Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
samu2062
senior tag
Sajnos az én címemre nem lehet otthoni internetet kérni, a rendszerük szerint.
Kicsit furcsa ez nekem, lévén, hogy panelrengeteg közepén vagyok, ahova minden más szolgáltató kérhető, csak drágábban.
Jól tudom amúgy, hogy a Netfon, a Telekom rendszerét használja otthoni internet esetében? -
samu2062
senior tag
válasz
StarKiller89 #6729 üzenetére
Attól, hogy be kell fizetni.
-
samu2062
senior tag
Az utolsó mondat nem tudom honnan jött, én még csak hasonlót sem írtam. Persze, hogy kell eszköz. Vagy egy, vagy kettő. FTTH-nál egyértelműen kell az ont, hisz közvetlenül az optikai kábel nem megy a routerembe. Ha a szolgáltató eszköze nem tudja a wifit, akkor rá lesz kötve az enyém.
De köszi az infót, a lényeget megtudtam.Jozsó köszi, az lesz akkor. Csak mivel a bejárati ajtóig kell behozni és ott lesz egy kisszekrényen az eszköz, amin nincs túl nagy hely, jobb lett volna egy eszközzel megoldani. De ha csak kettővel lehet, akkor ez van.
-
samu2062
senior tag
Sziasztok!
Látom a vezetékes net itt kevésbé téma, de hátha...
Gondolkodom a beköttetésén, ezért érdekelne, hogy milyen módon oldják ezt meg. Én csak wifit szeretnék használni itthon, ezért nem kell semmilyen kábel. A honlapon azt írják, hogy a netezéshez szükséges eszközt biztosítják. Ez az eszköz router is egyben, vagy azt külön kell még rákötni? Ha nem router is egyben, akkor mellőzhető? Nekem elég lenne, ha bejön az előszobába egy kábel és ahhoz veszek egy routert, amit rákötök. Bár ha optikai kábel jön be, akkor gondolom mindenképpen kell az ő eszközük is. -
samu2062
senior tag
válasz
Dluinet #6299 üzenetére
"Csak egy előfizető neve alá tartozó számok között ingyenes a beszélgetés"
Ez tényleg így van?
A lányomé is az én nevemen van, de az övé csak 100 perces és folyamat kinyomom, majd visszahívom, hogy ne menjen le hamar a 100 perce, az enyém úgyis korlátlan.
Akkor ezek szerint ha hív engem, akkor nem is fogyasztja az időkeretét? -
samu2062
senior tag
Úgy, ahogy Zssom javasolta. Bekapcsoltam a repülőmódot, ugye ilyenkor a mobilnet és a wi-fi is egyből inaktív lesz, majd bekapcsoltam a wi-fit. Megjelent a wi-fi jel mellett fent, a VoWifi felirat és így egy hívást kezdeményeztem. Látod a hívott fél mellett a wi-fi jelet. Más hívásoknál nincs ott.
. -
samu2062
senior tag
válasz
StarKiller89 #5435 üzenetére
És dzf007 köszönöm, akkor így hagyom.
Nem baj, ha nem mutatja a forgalmat.
Külföldre ritkán megyek, ha sor kerül rá, átállítom majd. -
samu2062
senior tag
Sziasztok!
Újdonsült Netfone-os vagyok.
Eddig úgy tűnik minden oké.
Az apn alapból Vodafone-os, de olvasgatva a topikot, írta valaki, hogy az jobb, mint a Netfone-os, így ezt úgy hagytam.
Viszont van egy olyan beállítási lehetőség, amit nem értek, mert az előző szolgáltatómnál nem volt, úgy emlékszem.
Erre sem itt, sem Google - ban nem igazán találtam semmit.
"Hálózat elsőbbségi jogai"
Ez alapból "IMS előnyben" - re van állítva.
Ez mit jelent? Jó így, vagy érdemes átállítani?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Formula-1
- Diablo IV
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ukrajnai háború
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest