valahogy mindig kihagyom/elfelejtem.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
nagyúr
-
Moby
addikt
Ez egy párezer forintos megoldás, van nekem is dualshock4-hez.
-
-
.LnB
titán
Mindegy, a Fifa a csúcs, az biztos. Aztán USA-ban meg a Madden (akár milyen bugos szar is évről-évre). Az NHL viszont sehol sincs.
Egyébként kíváncsi lennék, hogy globálisan Fifa vagy COD fogy e több egy évben.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Ezt küldeném a Sony-nak: [link]
Bár tudjuk a választ, nincs nekik. Pedig erre simán alkalmas lenne egy mobilapp is nem?„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
addikt
Én például erre nem a gyári app -ot, hanem a PSPlay -t használom. Felcsatolom a Kishi -t és kész is vagyok. Annál kényelmesebb nincs számomra.
Nekem ezek a plusz funkciók nem igazán hiányoznak, amit DS -sel nyernék.
Cloud -ot is sokáig rendes kontrollerrel használtam telefonon, de szerintem "gamepad stílus" sokkal kényelmesebb. Plusz egyszerűbb magammal cipelni is. A telefon meg nyilván mindig nálam van.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
-
hombre[EU]
veterán
-
Wesder
félisten
Xbox blokkolja az emulátorokat retail módban, mert megkereste őket a Nintendo hogy ezt abba kène hagyni, de nagyon gyorsan.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
addikt
Joseph Staten Is Leaving Xbox, Microsoft Has Confirmed
“We’re grateful for Joseph’s contributions to the Halo franchise and Xbox as a whole," the statement from a Microsoft spokesperson reads. "We wish him all the best in his new adventure.”
Ő írta a Kapcsolatfelvétel című könyvet is. Többek között.
Joseph Staten
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
Na ez a sztori megér egy misét: Ark: Survival Ascended will be sold without Ark 2 after backlash, but will still cost $60 | Rock Paper Shotgun
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
Vaskos Pletyka: a jövőben a The Initiative készítheti a Halo sztori részét UE5-ben [link]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Bogyi007
veterán
válasz l.skywalker #9321 üzenetére
Gears of Halo?
Hall of War?Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
hombre[EU]
veterán
-
balazs025
senior tag
-
addikt
-
addikt
-
_drk
addikt
-
válasz zozika84 #9331 üzenetére
Kb kizartnak tartom a dolgot. Egyreszt 70mrd usd meg az MS-nek is faj, azt vissza kell termelni minel hamarabb, ahhoz meg kellenek a PS-es jatekosok. Masreszt ha most engedik nekik a felvasarlast es az lesz az elso dolguk, hogy belerugnak a legnagyobb ellenfelukbe, ugy, hogy kozben folyamatosan mondogattak, hogy nem lesz ilyen, meg nem korlatoznak senkit sehogyan...
Akkor legkozelebb egy csokit se fognak tudni vasarolni, nemhogy studiot/kiadot."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
addikt
Sony has produced documents for plaintiffs in gamer's lawsuit
Barátok közt 687. epizód.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
hombre[EU]
veterán
Hogwarts Legacy and PS5 rescue UK games market in Q1 2023 | UK Monthly Charts
The console hardware space is up a substantial 24.2% for the first quarter of the year, GfK data shows.
PS5 sales are up over 180% for the first three months of the year, and Sony’s new console accounted for over half the market during the quarter.
The success off-set a steep decline in Nintendo Switch sales (down over 25%), which is the No.2 console of the year so far. Xbox Series S and X sales were also down 18% for the first quarter.UK GSD March 2023 Top 10 (Digital + Physical)
1 Resident Evil 4 Remake (Capcom)
2 Hogwarts Legacy (Warner Bros)
3 FIFA 23 (EA)
4 WWE 2K23 (2K Games)
5 Grand Theft Auto 5 (Rockstar)
6 Tchia (Kepler)
7 Call of Duty: Modern Warfare 2 (Activision Blizzard)
8 Red Dead Redemption 2 (Rockstar)
9 Metroid Prime Remastered (Nintendo)*
10 NBA 2K23 (2K GamesLife, Uh, Finds A Way
-
Bad Pritt
félisten
válasz hombre[EU] #9338 üzenetére
Nem szóltak a brit srácoknak, hogy jelenleg a Sony a rossz gonosz? Vagy csak leszarják, mint én? Előző héten beújítottam egy Ragnarok bundle-re, aztán jött a szenvedés, hogy nem fér el sehol normálisan ez az ormótlan dög.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
válasz hombre[EU] #9340 üzenetére
Nem lesz ebből slim modell belátható időn belül.
-
hombre[EU]
veterán
válasz Bad Pritt #9341 üzenetére
1 éven belül (holiday-tavasz között) jön belōle egy kisebb verzió. ennek a konzolnak az egyharmada a dizájn miatt van rajta lehagyják a romot, leveszik az oldallapokat, belerakják egy "ps4(pro) dobozba" és voilà. a kérdés,hogy maradnak-e 6nm-eren vagy a slimet már 5-re viszik
Life, Uh, Finds A Way
-
Bad Pritt
félisten
válasz hombre[EU] #9342 üzenetére
Na hát a belátható idő az a BG3 megjelenés lenne. Haverom eladta a sajátját, amit az elmúlt években kölcsönkértem, ha volt valami izgi, szóval kellett saját, majd ha jön a slim és megéri akkor csere.
-
Bad Pritt
félisten
válasz hombre[EU] #9345 üzenetére
Én is ezért venném PS-re, lesz local coop (PC-n nem), meg tuti atom szép lesz TV-n. Remélem nem tolják el, ha már így belengették ezt az augusztus végét. Meg azt ne felejtsd, ha végül megvennéd premier körül, hogy előrendelőknek odaadják az összes kacatot, ami amúgy a deluxe edition-höz jár.
-
Bad Pritt
félisten
válasz hombre[EU] #9347 üzenetére
De, tényleg... az early access tulajok kapják meg. Gyász.
-
addikt
válasz Bad Pritt #9343 üzenetére
Ebből a BG3 sztoriból is a Sony jár jól. Bár nem tudom mennyire népszerű ez a játék, milyen eladásokat csinálnak az új részből. Én örültem, hogy érkezik.
Multiplatform címeket általában Xbox -ra szoktam megvenni, de ezek után nálam kizárólag PS jöhet szóba. Akkor sincs túl sok bizalmam az Xbox verzióval, ha még ebben a hónapban bejelentik, hogy megoldották a problémát.
Így nyugodt pulzus mellett adtam le az előrendelést a kékeknél.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS5 Slim (garanciás)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest