Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
válasz DeadBullet #8929 üzenetére
Ha törölném, nálam is kapná a végles uninstallt pár qrva anyja kíséretében...
Főleg hogy voltak az ingyen starter pack miatt a boost-os kocsijaim.
Fa...om se kezdené újból a szenvedést az elejéről, amikor most egy 27-es szintű driverem van. Csináltam próbából egy igc-s accot, de még azt sem akartam felhúzni 27-ig mert marha sok idő... én is csináltam két plusz drivert és amikor töröltem, akkor ha nem figyelek ugyanerre a sorsra jutok, mikor a harmadikat töröltem átment a kijelölés az elsőre, ami a fő driverem, szóval ha nem nézem meg, Delete, szevasz...
Ez az egy acc is sokszor úgy vagyok vele, hogy tök felesleges, meg ebbe a játékba egy büdös fillért nem költenék (meg elvből semmi ilyen "free" MMO-ba)
Szeretem a "rendes" játékokat, ahol kifizeted a játékot, aztán békénhagynak, nem az ilyen "ha jobb cuccokat akarsz fizess ennyit meg annyit" kapják be...
Ha még valami fejlesztés is lenne benne, nem csak ez a kevés játékmód, az egyedüli jó benne a sok kocsi, meg a szabad pálya/útvonal választás. Meg rohadtul unom, hogy x millió versenyből ha nyerek partot, az is a) már van b) szarabb mint ami már van... És akkor tuningoljam az autókat. A Mistery packok meg szépen adják a power upokat. Szar így ez a játék... (bocs kicsit már kiakadtam sok mindenen, melegem is van elegem is stb....)If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest