Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz Necroman_Mk2 #21557 üzenetére
ÉN nagyon jót nosztalgiázom , elvileg csak nem tudom, hogy a régi fiókkal is be lehet lépni . mind1 csináltam újat előröl kezdtem annyi a probléma kevesen vannak . így a kis kategória kihalt de sima versenyekkel is el vagyok . Nem játszottam autós játékkal mióta lekapcsolták a szervert.
vga
-
callmeakos
veterán
válasz Necroman_Mk2 #9600 üzenetére
Igen, de már egy jóideje nincs chat és a nagyobb baj az hogy nem is tudni mikor lesz vissztatéve
All→M8
-
tutuhawer
őstag
válasz Necroman_Mk2 #2049 üzenetére
jól bevertem, de a driftet a jelenlegi rendszer mellettt se támogtaatmom. A stinkronizációs hibák miyattt szar lennne, meg amúgy sem túl többjhátékos mód, őúgyhogy nem szeretném a drfitett-
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
SylarHUN
senior tag
válasz Necroman_Mk2 #2035 üzenetére
Ez jó ötlet.
Aztán ott versenyezhetnének kitud jobban csalni.
PSN: Xbox:
-
törölt tag
válasz Necroman_Mk2 #2035 üzenetére
csak drift ne már mindenben a drift van, végre egy játék ami drift mentes
amúgy ez nem elég zárt pályás neked? -
tutuhawer
őstag
válasz Necroman_Mk2 #1175 üzenetére
Az audi a1 neekm is ide-oda imbolyog, nem is érdemes rá több betűt pazarolni. A kíbővített repertoár szerintem óriási túlzás. Ez így egy fos, sajnálom az új játékosokat. A külön-külön dolog meg szerintem marha nagy adatmennyiség lenne. Így is instabil a játék, hát még úgy milyen lenne
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
tutuhawer
őstag
válasz Necroman_Mk2 #1157 üzenetére
pffff. Annak a fele a törlésen gondolkodik, olyan szar az új patch után a külső tuning. Na nem nekem, mert már készek az autóim, tudok királykodni, meg is érdemlem, persze
-
tutuhawer
őstag
válasz Necroman_Mk2 #976 üzenetére
nincs limit, van gyűjtő, akinek minden autó megvan, tehát miért ne vehetne még 10 autót? No limit, akármennyi boostot beleölhetsz autókba A játékban meg máris megpróbálllak felvenni, ismerősnek, ami nem lesz egyszerű munka.
-
tutuhawer
őstag
válasz Necroman_Mk2 #973 üzenetére
jaja, a licencet gondoltam, persze, de akkor is... A csepegtetés meg kedvezhetne az ingyenes játékosnak is. A garázsbeálló max 3, és 500 boostért tudsz venni akármennyit, vagy ha megveszel egy autót boostért, ahhoz is jár a garázsbeálló.
szerk: necroman, a játékban mi is a neved?[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
válasz Necroman_Mk2 #863 üzenetére
3,2es p4, 512 mb ram, 6600 gt. Remélem eldöcög rajta.
-
tutuhawer
őstag
válasz Necroman_Mk2 #857 üzenetére
Az egy jó döntés, bármikr is hozod meg. Még két sör után is megmondom.
-
sunny84
senior tag
válasz Necroman_Mk2 #650 üzenetére
találkoztam 3 al is már.. de mind tuti hacker vagy cheater volt , startnál nem indult és mikor majd nem beértem a célba ..ott termett , de hála égnek akik sorra beértek azok után rakta a szerver a csalót ( kat ).. , én is 2 nak értem be de első lettem
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
- = Zk = -
félisten
válasz Necroman_Mk2 #650 üzenetére
új path. hurrá...
kezd nagyon uncsivá válni ez a pénzosztási rendszer. jobban járok, ha free módban kirabolok egy bankot valahol Silverton környékén
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
sunny84
senior tag
válasz Necroman_Mk2 #642 üzenetére
valami van benne amit írsz de ez a sprint ..elég jó ..nekem megéri ... amortizációról pedig annyit hogy még mikor 100-900 között van gyorsan megjavítom.. nem várom meg míg 2000 zsé fölé megy.. t2 es besorolású versenyek szarul fizetnek.. , t3 ok is jelennek meg már de azokra nincs verdám.. + zsaruzok, a kikötőben körözgetek magas körözési szinten ott könnye el lehet érni a 300 -400 ezres vérdíjat meg lényegesen egyszerűbb ott elbújni ilyen magas szinten ,+ stadionba lehet a végére beszaladni bár az szvsz veszélyes ha már bejönnek a másik felén..
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
RootRulez
félisten
válasz Necroman_Mk2 #532 üzenetére
Nálam ki-ki fagyogat és a legutóbbi patch után mikor indulhatok,már a többiek elindultak, szóval kések általában.
═════════════════════════════════════════
-
GabN73
addikt
válasz Necroman_Mk2 #512 üzenetére
igen,kocsikkal gondoltam...
A játékban a golfpályát "behavasították" van zene és lehet ugrálgatni a rámpákról
IRL meg nálunk is esett végre a hóóó -
RootRulez
félisten
válasz Necroman_Mk2 #512 üzenetére
Sztem virtuálisan gondolta kocsikákkal a szerveren.
kovsol irigyellek...
[ Szerkesztve ]
-
creed13
tag
válasz Necroman_Mk2 #465 üzenetére
Igen csak mondták, h lesz a játékban a Carbonból megismert kanyonos rész is.Én momentán eddig nem találkoztam vele, úgy hogy szerintem erre a lezárt területre kerül majd be.Meg azt mondták állitólag le is lehet majd zuhanni a mélybe, ha béna az ember...Mondjuk ezt kétlem...
De az éjszakát nagyon várom, a képek alapján nem lesz csilli-villi az éjszakázás, mint anno Underground-ban.Ha én éhes vagyok, akkor neked nem lehet igazad!
-
icons
addikt
válasz Necroman_Mk2 #418 üzenetére
Hát ha a frissülő tartalmat javítgatják, akkor semmi gáz, de nem alap bugokkal van a probléma?
Középfokú (nyelvvizsga téren). Nem láttam kiírva, hogy megkapom (biztosan átsiklottam felette), de az volt ott, hogy Get More Boost! Ami jelentheti azt is, hogy szerezz többet azért, hogy megkapd ezt .
-
GabN73
addikt
válasz Necroman_Mk2 #384 üzenetére
csak egy kicsit drágák...
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz Necroman_Mk2 #368 üzenetére
Jó tudni, okés!
Én ezeket a teleportálókat ráfogtam arra, hogy még mindig atom bug-os a játék, szóval lelki megnyúgvást biztosított, eddig...
-
eladohardver
őstag
válasz Necroman_Mk2 #368 üzenetére
azok csíterek!!! biztos vmi fizetős szar
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
Sonja
nagyúr
válasz Necroman_Mk2 #341 üzenetére
Áhhá, így már ok. Azt hittem, hogy ott csak SB-vel lehet vásárolni. Köszi, most már ezt is tudom!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
GabN73
addikt
válasz Necroman_Mk2 #332 üzenetére
hol olvastad ezt az SBvel vásárlós dolgot?
remélem nem lesz SBért vásárlós téma -
GabN73
addikt
válasz Necroman_Mk2 #330 üzenetére
yep...
Érdekes lesz,biztos megint lesz vagy 20 glitch és bug Szóval fel kell készünli az 500al menő autókra
-
GabN73
addikt
válasz Necroman_Mk2 #322 üzenetére
Mustang,Camaro? Nem tudom,de ezek hol rendőrautók? A state 3as és 4es kocsik nekem a Hammer H6 jut eszembe az rFactorból...
-
creed13
tag
válasz Necroman_Mk2 #322 üzenetére
Júliusi hírből ollóztam...
Meg csak azért másoltam be, mert több mint valószínű, h előbb-utóbb ezek az autók megfognak jelenni a játékban.Szerintem...
[ Szerkesztve ]
Ha én éhes vagyok, akkor neked nem lehet igazad!
-
GabN73
addikt
válasz Necroman_Mk2 #307 üzenetére
közbe rájöttem
SylarHUN : azért köszi!
-
jagada
addikt
válasz Necroman_Mk2 #261 üzenetére
versenyen botlottam belé, úgyhogy single szvsz kilőve..
a megfgelelő rpm-et honnan tudom meg, hogy mennyi az annyi?[ Szerkesztve ]
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
veterán
válasz Necroman_Mk2 #254 üzenetére
Nem sokat játszottam a MW-el, hamar kiakadtam rajt, h ha 300-al megyek, akkor is elhúz mellettem a rendőrkocsi, amikor csak akar..
Oké-oké, ez arcade, na de akkor is..Ebben a World Onlineban se tetszik pl. a mágnes..
Lehetne pl. verseny előtt opció, h mindenki tegyen pipát, h engedélyez-e, vagy nem a versenyben bizonyos poweruppokat, és többség dönt alapon ki lehetne hagyni azt amit nem pipált be a többség. (Igaz, 8 játékosból lehet 4-4 is az állás.)Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
Zolás
addikt
válasz Necroman_Mk2 #219 üzenetére
Én azt forditottam ami oda van írva. Ha nem egyezik azzal amit az adott cucc csinál akkor nem tudok vele mit csinálni
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
RootRulez
félisten
válasz Necroman_Mk2 #152 üzenetére
no, akkor most már beosztom a nitrót
Ice!?Igen jól hallottad! [link] letöltöd, csinálsz accot felteszed és mehet is...
[ Szerkesztve ]
-
BalaNce87
addikt
válasz Necroman_Mk2 #141 üzenetére
9 és mazda, amúgy 12-nél nagyobb szintűvel még nem találkoztam. Mondjuk lehet azért jó valakinek az aránya mert inkább singleben nyomul, bár annak meg semmi értelmét nem látom, tény hogy a gép legalább normálisabb mint az ember.
-
SylarHUN
senior tag
válasz Necroman_Mk2 #133 üzenetére
Valóban volt 10, évvel ezelött! Bukás is volt, mert akkoriban azért nem volt csak nagyon kevés embernet gyors nete, sőt 1álltalán nete.
Meg az havidíjas volt. Nem pedig ingyenes.Ez is csak 1 hétig lesz nyitva teljesen, aztán visszazárják.
A rendőröket nagyon könnyű lerázni, de azt nem árulom el hogyan kell, mert bizony titok.
De nem is az a lényeg, hogyorsan lerázd őket, hanem pont a fordítotja, minnél tovább tartsál ki úgy, hogy ne kapjanak el.A mostani verdám!
[ Szerkesztve ]
PSN: Xbox:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- Xbox Series X|S
- Anime filmek és sorozatok
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest