Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaoszamigó
csendes tag
Mi van minden kihalt a fórum csendes a játékba alig valaki max kavics és lép is
üdv.:kaoszamigó NFS world nick:kaosamigo kisprofil kaosamigo2
-
kaoszamigó
csendes tag
Sziasztok a worldbe behalt a csetem nem látom ha irnak és nem kapja meg senki amit irok igy mig nem segit a suport néma vagyok a játékba azért nem irok bocsi aki a frendlistemen van
-
kaoszamigó
csendes tag
Boldog új évet és sok partot mindenkinek!
-
kaoszamigó
csendes tag
7YQB-798W-KDJK-DVXS - BMW M3 E46 GTR 7 napos rental kód.
B5WR-SMQW-N639-HUBP - Lamborghini Gallardo LP 560-4 7 napos rental kód.Használjátok egészséggel!
-
kaoszamigó
csendes tag
Szevasztok valaki segitsen az lfa-t tuningolnám valaki akinek jó lett segitsen kicsit mien part jó bele
-
kaoszamigó
csendes tag
Cheaterektöl és bugoktól mentes boldog új évet mindenkinek!!!
-
kaoszamigó
csendes tag
Csak hogy az életbe mennyivel másabb a sorrend mint a worldbe [itt] 1videó
-
kaoszamigó
csendes tag
válasz callmeakos #2331 üzenetére
Ez a top gear matrica szet ezt ugy kértem az angol oldalra irtam hogy szeretnék 1 top gear matricát legyenek szivesek elküldeni 3 nap és megkaptam bent volt a vinylek közöt semmi extra
-
kaoszamigó
csendes tag
Amit irtál a csalás neve tank mod szinte az összes orosz használja nem lassítja a kocsi öket,se tereptárgy mert mesze eldobja azt mondta már az EA hogy kiszüri ezeket a csiteket de szerintem sose fogja 100%-ba sajnos.
-
kaoszamigó
csendes tag
Nagyon jó lett igy szerintem már sokkal jobb grat
-
kaoszamigó
csendes tag
Tutuhawer grat. a tic-tac bmw nek nagyon jó lett
-
kaoszamigó
csendes tag
Egyszerü de szép grat
-
kaoszamigó
csendes tag
[itt] meg lehet nézni mi lesz még ezek a tervek
-
kaoszamigó
csendes tag
kérdezd meg milyen szakadékba mentek és milyen tuning van a kocsijukba nekem is olyan kell
-
kaoszamigó
csendes tag
Nekem is elkészült a BMW re a festés az eredmény ez lett:
-
kaoszamigó
csendes tag
nemcsak szintfüggö hanem szintlépéseknél azt az 1 pontot amit add azt a multiplayer cash 10% és cash amplifert kell választani az explorer módból majd utána pedig lehet a rep erösitést
-
kaoszamigó
csendes tag
az biztos hogy a bmw z4 nagyon ott van a kanyarokban és amugy jó kis autó csak az igazi verseny gép akkor lesz belöle ha valami spéci cucc kerül bele team escape-ben állati jó de sima versenyekben sajnos elmaradok az rx 7 töl is bár a mostaniba semmi extra nincs szinte csak ép középkategória a tuning
-
kaoszamigó
csendes tag
Hú ez nagyon jól hangzik ez a verseny bár szerintem a bmw z4 esem ehez kevés
-
kaoszamigó
csendes tag
Igen a magyar oldal érdekes sajnos tapasztaltam mert bejelentettem hogy lenyulták a profilom még válaszolni se válaszoltak az angol oldalon még aznap válaszoltak söt le a kalappal elötük mert nem csak angolul de magyarra forditva is, mégha csak google forditó szinten is de vették a fáradtságot.
-
kaoszamigó
csendes tag
Az elötem szólóhoz csatlakozva van egy link ...fordeon.com az elejére nem emlékszem szintén hamis EA oldalra ad be boost-ot igérve de lenyulják az acountot tegnap 2 srácal ismerkedtem meg a world be ök mesélték hogy igy jártak és nem is foglalkozik velük az EA mert csalni akartak. Bár én is még ott tartok hogy bizonygatom hogy az acount az enyém amit elloptak de nekem talán lesz remény hogy viszakapom.
-
kaoszamigó
csendes tag
Hello ma camden-ben a régi Most Wanted tuning mühelynél rendöröztem 8 üldözés volt ezeket kaptam:
nova-t lengéscsilapitó 1 2 4 T2
nova-t fék 0 0 3 T2
omnia gumi 2 2 3 T1
norset lengéscsilapitó 4 3 6 T1
nova-t fék 0 0 3 T1
és végre elértem a 15 ös szintet ismét vettem 1 bmw z4 etüdv.:kaoszamigó NFS world nick:kaosamigo kisprofil kaosamigo2
-
kaoszamigó
csendes tag
Hello tutuhawer nagyon jók a kocsifestéseid és a többieké is az NFS W.qwqw oldalon ja a tied élöbe is láttam
[ Szerkesztve ]
-
kaoszamigó
csendes tag
Hello most még getconnected de ha jol tudom május 11 után változik nem biztos!!
-
kaoszamigó
csendes tag
én annak ideén vettem 1 gold pakkot nagyon fulos váltó volt benne és vagy 40000 pénz
-
kaoszamigó
csendes tag
irnék én csak tudnám hova kell semmi olyat nem találtam ahova lehetne irni ilyen gondal ha tudsz valami elérhetőséget megirnád?Nagyon hálás lennék érte még megvan a profilom az eredeti nével bár a kocsiba már beleszerkesztett az a baj nem látom mikor lép be.
-
kaoszamigó
csendes tag
Nos fel nem adom azért már 4 es szintü vagyok de ami a legjobb hogy van 1 hétre a t-mobiltól 1 bmw m3 as végül is erre gyüjtöttem most megvan még ha igy is kellet hozzájutnom de mostmár minden héten jelszocsere és rögtön törlés. Amugy olvasgattam forumokat sokan vannak akiknek a profilját elopták van akinek komoly pénze is volt benne ez szomorú hogy meg lehet tenni az ilyet és hogy nem találni semmit az ea nál ahol be lehetne jelenteni.
-
kaoszamigó
csendes tag
válasz RootRulez #985 üzenetére
ja bocs azt nem irtam a hotmail-om feltörték és ott volt a lomtárba a regisztrácios email de az nem boszant mert ugyis csak a spam ek mennek oda ja és a mocsok átfestette a z4 est fehére és játszik vele hogy ez legyen az utolsó szórakozása
[ Szerkesztve ]
-
kaoszamigó
csendes tag
most csináltam másik accountot de a névre azt irta hogy van tehát még él csak nem tudom mi let vele mert belépni nem tudok sajnos de jo lenne találni valami megoldást mert 28 as szintü voltam és sok lovét gyüjtöttem ösze most meg semmi 2 es szint meg fain verda
-
kaoszamigó
csendes tag
semmi azt irja ilyen email nincs regisztrálva sehol nem lehet az ea nál reklamálni letiltani?
-
kaoszamigó
csendes tag
Valaki segitsen ha tud feltörték a fiokom és oda a profilom bár pénzt nem fektettem bele de időt igen mit lehet ilyenkor tenni????? Igy nincs gond mien t3 ast vegyek
[ Szerkesztve ]
-
kaoszamigó
csendes tag
Akkor maradok bmw-s a z4 mellé jó lesz a nagytesó Kösszi
[ Szerkesztve ]
-
kaoszamigó
csendes tag
Hello valaki ajánlani tud valami t3 as kocsit nem tudom meiket lenne érdemes megveni 1 t-mobilos lambot használtam 1 hétig de ha tudnátok jobbat ajánlani megköszöném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest