Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz F-ECT$ #11848 üzenetére
Oszinten szolva nem tudom, hogy egyaltalan van-e koze hozza.
Az is kerdeses, hogy mennyire biztos, hogy nincs erosebb box a tervek kozott. Tapasztalatbol mondom, hogy a teljesen uj gepeket (pro, nextgen, akarmi) sokkal szigorubb modszerekkel orzik, mint ezeket a felidos rancfelvarrasokat. Nagysagrendekkel tobben fernek hozza az informaciokhoz ezekrol, mint a tenyleg uj es jelentos cuccokrol.Szoval az, hogy ebben a szivargasban nincs szo pro geprol, az nem jelent kb semmit.
Ilyen modon szerintem semmilyen teren nem valtoztat azon sem, hogy lesz vagy nem lesz PS oldalon pro. Mar csak azert sem, mert ha terveztek, de az MS nem, az hatalmas gol. De amugy is, ha mar beleoltek a penzt, nem fogjak nem kiadni csak azert, mert nem muszaj.
Plusz legyunk realisak, nagyon meglepne, ha felsobb szinten nem lenne iszonyatos kemkedes a ket ceg kozott. Szerintem tudnak ezek a masikrol szinte mindig mindent, talan egyetlen kivetel a generacio valtas, az tenyleg eleg jelentos ahhoz, hogy egeszen addig, amig mar ugyis mindegy, tenyleg titokban tartsanak mindent, kb barmi aron.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
válasz Wesder #11849 üzenetére
En szeretem. Akinek meg nem tetszik, ki tudja kapcsolni. Szerintem jobb az, ha van es ki lehet kapcsolni, mint az, ha nincs es pont.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Wesder
félisten
Persze.
Mondjuk azt nem èrtem hogy a rezgőmotorok normális használatához mièrt kell az MS-re várni. A touchpadot mèg megèrtettem hogy senki sem akarta használni a fejlesztők közül, de hogy már a controller rezgèsèt sem akarják rendesen megcsinálni, az gáz.
Vagy mi a gond a haptic-kel amièrt nincs rendesen kihasználva?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
válasz Wesder #11853 üzenetére
Mert extra penz es ido, ha rendesen akarod csinalni, kis par fos dedikalt csapat kell hozza, es jelenleg a review-k max mellekesen megemlitik a dolgot, de nincs rajta hangsuly.
Ha viszont az lesz az atlag, hogy van haptic, akkor elobb-utobb lesz rajta hangsuly, mert nagyon sokat tud dobni egy jatekon.Amugy nem rezgomotorok, hanem ~hangszorok. Marmint, ok, a hangszoro is rezgomotor, de erted, na. Meg nem is hagyomanyos ertelemben vett hangszorok, de ahhoz van kozelebb a mukodese, szoval, na. Na. Erted. Na.
[ Szerkesztve ]
-
_drk
addikt
Úgy tudom, hogy nyílt titok jövő karácsonyra a PS5 pro és Xbox erősebb verziója is. Rengeteg helyen beszéltek és írtak róla, persze semmi hivatalos .
Már csak azért is mert előző generációban is bejött, senkinek nem volt vele gondja akkor most miért ne.Hapticot meg mindenki kikapcsolja mert zavaró tud lenni és még a joy is elromlik.
-
_drk
addikt
válasz Bad Pritt #11857 üzenetére
Könnyű azt frissíteni, ráadásul a leak se soha hivatalos.
Ha lesz PS5 pro akkor tuti lesz Xbox is, mert nem tehetik meg hogy ne legyen.
Az a kérdés, hogy a Sonynak meglépi-e?
Márpedig a Sony miért ne tegye meg? 10 misis eladás borítékolható jó magas áron is, a plusz kakaót meg mindenki szereti.
Nekik alapból csak egy konzol van ami erős és nem szégyenkezhet későbbiekben se ha jönne egy pro változat.
Ott nem lesz hátrány mint XSS-ben.De ezzel a lépéssel, becsalhatja azt MS-t ebbe a játékba és amivel rengeteg embert megnyert az SS-el, így lehetne vissza fordítani.
Ha nem csinálják meg, Sonynál a legerősebb konzol, ha meg csinálja az SS nagy szívásban lesz.
-
Wesder
félisten
Ezek hivatalos dokumentumok, amik kikerültek.
Attól hogy esetleg lesz PS5 Pro, az MS-nek nem kell erősebb gèp, hisz a Switch remekül megmutatja hogy content is king.
Hiába lenne erősebb gèpe a Sonynak, ha nincs rajta TESVI.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
Egy fakockával is eladható egy konzol, ha 8K ès RayTracelt, csak jól kell marketingelni.
A "merazNintendo" nem elèg jó kifogás.
De akkor ott a Sony, aki easymódban Spidermannel adja el a konzolját. Na nem azèrt mert megváltja a világot, hanem mert nincs máson. A kizárólagosság sokmindent el tud adni ha jól van marketingelve.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
consono
nagyúr
-
_drk
addikt
válasz consono #11864 üzenetére
Milyen felhajtás? Szidják mint a bokrot azt látom de nem érdekel. Félig ingyenes úgy hogy mindenki kipróbálja PC és Zöld oldalon, nagy a hangzavar is de eddig inkább negatív.
Wesder: A Sony és a Nintendo jelenleg azt csinál amit akar.
Ez látszik is! Spiderman 2ben semmi erőfeszítés nincs, így ahogy MK1 switch portban sincs .
Starfield ha nem ingyenes lenne, 70 dollaért jóval nagyobb lenne a fika, pedig ott volt erőltetés bőven 9 milliárd és ingyenes megjelenés mellett. -
Wesder
félisten
-
Farkassacred
őstag
Ezt az erőfeszítés dolgot nem igazán értem. Szerinted a Starfield-ben megvan az a fajta hozzáállás, hogy év játéka cím lehessen Közelébe sincs, egy egyszerű középszer játék lett, ahogy azt már megszokhattuk ezekben a szolgáltatásokban.
Pénzt még véletlenül se adtam volna érte day1, max akciósan húztam volna be.[ Szerkesztve ]
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
Wesder
félisten
válasz Farkassacred #11868 üzenetére
Az ugye megvan hogy a Starfield nem azèrt lett ilyen mert GamePass-os?
A Starfield egy tipikus "Bethesda" játék a Bethesdától azoknak akik szeretik a Bethesda játékokat.
[ Szerkesztve ]
-
zozika84
őstag
válasz Farkassacred #11868 üzenetére
Középszertől messze van, de év játéka sem lesz. Cserébe egy baromi jó ÚJ ip lett.
Wesder: Hagyd el. Sokan örökké a középszerrel fognak azonosítani minden címet, ami GP be kerül...
[ Szerkesztve ]
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
Farkassacred
őstag
válasz Wesder #11869 üzenetére
Az megvan persze, de az is, hogy a gamepass még nem termelt ki olyan játékokat mint a Mario, vagy God of War. És gondolom nem is véletlen, mert fenntarthatatlan hosszútávon ez a rendszer. Avagy hozzászokunk a csakis közepes játékokhoz, úgy is lassan már mindent Ai fog írni..
[ Szerkesztve ]
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
pzstm
titán
válasz Farkassacred #11871 üzenetére
nem gamepass termeli ki hanem a stúdiók......
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Wesder
félisten
válasz Farkassacred #11871 üzenetére
Úgy nehèz kitermelni bármi hasonlót hogy nem is kèszül. (nagyon helyesen)
A Microsoft játékokat nem a GamePass termeli ki, hanem ott is elèrhetőek. Nagyon nem mindegy.
A Redfallon kívül rossz 1stparty játéka ebben a generációban nem volt a Microsoftnak. Goty-t nem nyertek, de nem is a díjaktól lesz jó egy játék.
-
_drk
addikt
válasz Wesder #11873 üzenetére
Mi termeli ki ha nem a gamepass?
Vettek bele játékokat, vagy adták ki a már meglévő játékokat amik a stúdióknál voltak készülőben.
A gamepass egy rohadt nagy piac formáló cucc lett.
A konkurencia válaszolt is rá, nem hiába lett PS+ prémium és nem hiába emeltek árat is mert ez egy rohadt drága biznisz.
(Úgy ahogy az összes streaming szolgáltató is most emel elég sokat az árakon.)
De a felhasználók is alkalmazkodnak a piaci körülményekhez, nem hiába terjedt el a Gamepass-ba jó lesz kifejezés. -
Wesder
félisten
A vásárlók. Attól hogy XY játék bent van valamelyik subban, a játékot továbbra is megveszik mèg az emberek. Nem a netes gaming fórumokból kell kiindulni.
Saját pèlda:
Saját családi ès baráti körben én vagyok kb az egyetlen aki GamePass-ozik. Mondjuk attól hogy van GP, ugyanúgy veszek Day1 játékokat.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz zozika84 #11876 üzenetére
Mondjuk itt a kitermelès a minősègre vonatkozott, ès nem arra hogy megtèrül-e.
Egy játék minősègère továbbra sincs hatással hogy bekerül-e bármilyen szolgáltatásba.
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz F-ECT$ #11878 üzenetére
Na ez az, amit a büdös életben nem fogok megérteni én sem, mégis csomóan csinálják. Mintha jótékonysági intézménynek adakoznának az emberek, nem egy agresszív marketinggépezettel támadó multi kuncsorogná ki a pénzt a zsebünkből.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
addikt
válasz Bad Pritt #11881 üzenetére
Én nem igazán szoktam megvenni egy játékot, ha benne van az előfizetésben és nagy valószínűséggel benne is marad. Viszont szívesebben költök egyéb játékhoz kapcsolódó tartalomra.
Pl. premium upgrade -re vagy más egyébre, ami úgy érzem számomra érdekes.
Egy szimpla filmes előfizetéssel szemben itt nem csak a havidíj hozza a bevételt. Persze filmes szolgálatóknál is vannak olyanok, ahol ezen kívül tartalmat lehet bérelni/venni. Pl. Apple TV.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Wesder
félisten
Update: Judge Jacqueline Scott Corley has confirmed that Microsoft accidently provided a federal court with a link to unredacted Xbox documents, which were then uploaded to the internet page established for its case against the FTC.
-
válasz Wesder #11883 üzenetére
Ouch. Csak FYI, hogy senki ne ertse felre: A ritmikus negy negyedes dubdub hang, ami hallatszik Redmondnal a MS iroda mellett, az nem bulibol kiszurodo elektronikus zene basszusa, hanem annak a hangja, ahogy az osszes marketinges szinkronban veri a fejet a falba eppen.
[ Szerkesztve ]
-
-
Bad Pritt
félisten
Amúgy tényleg az a durva, hogy most mindenki látja négy oldalnyi ppt-n, amire amúgy millió dolláros show-kat húznak fel (de minimum egy nagyszabású live streamet). Innentől tök fölösleges tartaniuk magukat az ott látott ütemtervhez, dobják ki instára egy posztban az egészet, aztán mindenki elfelejti jövő hétre az egész baklövést.
-
Bad Pritt
félisten
válasz hombre[EU] #11889 üzenetére
Még hozzá is szóltál a Series topikban.
-
pzstm
titán
We've seen the conversation around old emails and documents. It is hard to see our team's work shared in this way because so much has changed and there's so much to be excited about right now, and in the future. We will share the real plans when we are ready.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
-
ProEvoFan
nagyúr
Ha ez igaz, akkor valaki magyarazza el nekem, hogy picsába éri meg ennyire olcsón adni a havi gput? [link]
-
-
pzstm
titán
válasz ProEvoFan #11893 üzenetére
Senki nem tud angolul…..ezen jatekok jo resze sosem volt Gamepassban….ezek azok amirol azt gondoltak ennyi lenne….van ahol a fejlesztokkel sem beszeltek…..
-
pzstm
titán
Thank you to more than 10 million #Starfield explorers for creating the biggest launch in Bethesda history.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
Dehát megírta az IGN! Meg azt is, hogy a Microsoft, sőt maga Phil Spencer meg akarta venni a Nintendot! Ezt is megírták! De mikor elment Kyotoba, hogy a Nadela által adott zsebpénzből megvegye a céget, Miyamoto az asztalra csapott és azt mondta: NEM! Nem veheted meg a Nintendot, mert akkor az Internet egyik távoli zugában lévő kis szigetén, a Twitter-en élő emberek, nagyon meg fognak ránk haragudni! Ezért bánatosan hazasétált, és az útja közben elsétált, a Santa Monica-ban lévő Activision székház elött, és elgondolkodott... hát ha Mario nem lesz zöld színű, akkor majd talán majd Captain Price... és a többit már tudjuk, hiszen Nadela bácsi gyorsan a kezébe nyomott $69 milliárdot, és a kis Phil boldogan rohant vele a játékboltba, hogy megvegye magának a CoD-ot!
The End?
De, amúgy az tényleg félelmetes, ahogyan sok hírt megfogalmaztak ebből az ügyből is. Én bár senkinek nem kívánok ilyet, de elég sok olyan médiaszemélyiség van (újságírok, content creator-ok, influencer-ek), aki esetében, ha gonosz lennék, akkor nem bánnám, hogy ha az AI miatt veszítenék el a munkájukat!
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PS5 Slim (garanciás)
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest