Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Memora
senior tag
válasz
Walter_White #35886 üzenetére
Közben rákerestem a garanciális feltételekre a Samsung-nál, és a 840, 840 EVO típusoknál nincs megadva maximális TBW küszöb, így a 3 éves időszak alatt bármikor lehet garanciáztatni. Már csak azt kell megtudnom, a bolt ahol vettem mit szól ahhoz, ha egy egyébként még működő, de 1%-os kondíciójú (és e mellett 100%-os teljesítményű) SSD-t akarok kicseréltetni.
-
Memora
senior tag
válasz
Walter_White #35886 üzenetére
Köszi, jó tudni hogy mire számíthatok az SSD-nél. Egyébként azóta megint stabil a gép, mióta először jeleztem itt a topicban a hibát (csak a kábeleket igazítottam meg és portalanítottam egy kicsit).
Egyébként lehet gariztatni olyan SSD-t, amelyiknél a teljesítmény ugyan még mindig 100%-os, de a kondíció csak 1%, mert a lapozófájl már sz@rrá írta? Én mindenesetre nem bánnám.
2 év 7 hónapos, így még majd fél évig garanciális. Ha esetleg kicserélik, akkor biztos hogy nem teszem bele addig a gépbe, amíg nem lesz benne legalább 8GB ram, és valószínűleg új Windows-t is adnék neki
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Háztartási gépek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Nők, nőügyek (18+)
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen routert?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...