- Idő előtt kiszivárgott a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER megjelenési dátuma
- Nintendo Direct - Pontosították a Switch 2 játékok bemutójának dátumát
- Call of Duty: Black Ops 6 - Jön az újabb ingyenes időszak
- Megjelenési dátumot kapott a Guns of Fury (PC, Switch)
- Kingdom Come: Deliverance II - Máris túl az 1 millión
-
GAMEPOD.hu
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mester47
újonc
Üdv!
Remélem jó helyre írok ha esetleg mégsem akkor bocsánat.Következő lenne a probléma, van egy laptop Lenovo z580 (I53210,8GB ram, GeForce 630 2GB, 1TB HDD) időnként ha wifiről használom úgy dönt hogy eldobja a jelet, kiírja hogy korlátozott hozzá férés majd nem azonosítható hálózat. Ezt csinálja akár 5 percenként vagy éppen sose. Első körben a feladat megoldására azt találtam ki hogy kikapcsolom a wifi kártyát és be. A kikapcsolás még ment viszont mikor bekapcsolom lefagy a gép és se előre se hátra. Próbáltam Win 7 és 8.1 alatt is a hiba mindkét esetben fent áll. Próbáltam azt hogy csak új ip címet kérek, arra nem reagál. Hardveres hibára gyanakszom. Gari még van rá így nem akarom megbontani, viszont sok jót nem olvastam a szervizről így csak nagyon végső esetbe küldeném el.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- LEGO klub
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Adobe Lightroom topic
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- További aktív témák...
- Be! quiet Core i5-6500, 2x4 GB DDR4-2133 (8gb), MSI B150M Pro-VDH, 128gb SSD, 500Gb HDD
- Gamer PC Intel i5 13500 / 32GB DDR4 / RTX 3060 / 256GB NVME SSD / 1TB HDD / Beszámítás / Garancia
- GAMER PC! i7-13700F / RTX 4070 Ti / 64GB DDR4 / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- Gamer PC+ajándék, R9 9900X, RX 7900 XTX, DDR5 32GB 6400Mhz, minden garanciás
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest