Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #12550 üzenetére
Szèp, mindeközben:
Sony confirms it’s delayed half of its 12 confirmed live service games | VGC
A vègèn mèg csak rájönnek hogy nem kellett volna a GaaS-el szórakozni.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
ldave
félisten
válasz Wesder #12551 üzenetére
Önmagában a live service számomra nem szitokszó, jó pár ilyen játékkal játszottam az évek során, van ami tetszett, van amit a kipróbálás után töröltem. Van kínálat, mindenféle stílusban, lehet válogatni annak, akit érdekel az ilyesmi.
A gond az lett volna, ha a Sony mindent most ezekre tett volna fel, mert azzal tényleg szembemennek mindennel, amit eddig képviseltek. Én nem vagyok a 1st party játékaik célcsoportja, nem játszottam a Pókember játékokkal, a GoW-ot és a Horizont is csak évekkel a megjelenése után indítottam el, de tudom, hogy a PS brand a többség számára ezeken nyugszik, számukra ez a PS.A Slime draws near! Command?
-
Wesder
félisten
Nekem sincs velük bajom hisz Rocket League-et napi szinten játszom, de most egyelőre ott tartunk hogy a közeljővőre a Sonynak nincs játèka, mert a GaaS-re ment a fókusz, ès most azoknak is a felèt eltolták. Ugye 25 vagy 26-ra ez a 12 GaaS el kellett volna hogy kèszüljön. Szerencsèjük van hogy "jó" szokasukhoz híven lefogtak 3rdparty játèkokat exkluzívra amik 2024-ben jönnek.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
_drk
addikt
Elvileg ezekre tett volna fel mindent a Sony. Ha már a legnagyobb stúdióját az ND-t erre állította rá akkor ezt nagyon komolyan gondolták.
Valószínű korábbi Ceo ezért is lép le. Chekpointban is ezt találgatták Grath-ék, lehet itt még nagy harcokat kéne megvívni, hogy ez nagyon jó lesz, de ha a legnagyobb stúdió a legnagyobb névvel nem tud mit kezdeni az rossz előjel. -
Bad Pritt
félisten
The Escapist staff resign following termination of editor-in-chief Nick Calandra
Az egyik legjobb review csatorna volt, új céget alapítanak (Second Wind).
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
.LnB
titán
Kíváncsi leszek, hogy a Kőcsillag bedobja e a GTA VI-t az ünnepi szezonra. Vagy majd csak jövő év elején fog megjelenni? A pénzügyi jelentések alapján, jövőre tippelték nem?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #12559 üzenetére
Stonestarfish.
-
negyven2
veterán
A 2024Q1-es beszámolóban volt egy olyan tétel, hogy a mostani 2023-as üzleti évben nettó $5.5 milliárd dolláros bevételre számítanak, viszont a terveik szerint majd a 2025-ös üzleti évben, ez több mint $8 milliárdos nettó bevételre fog nőni. Ez alapján van az a tipp, hogy valamikor 2024. április 1-je és 2025. március 31-e között jöhet a GTA következő része... de azt is jelentheti, hogy a Zynga ekkor fog neki már plusz pénzt termelni.
Viszont kicsit a GTA megjelenést erősíti a tegnapi bejelentés, mivelhogy a Rockstar már egy ideje a játékai első előzetesét, a tervezett megjelenés elött egy évvel szokta kiadni. A 2011 novemberében-ben bemutatott GTA V esetében ez 2012 ősze lett volna, de ott is egy évet csúsztak vele 2013 szeptember 17-ig. RDR2-nek is 2016 októberében jött ki az első előzetese, és abban 2017 ősz volt a megjelenés, de aztán csak 2018. október 26-án érkezet meg.
Vagyis a mostani decemberi trailer alapján lehet számítani, hogy ez 2024 harmadik/negyedik negyedévben már kis is jöhet. Persze csúszni ez is csúszhat, de voltak olyan pletykák, hogy most direkt kivártak, és csak azért most jön az előzetes, mert szinte biztos, hogy a következő egy évben ki szeretnék adni! De azóta jöttek olyan pletykák is, hogy legkésőbb 2025 végéig meg fog jelenni!“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
válasz negyven2 #12562 üzenetére
Viszont azt majd érdekes lesz majd látni, hogy mind a trailer esetében, mind a végleges megjelenéskor, mi lesz a sajtó és a játékosok reakciója. Hiszen azért tegnap az is kiderült, hogy az elődjéből, a GTA V-ből, 10 év és két hét alatt eladtak 190+ millió példányt (2013. szeptember 17 és 30 között 29 millió példányt, amiből 16 millió az első 5 napban adtak el!).
Mire megjelenik a GTA VI bőven 200 millió felett lesz az eladott példányok száma. És azt se szabad elfeledni, hogy a GTA V minden idők egyik legjobbra értékelt játékai között van!
Vagyis az elvárások a VI-al szemben már most szinte felfoghatatlanul nagyok. És azért bár az RDR2 is ott van minden idők legjobb játékai között, de azért azt sokan lehet elfelejtik, hogy amikor kijött, elég sok olyan hang volt és van azóta is, akik csalódtak benne. Leginkább talán azért, mert ezen emberek túlságosan is nagy elvárásokat támasztottak vele szemben (pl. GTA V szintű sikert vártak el). illetve sok olyan kritikát is kapott ami szerint igazából az RDR2-nél azt tapasztalták, hogy Rockstar magic kipukkadt. De itt meg általában az lehetett a háttérben, hogy az akkori Sony-s first party címeket kicsit jobban felértékelték. Pl. a 2018-as GoW sokkal többet fejlődött az előző GoW-hoz képest, mint az RDR2 az RDR-hez képest, vagy a Spider-Man/Horizon: Zero Dawn sokkal "fun"-abb Open Wolrd élményt adott. Illetve azért sok helyen elbukta az év játéka díjakat is, amit sokan szintén azzal magyaráztak, hogy a Rockstar Games lejtmenetbe került.
És ilyen hátszél mellett, illetve azért a mai világ feket-fehér kritikai megítélése mellet nem irigylem a fejlesztőket, mert ahogy írtam, szó szerint teljesíthetetlen élvárásokat kell megugraniuk. Amit amúgy egy Rockstar méretű cég elviekben képes lenne megugrani.
Illetve ugye a 190+ millió eladott példány nagy része az Online miatt keletkezett, és azt biztosan állíthatóm, hogy a GTA VI Online része a megjelenéskor a közelébe se lesz ahhoz amit most van, 10 évnyi update után! és Ez is egy olyan dolog amit a mai átlag player nehezen tud megérteni, hogy miért nem kapunk annyit majd!“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
válasz Wesder #12564 üzenetére
Bár értem, a poént, de azért ott kb. ha a Minecraft 2 csak annyit tudna, mint a Minecraft 1, ott sokkal kisebb eséllyel fogják rágyújtani a székházat a fejlesztőkre mint a GTA VI online esetében ha csak annyit fog tudni mint a GTA V X360/PS3-on. És nem csak azért mert ezen játékosok többsége délután 4-5-ig iskolában van és esete 6-7 után már irány az ágy!
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
válasz hombre[EU] #12566 üzenetére
De nem is erre éretettem a hatalmas elvárásokat, mert venni fogják, az biztos. Hiszen pl. bármenyi netes fikát kap a GTAO meg az V, hogy pénzlehúzás, attól még 3 havonta most is elmegy belőle 5 millió példány. Ahogy szinte mindig fika kíséri az aktuális CoD/
FIFAEAFC/NBA2K/NFL és társait, attól még ezekből folyamatosan brutálisan sokat adnak el.
Itt tényleg az van nagyon leegyszerűsítve, hogy ha nem 90-95+-os lesz a játék, akkor brutális sz*rcunamit fog kapni nyakába a cég, és végső soron az a szerencsétlen fejlesztő. Csak mert a magát YouTube sztárnak tartó 22 éves Billy számára nem ugrotta meg a lécet... és ezzel együtt Billy 800 millió követője és ezen a véleményen lesz. De azért Billy és a 800 millió követője azért meg fogja venni a játékot és játszani fog vele. De azért mindenhova kiírják, majd, hogy mennyire terhességtelen fejlesztőkből áll ez a Rockstar Games... majd eztután nagyrészük felál a géptől és megy dolgozni, hiszen valakinek ki kell szolgálnia téged a McDonald's-ban is...“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Bogyi007
veterán
válasz negyven2 #12567 üzenetére
"majd eztután nagyrészük felál a géptől és megy dolgozni, hiszen valakinek ki kell szolgálnia téged a McDonald's-ban is..."
Baszki majdnem félrenyeltem az almát a röhögéstől amit épp rágcsálok...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
negyven2
veterán
válasz hombre[EU] #12569 üzenetére
Nem erre gondoltam... kb. az leegyszerűsítve az egész, hogy pl. mi az év játéka? És ha az akkor miért nem ez... vagy miért nem amaz, amikor az is egy zseniális játék. És vajon, hogy attól az lett, attól a többi játék rossz? Persze, hogy nem, de jelenkorunkban ha valami nem az első helyen végez, annak az az ok, hogy nem olyan jó....
és igen, nincs velem semmi baj, ezt a hangok is folyamatosan mondják nekem... igaz klingon nyelven.“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
_drk
addikt
válasz negyven2 #12563 üzenetére
Szerintem túlmisztifikálod.
A Nagy elvárások miatt nem hiszem hogy remegnének.
Ők a Rockstar és volt rá 10 évük.
Annyi van, hogy rohadt nagy munka egy működő várost létre hozni és itt még üres helyek sincsenek. Mire megcsinálják elavul majd csinálhatják újra.
Mellé meg kell valami jó gangsta/mafia történet. Ez már nehezebb, de 10 év alatt azért csak kinyögnek valamit.
Volt is valami hír hogy 3x kezdték újra. De most ebből kitudja mennyi az igazság?A kurrens genbe szerintem nekik is beletört a bicskájuk, nem tudnak lényegesen szebb játékot csinálni normális optimalizációval egy rohadt nagy mapon.
Meg persze a leak az biztos oda tett nekik...De mindeközben a GTA V meg annyit tejelt, felesleges volt sietniük. Na meg ami működik, miért rontsák el?
-
negyven2
veterán
Nem remegnek, de azért eddig minden játékukkal sikerült jóval az előző föle tenniük a lécet. Csak ugye ez időbe telik. És az kb. ténykét ismert dolog, hogy az RDR2 eléggé crunch menetben készült. Ezért az lett a hivatalos belsős policy, hogy ha az adott fejlesztő önkét jelentkezne túlórára, akkor se engedik nekik. Vagy nem nagyon. Ezért értelemszerűen a fejlesztés ideje sokkal hosszabb lesz. De nem csak itt, mindenhol az iparban (ma jött ki egy olyan becslés, hogy a következő Mass Effect talán 2029-ben fog kijönni).
De ezt a folyamatait a Sony oldalon is látni, ahol egyrészt a GaaS játékok erőltetését sok belsős stúdiójújuk kvázi megszenvedte. Meg kell nézni, hogy a PS5-ös ex. címek eddig, igazából - nem fikákából írom - egy PS4 enhanced benyomást keltenek. Ugye se GoW , se a SP2 igazából nem ugrott akkorát mint amit lehetett volna. Nem arról van szó, hogy ne használnák ki a PS5 tudását, de azért ezek inkább egy standalone DLC-nek tűnnek. Még a Forbidden West is.
De azért készülnek a true nextGen játékok is, csak azok esetében tényleg az lesz, hogy egy csapat csak egy játékot tud majd kihozni egy teljes generáció alatt, hiszen lassan simán ott tartunk, hogy még dollárszázmilliok esetén is 8-10 év egy új játék. nemhiába fordulnak sokan ahhoz, hogy akkor kb. mégse csinálunk akkora ugrást, hanem pl. egy DLC-t hizlalunk fel teljes játéknak. Vagy új IP helyett, inkább remake, mert az sokkal nagyobb biztonsági játék, mint az, hogy rengeteg pénz+idő és a végeredmény csalódás lesz
De visszatértvé a GTA-ra, amit már gúnyosan írtam, abban kb. tényleg az a lényeg, hogy hiába lesz 10/10-es játéknak csinálva, ha az elvárások miatt 15/10-et várnak. Ami esetében még akkor is csalódás lesz sokaknak, ha végül 12/10-es játék lesz. És akkor még ott van az is, hogy ha pl. a GTA VI-al együtt jönne ki pl. egy új Zelda, vagy a GoW (2018) 3. része.
Meg kell nézni az idei évet, hogy akkor mi is lesz 2023-as 'A Év Játéka'? Mert most az szituáció van jelenleg, hogy igazából melyik ujjadat is akarod levágni...
Ez volt kb. 2018-ban is ahol hiába sikerült zseniálisra (vagy nem ez egyéni ízlés kérdése) az RDR2, ott azt akkor elnyomta a God of War (meg a Spider-Man). És bármennyire is dicsértek azt, amit a Rockstar fejlesztői letettek az asztalra, év végén azért jobban dicsérték a Sony Santa Monica csapatát.
ps.
Ha nagyon nyersen akkor fogalmazni akkor azt írnám, hogy ez olyan szituáció (amit sok helyen lehettet olvasni 2019-ben), hogy: "Hát már a Rockstar se a régi, hiszen még év játékát se tudnak nyerni. Ha nem a GTA Online-ba ölték volna az időt, hanem a RDR2-be akkor biztos elviszi az év játékát."
Igen tudom ez egy marginális hangoskodok véleménye volt, de azért amikor az ilyen dumák eljutnak azokhoz akik 2-3 évig heti hat-hét, 16-18-órás napokat húztak le, és ezzel találkoznak, azoknak ez biztos nagyon rosszul eset...[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
-
Wesder
félisten
válasz negyven2 #12573 üzenetére
Akkor èn már csak a tweet 2. felèt teszem ide:
Most Call of Duty games are developed in around three years. But Modern Warfare 3 was made in less than a year and a half, which helps explain the poor reviews. Employees worked nights and weekends to finish the game.
-
negyven2
veterán
válasz Wesder #12574 üzenetére
Hát na, megvette a Microsoft és egyből ment a kényszermunka, mert Phil maga ment vissza az időben, hogy aztán kikényszerítse az alkalmazottakat 1,5 év alatt csinálják meg, mert mire megjelenik az MS-é lesz a kod!!!
-
.LnB
titán
válasz l.skywalker #12559 üzenetére
Jah, hát elég ciki, hogy követ írtam és nem sziklát, de már mindegy. Így még a szar poén se ült.
Én azon gondolkodtam, amikor megírtam azt a kommentet, a félrefordításon felül, hogy én simán kinézném a R*-ból, hogy a játék már egy ideje készen áll a megjelenésre. Csak a GTA V sikere nem indokolta a megjelentetését. Persze ezt az elméletet én is tudom cáfolni pár gyanús jellel, hogy nem igaz. De mi van ha?! Mi van ha ledobják a bombát egy trailerrel, aztán a végén valami decemberi-januári dátummal?!
A GTA VI-nak egyébként sincs szüksége marketing kampányra.De ez csak egy ilyen "romantikus" gondolat. Én se tartom valószínűnek.
Nekem most a R* az a cég, akikben MÉG vakon bízok. A CDPR eljátszotta a renoméját, ők még nem. Bár kicsit mérges vagyok rájuk az RDR2 (és az Online része) elhanyagolása miatt.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
_drk
addikt
válasz negyven2 #12572 üzenetére
Nem hiszem hogy olyan nagy elvárások lennének. Ezért ez a formula még nincs széthasználva. Voltak próbálkozások de kozelébe se ért semmi, így az eredetit nem tudták rontani.
Kell egy Sandbox város amit már a Rockstar megcsinált 5x.
Mivel a multi pörgött, így nem kellett sietni. Ha megjelenés után 1-2 évvel kiürülnek a szerverek, már a VII-el játszanánk.
Így meg a kevesebb több lesz ezzel a résszel.
(Lehet ha nincs minden évben AC vagy Far Cry akkor az is elismertebb lenne.)RDR2-vel nem tudod összehasonlítani. Az nagyon réteg játék lett. Nagyon lassú és bohockodni se lehet. Ott túl komolyra vették a figurát, hiányzik a játékosság belőle.
A GTA meg az univerzális jóság, Casual mennyország.
Lehet autózni, lövöldözni. Rengeteg kis activity, de nem ilyen gyűjtögetés hanem nyomod a gombot és gyúr a pali.
Tegye fel a kezét aki nem vert járókelőket?
Azt beteszed és nem lesz azaz ember aki nem szórakozik el 5-10 percet. -
Wesder
félisten
-
l.skywalker
félisten
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #12581 üzenetére
A memory formatting az nem tudom hogy ebben az esetben mit jelent, (factory reset?) de ugye az új PS5-nèl kell egy egyszeri online checkup hogy tudd használni a lemezmeghajtót.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #12581 üzenetére
Ha alaphelyzetbe állítja a konzolt, a meghajtó regisztrációja törlődik.
Slight correction of our phrasing. It is indeed resetting the console that leads to unregistering the detachable drive of the #PS5Slim. Video from our colleague
@aleccrp2001
for further illustration:Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
félisten
De nem örökre, ugye? Szóval nem lesz használhatatlan a külső meghajtó, igaz?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #12584 üzenetére
Gondolom ha újra regisztrálod mikor netre csatlakozol, akkor menni fog.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #12584 üzenetére
Próbálom keresni hsz-ek között, de nem látom hogy írnák, hogy újra lehet-e regisztrálni a meghajtót. Mert ha nem az gáz.
Live-Die-Respawn
-
Wesder
félisten
-
Bazsi1987
őstag
Ps portal hogy fog müködni ps5 leteszem alvó módba asszony gyerek nézi a tv-t és nyomathatom is a kis gépen a játékot?🙂
-
negyven2
veterán
válasz Wesder #12588 üzenetére
Ezt bár már sok helyen észrevettem, de azért folyton elgondolkodok azon ,hogy vajon miért van az, hogy a legtöbb külföldi (főleg USA based), újsgá, GTA 6-ot ír GTA VI helyett? Tényleg ennyire sz*r ott az oktatás, hogy ha VI-ot írnak akkor azzal az átlag "nyugati" ember nem tud mit kezdeni?
-
negyven2
veterán
válasz Bad Pritt #12591 üzenetére
Azért eddigi kijött Rockstar játékok esetében a római számokat használják (oké a GTA/Manhunt esetében valóban 2-es szám volt). Illetve nem azt írtam, hogy az összes, hanem, hogy a legtöbb helyen. Mert azért vagy az van, hogy leírjak, hogy 6, de a fan cover art-on meg VI szerepel (rosszabb esetben Six). de vannak olyan oldalak is, ahol mindig VI-t használnak. Ráadásul még most is elég sok helyen a GTA V-öt GTA 5-nek írják... igen tudom, megint kukacoskodok, meg szidalmazom a szakértőkből álló szaklapok cikkeit (ami - mint megtudtam nemrég megtudtam - egy aljas n*ci sokász...)
-
Bad Pritt
félisten
válasz negyven2 #12592 üzenetére
Meg a Red Dead Redemption 2. Nem kell emögé sokat látni, írói szabadság, ha valaki biztos benne, hogy római számozott lesz az új rész az úgy fogja írni, mások meg arabbal, mert egyetemen általában azt tanítják, hogy amíg nem tudsz pontos címet addig a legelfogadottabb karaktereket használd és ez a nyugati világban az arab számokat jelenti. Aztán majd mindenki hoppon marad, ha alcímet kap.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
negyven2
veterán
válasz Bad Pritt #12594 üzenetére
Nem is arról van szó, hogy mögé akarok látni (ezért is volt off-ban) , de ha az elmúlt pár rész alapján (lényegében a 2001-es, III-óta), a fő részek mindig így írták ki. RDR esete érdekes, mert a borítón II-nak van írva, de a sajtóhangokban már 2-nek.
És igen, az lenne a legnagyobb középsőujj a népnek, ha decemberben a következő gta nem már lenne mint a: Grand Theft Atuo V: Part 1, amiben a játék első 10 küldetése lesz majd benne, valamint a vanília (2013-as) online... ez bár poénnak tűnik, de sok GTA-s community-ben ez egy valós kérés (még ha alapvetően elég kevesen is vannak).
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz Bad Pritt #12596 üzenetére
Ott az volt az elején, hogy a 2-nek lett írva a cover-ön is, majd később átrakták II-re. De mint írtam ez csak a én becsípődésem... De hogy on része is legyen annak a linkre adott válaszomnak.
Alapvetően igaza van a Take Two CEO-nak, de az is igaz, hogy van olyan 60-70 dolláros játék ami sinán megéri az árát még akkor is ha csak 5-10 órás.“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
gyimger
őstag
válasz negyven2 #12598 üzenetére
És erre villámgyorsan rákontrázik az Ubisoft a többszáz órás játékaival, ami keveseknek éri meg a jelenlegi árát is Gamepassnak is nyerő ötlet lenne, ha játékóránként vonná a lóvét.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Bazsi1987
őstag
De a tv-m automatikusan be kapcsol az alvó mód ha elváltok a bemenetről legyen youtube twitch bármi, ki lehet ezt kapcsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest