Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
Azóta ráadásul mondták is, hogy a release után megpróbálják belekalapálni. De őszintén, van igény még a split screen coopra?
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
NyMRooD
őstag
válasz consono #11601 üzenetére
Szvsz teljesen mind1, hogy milyen feature-ről van szó, ha nem grafikai az xss tulajok részéről jogos az elvárás, hogy bekerüljön, mert azt az ígéretet kapták, hogy grafikát leszámítva ugyan azt kapják mint az xsx tulajok.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
consono
nagyúr
válasz Bad Pritt #11602 üzenetére
He? Egy hete játszom vele, de eszembe nem jutott, hogy valaki odaülhetne mellém játszani. Az összes haverom aki játszik vele is egyedül játszik, szóval szerintem elég rendesen rétegigény ez...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
válasz NyMRooD #11603 üzenetére
Ilyet mikor igert es kicsoda? Eskuszom nem emlekszem ilyenre. Olyanra igen, hogy MS-tol teljesen fuggetlen youtube meg twitter-okosok ezt irtak, aztan mindenki tenynek vette, de hogy ilyet MS-tol nem hallottam, az biztos. (nagyon meglepne de) Ettol meg persze lehet, hogy volt, csak nekem maradt ki.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
ProEvoFan
nagyúr
Akkor az. Mondjuk jobb is mint az osztott képernyős megoldás.
-
negyven2
veterán
válasz Bad Pritt #11605 üzenetére
A rengetegen így játszák és az nem jelenti még azt, a játékosbázis döntő része is így játasza.
Itt a BG3 split-screen dolga jelenleg kicsit elnyomja azt a hírt, hogy ugye a Forza Motorsport-ban se lesz osztott képernyő, pedig ha ránézel ezen hírekhez kapcsolódó kommentekre, ott is az van, de hát rengetegen játszák így. Miközben pedig a Turn10/MS mérései alapján a valós felhasználók nagyon kevés, szinte elenyésző része használja ezt a funkciót.Nem tudom, hogy a Larian esetében volt-e hivatalos nyilatkozat az ügyben, hogy vajon mennyi azon játékosok száma, akik így használják (aktívan és nem csak kipróbálták) a BG3-at. Mert visszatérve az elejére, a sokan még jelentheti azt valójában, hogy kb. a teljes aktív játékosbázis csak 1-5%, de lehet akár 10% is. És szemben a Turn10-el, nekik megéri prioritásként kezelni ezt az opciót, függetlenül attól, hogy statisztikailag ezen játékosok száma elenyésző lesz az összes játékoshoz képest.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Bad Pritt
félisten
válasz negyven2 #11611 üzenetére
A Forza példája pontosan azt mutatja, hogy ha nem lenne rá mérhető igény akkor nem lenne a Baldur's Gate-ben sem, de ezek szerint van. Ez egy teljes értékű tabletop RPG digitális formában, helyi többjátékos mód nélkül félkarú óriás.
És mielőtt jönne a de hát Steamen sincs split screen coop mód komment: nem is tartom teljesértékűnek a PC változatot emiatt és valszeg meg fogom venni PS5-re, pedig megvan Steamen.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
NyMRooD
őstag
Akkor lehet én értettem félre valamit és csak a kontentre volt ilyen igéret, de így viszont nem értem, hogy a Larian miért nem adta ki eleve így xbox-ra egyszerre a ps5 verzióval, miért volt szükség a gamescom-on Phillel leülni beszélgetni?
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Wesder
félisten
válasz NyMRooD #11613 üzenetére
A feature parity-t már a Ray Tracing hiánya is kimeríti, abból meg volt nem egy pèlda az elmúlt majdnem 3 èvben. Így èn sem èrtem mièrt kellett már megint negatív Xbox hírt generálni. Ha bevárták volna az S-t a másik kèt konzollal, akkor hír sem lett volna ebből a szinte jelentèktelen featureből.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
negyven2
veterán
válasz Bad Pritt #11612 üzenetére
Tőlem biztos, hogy nem fogsz ilyen választ kapni: hogy de hát Steam-en sincs...
És főleg azért, nem vagyok a local co-op ellen. Én nem igazán használom, használtam (mondjuk a Portal 2 Co-Op részét solo-ban vittem végig, és a másik kontrollert lábbal kezeltem ). Csak lerítam, hogy manapság a local osztottképernyős játékmódok iránt már elenyésző az igény, mint az volt pl. a hatodik vagy hetedik generációba. Természetesen ott vannak azok amik kifejezetten erre épülnek.De ettől még a fejlesztők jó része gondolkodik úgy, hogy inkább rááldozzák a pénzt és munkaórát, mert elképzelhető, hogy az ezen funkció hiánya nagyobb marketing kárt okozna (bevételkiesés).
És igen, a BG3 esetében ami tényleg egy tabletop RPG szinte 100%-os digitális átirata, jó egy ilyen opció, de én személy szerint kevesellem a 2 fős opciót. Jó, oké. 4 főt összehozni sokkal nehezebb ilyen partikra.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Wesder #11614 üzenetére
Épp csak a ray tracing egy látványelem és az elejétől kezdve kihangsúlyozták, hogy ne is várjuk el ettől a konzoltól, a split screen coop meg egy játékelem, ami elvárható lenne egy ilyen játéktól és azért kell megint negatív Xbox hírt generálni, mert ez a téma megérdemli, gyakorlatilag itt az első játék, aminél a Series S verzió játékmenetben kevesebb, mint az X. Eddig az volt a mondás, hogy látványban lesznek eltérések, most meg kezdődik majd a magyarázkodós időszak, ehhez mondjuk Phil már nagyon ért, szóval nem féltem.
-
-
NyMRooD
őstag
válasz Wesder #11614 üzenetére
De az grafikával kapcsolatos feature, azt tiszta sor, hogy nem kapod meg, mint ahogy a nagyobb felbontást, a részletesebb grafikát vagy a nagyobb FPS számot sem, de egy olyan feature mint a splitscreen már azért más tészta még ha neked fölösleges is (azért is fogják megkapni majd később az S tulajok, ha összejön nekik).
Szerintem meg azt nem indokolta volna semmi, hogy a ps5 kiadással várjanak (vagy a PC-s kiadással), a Sony-nak (vagy a PC alkatrész gyártóknak) semmi köze hozzá, hogy az MS milyen döntést hoz, miért kellene az ő közösségüket szívatni amiatt, csak azért, hogy ne legyen rossz sajtója az MS-nek? Én azt nem értem, hogy miért nem született meg korábban ez a döntés és debütál egyszerre PS-en és Xbox-on a játék, szerintem ez így egy egészen elfogadható kompromisszum, főleg ha igaz ahogy opr mondta, hogy nincs feature parity-re igéret.
-
NyMRooD
őstag
válasz Wesder #11617 üzenetére
Ahhoz szükség lenne 1stparty játékokra amelyek maximálisan kihasználják a gépek erejét
(bocsi, ez magas labda volt, ez most a másik oldalon sincs meg)
-
Wesder
félisten
válasz NyMRooD #11618 üzenetére
Ha az MS lenne a piacvezető, akkor most nem jönne PS5 verzió szeptemberben, hanem egyszerre jönne az összes konzolra.
Annyira tönkrevágták a brandet az előző genben hogy a stúdiók gondolkodás nèlkül "kibasznak" az ottani játékosokat ha kell.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
negyven2
veterán
Minőségi, objektív és clickbait mentes játékújságírás 2023-ban!m
Ugye csak annyi a baj, hogy pl. ez a site is, meg jó pár ugyanazon tulajdonosi háttérrel rendelkező másik site, kb. a keresőoldalak elején jelennek meg folyamatosan mint kiemelt találat!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz negyven2 #11622 üzenetére
With that being said, there is always a slim chance that Starfield will eventually make its way to PS5, although anyone expecting that to happen should know there is nothing that suggests this will happen.
Lol. A víz nedves, az ég kék.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
NyMRooD
őstag
válasz Wesder #11621 üzenetére
Ha ez igaz lenne akkor már egyszerre jött volna a PC-s verzióval, ne csináljunk már áldozatott az MS-ből és állítsunk be rohadéknak mindenki mást, hoztak egy döntést, ez annak a következménye, attól, hogy a Sony piacvezető, jelenleg még nincs olyan nagy előnye, hogy ingyen ennyire őket preferálja egy studió.
-
Wesder
félisten
válasz Wesder #11629 üzenetére
Azèrt jött PC-re elöbb, mert ott már 3 ève early a játék, ès elsősorban PC-re kèszült.
Ismerjük az előző gent. Attól hogy új gen indult, a stúdiók hozzáállása nem változott.
Nem az a 15-20millió konzol a lènyeg amiből több van most a Sonynak, hanem az elmúlt 10 èv.
-
negyven2
veterán
válasz Bad Pritt #11625 üzenetére
Van nekem egy ilyen mini objektivitási igazságérzetem.
Jelen esetben semmi gond nem lenne azzal, hogy ha tényleg ennyi lenne a cikk létrejöttének az oka. De sajnos ennél, és még sok ugyan azon tulajdonoshoz tartozó másik oldalon is a lényeg a tőménytelen reklám közé tett, általában átvett cikk. Igazából nekem a működési elvükkel van a problémám, mert szemben pl. egy általam szintén lenézett IGN-el szemben, még a valós háttérkutatásra, egyedi interjúkra se adnak. Viszont keresési találatok esetében általában mindig ott vannak az első oldalon, így az adott témákra kereső személyek elég nagy valószínűleg ezekről az oldalakról fognak tájékozódni. Viszont hitelesség szempontjából ők azok akik előszeretettel hozzák le a legelvakultabb fandolgokat is... mint hír (rosszabb esetben napi kétszer-hármostor újra osztva, hogy az a nyavajás Google/Bing algoritmus az élen tálalja)!És a legtöbb cikkijük kb. ezt a színvonalat képviseli (Vajon Xbox exclusive lesz-e a következő Last of Us?). Itt is ha elolvasod kb. a cikk felénél derül csak ki, hogy nem, majd aztán az is kiderül burkoltan megfogalmazva, hogy azért nem mert az MS nem engedi (hiszen ex. cím, de ha az MS nem veszi meg a Zenimax-ot, akkor jöhetett volna PS4-5-re is!).
Vagyis én itt inkább a minőségibb újságírás hanyatlását látom benne (amihez még AI-ra se volt szükség). Bár ez a magánvéleményem, és az is, hogy a másik véglet - vagyis a minőségibbnek tartott felületek - is egyre kezdenek elsilányulni.
-
Bad Pritt
félisten
válasz negyven2 #11632 üzenetére
Ja, hát igen, elég bulváros, meg az a photoshopolt kép is kiégetős. De igazából nem hazudnak, csak sok a rizsa mellette, meg talán az az egy mondat sok, amit oriic is kiemelt, az ilyen komment generálást elősegítő hülyeség.
Mindezzel együtt én sem olvasom őket, mert folyton csesztet, hogy kapcsoljam ki az adblockot.[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz NyMRooD #11627 üzenetére
Nem tudjuk, hogy milyen háttéralkuk vannak, és azt sem, hogy a csapaton (Larian) milyen arányban vannak azok akik a PC-s kiadáson kívüli dolgokkal foglalkoznak. Ha belső erőforrásaikat leköti a PS5-ös kiadás, fejlesztése (mert kaptak rá külön embert, technologiát, pénzt a Sony-tól), akkor az lesz kész hamarabb. Ugye egy ilyen esetben még timed ex. deal-t se kell megkötni, mert egy indie csapat esetében (lényegében még a BG3 után is simán indie csapat a Larian), az erőforrások elosztása másképpen épül fel.
Simán lehet, hogy egyszerre jött volna az összes konzolos kiadás (az mekkora vicc lenne, ha pl. fél év múlva bejelentik a teljes értékű Switch verziót is ), de a Sony által biztosított dolgok miatt előrébb hozták a PS5 kiadást. Ne feledjük, hogy azért hiába a Sony és PS5 fölénye, és egy októberi SM2), bizonyos szinten azért csak tartanak a Starfield-től. És kellett nekik egy hasonló, kvázi ex. cím.
Vagyis, a lényeg, hogy a publikus dolgokon kívül, nem tudjuk, hogy mi van a háttérben (simán lehet, hog semmi).
-
NyMRooD
őstag
válasz Wesder #11633 üzenetére
Mert nem ők döntöttek úgy, hogy az amúgy PS-re is készülő Starfield xbox exkluzív legyen, hanem a Télapó
-
NyMRooD
őstag
válasz negyven2 #11635 üzenetére
Szerintem erről már lett volna valami infó, ráadásul akkor mind1 mit mondott / ajánlott volna Phil, nem hozták volna előre az Xbox kiadást idénre.
-
NyMRooD
őstag
válasz Wesder #11637 üzenetére
Eredetileg még third-party volt, de persze, azt csinálnak amit akarnak mert most már az övék, de ettől függetlenül gondolom egyetértünk, hogy nem azért nem elérhető PS-en mert a rohadék Sony nem csinál rendes böngészőt, hanem azért mert az MS úgy döntött, hogy nem adja ki rá.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz NyMRooD #11639 üzenetére
Eredetileg semmilyen platform nem volt bejelentve, csak annyi, hogy készül. Igen az elég egyértelmű volt, hogy PC-re valószínűleg jönni fog majd, de konkrét platform megnevezés nem volt.
Az meg, hogy nem jön PS-re az igazából ugyan az ok, minthogy a Spider-Man se jön Xbox-ra.
De amúgy a mostani bírósági ügyekből kiderült, hogy elvileg nem csak, hogy jött volna PS-re, de még (timed?) ex. cím is lehetett volna. Ezért is vette meg az MS a Zenimax-ot, mert így zsíróban legalább 3 címük lett volna PS5 ex. cím.“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Wesder
félisten
"de ettől függetlenül gondolom egyetértünk, hogy nem azért nem elérhető PS-en mert a rohadék Sony nem csinál rendes böngészőt,"
Mèg jó hogy ilyet èn nem mondtam.
Èn csak megoldáskènt hoztam fel hogy lehetne a gèpen rendes böngèsző, ha már a Sony elbukta ezt a címet. (amit persze megint csak magának köszönhet az ex szerződèseivel)
-
NyMRooD
őstag
válasz Wesder #11642 üzenetére
Bocsi, nem úgy értettem, csak baromi zavaró, hogy 2 nagy cég esetében úgy csinálunk mint ha bármelyik is jó lenne a játékosaival. Az MS anélkül is vásárolgatott volna a piacon, bár lehet, hogy a Zenimax pont a Sony miatt lett célpont.
-
Wesder
félisten
válasz NyMRooD #11643 üzenetére
Persze, de nem azèrt mondtam a böngèszőt mert szemètszoni, hanem mert PS4-en volt, ès most meg nincs. Ezzel úgy lehetne Starfielddel játszani hogy nekik semmibe sem került volna.
-
NyMRooD
őstag
válasz Wesder #11645 üzenetére
Nem azt mondom, hogy nem szemét, hanem azt, hogy mind az
De ja, ezt én se értem, bár a switch esetében jobban felcsesz a böngésző hiánya, de még az se kellene, csak a streaming appok + youtube, de hát na, ingyen sem a Sony sem a Nintendo nem fog szívességet tenni.
Amúgy kíváncsi vagyok, hogy a Sony saját streaming megoldásánál lesz-e majd böngészőből indíthatóság, előbb-utóbb el kell oda jutnia szerintem és akkor érdekes lesz, hogy mit lép rá az MS.
-
Bad Pritt
félisten
New Naruto Game Will Let Xbox Series X Players Block Users on Xbox Series S, Bandai Namco Confirms
Ez is finom, bár itt azért a játékosokra van bízva a döntés.
-
válasz Bad Pritt #11648 üzenetére
Ennek mi az értelme? Miért kéne érdekeljen bárkit, mivel játszik a másik játékos, amíg az nem olyan lassú, hogy az már idegesítő?
Mármint, az,hogy blokkolni lehet a prevgent mondjuk egy multi játékban,azt ok,értem, mert nem azért adtál ki egy raklap pénzt csodassd-s nextgenre, hogy utána mégis ki kelljen várnod a prevgen loading time-ot.
De XSS-nél amennyire tudom, nincs semmi hasonló. Cpu, ssd kb azonos szint, szóval... Nem értem ennek mi lenne az értelme."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Wesder
félisten
Azèrt mert ha SS játékossal rak össze multiban akkor 30fps-re lockol X-en is hogy ne legyen előny a 60fps.
Mondjuk azt nem èrtem hogy SS-en hogy nem sikerült összehozni a 60fps-t.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest