Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
válasz hajsza #14398 üzenetére
Gafford csak 15 percet játszott?
A houstoni srácnak álmatlan éjszakája lehetett a 2 kihagyott büntető miatt
Houston rendesen odatette magát, de minek? 4-el voltak lemaradva a play-in helytől.A GSW-Dallas is szoros volt minap.
Lassan borítékolható a Clippers-Dallas párosítás.
[ Szerkesztve ]
-
hajsza
aktív tag
Az éjszakai Houston-Dallas meccs körömrágós volt, itt egy klip az utolsó percekről: Houston - Dallas
-
hajsza
aktív tag
válasz attiati #14395 üzenetére
Igen, azzal egyetértek, hogy bizonyos mértékű különbséget a csapatok között akár a játékstílussal is meg lehet indokolni. Akik sokat dobnak kívülről, azokat esetleg kevésbé támadják (pontosabban kevesebb a kontakt, pl. a stepback miatt), ezért nálunk inkább a negatív tartományba esik ez a szám, ez részben magyarázhatja a Warriors komoly lemaradását. De akkora arányú eltérést, mint a GSW és a Lakers között (több, mint 1600!) már ezzel sem lehet megindokolni.
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz hajsza #14394 üzenetére
Ez tényleg durva, főleg a 8:00 körüli táblázat.
Mondjuk a Giannis-Reaves hasonlat nem volt jó.
Előbbi gyakran vert helyzeteket teremt 1-1ben és fault-tal együtt is behúzná, így nem nyúlnak hozzá.
Addig Reaves mozgása sokszor esetlen és ütemtelen.Amúgy a GSW -680 körüli büntetőkísérlete is durva és ezzel tökutolsók.
-
hajsza
aktív tag
A Lakers hajrával kapcsolatban én kevésbé vagyok elismerő, főleg miután tegnap láttam ezt a videót (a Youtube ajánlók között volt): Tényleg ennyire hülyének néz minket az NBA?. Személyes meggyőződésem, hogy ez már nem statisztikai hibahatárral magyarázható eltérés, ebben már bizony emberi (vagyis bírói) beavatkozásnak kell lennie.
-
szebe
addikt
válasz attiati #14392 üzenetére
Lakers nagyon durvát hajrázik.
Utolsó 10 meccs mérlege: 8 győzelem, 2 vereség
Ennek ellenére továbbra is csak 9. helyen állnak.
Ha jól látom van még hátra 5 meccsük, remélem sikerül előrébb lépni."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
attiati
veterán
Nyugaton megint őrület van.
2 meccsen belülre ért 5 csapat.Valszeg ezeken a meccseken dől el a nyugati PI hely. Nézős lesz:
04.08. Suns- Pels
04.12. Kings-Pels
04.13. Kings-Suns
04.14. Lakers-PelsPlusz nézős a Dallas-GSW (04.06.) és Lakers-GSW (04.10.)
Lakers nagyon durvát hajrázik.
Utolsó 10 meccs mérlege: 8 győzelem, 2 vereség[ Szerkesztve ]
-
perempe
veterán
Malachi Flynn valószínűleg a leggyengébb játékos, aki 50 pontig jutott. Hány pontot szerzett előtte összesen a szezonban?
* Brahms: 4. szimfónia *
-
attiati
veterán
válasz borges7 #14389 üzenetére
Közben a Pels mégiscsak elindult lefelé.
Suns még be is jöhet a 6. helyre.Clippers-Mavs párosításnak nagyon örülnék az első körben.
Nyugati 6. helyezett nagyon kemény falatot kap, bárki is lesz a 3. helyen (Nuggets, Wolves). Talán az OKC lenne a legjobb a PO tapasztalatlanság miatt.[ Szerkesztve ]
-
borges7
aktív tag
válasz perempe #14388 üzenetére
Pincérnek szokták mondani, ami elég találó, mert tényleg olyan a mozdulat, ahogy a tálcát tartják
Láttam, Doncic is csak nevetett rajta. Mondjuk ő Curry-hez hasonlóan sokszor dobál ilyen trick shotokat, most is láttam egy olyat, hogy a jumbotron(óriás kijelző)-ra feldobta jó magasra, és onnan esett be. [link]
Itt pont azt mondja az interjúban, hogy mikor fiatal volt, pultosként(bartender) dolgozott,
ezért megy ilyen jól neki (ami persze csak vicc) -
perempe
veterán
Luka Doncic 47 pts 9 threes 7 asts vs Rockets 23/24 season
Mi az az underhand megfelelője? Ez a dobás az, majdnem hárompontos volt (3:40).* Brahms: 4. szimfónia *
-
perempe
veterán
Curry balkezes ziccere tetszett a 2. negyed vége felé. Zubac és Anthony Davis hasonló produkciót nyújtott statisztikára, ki lehet találni, hogy melyik összefoglalóját néztem meg.
-
borges7
aktív tag
Kingsnél meg közben Monk is kiesett, valami 4-6 hetet írtak(sprained MCL),
őt még nehezebb lesz pótolni, mint Huerter-t, a legjobb cseréjük volt. -
szebe
addikt
válasz attiati #14383 üzenetére
Lakers nagyon kapar, de szvsz kicsit későn indították a hajrát. Play-in valszeg megvan, de jobb lett volna/lenne megúszni.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
borges7
aktív tag
Hoppá, a Hawks megint megcsinálta! Most egy hosszabításban verte a Celticset
123-122-re, úgy, hogy Murray a karrier-csúcs 44 pontjából az Atlanta mind a 11 pontját ő szerezte a hosszabításban, amiből az utolsó kettő egy buzzer tempó volt, ami után már csak 0.1 mp maradt. Előtte Brown dobott egy nagy kosarat, 6 mp-el a vége előtt.Ezzel a Hawks mindössze a 3. csapat idén, aki kétszer is legyőzte a Bostont(DEN, IND).
Igaz, hogy Murray 44 pontjához 44 dobás kellett, de volt még 7 pattanója, 7 gólpassza, és 2 labdaszerzése is. Utolsó 5 percet néztem, meg a hosszabítást, Hawks nagyot védekezett ott. Ja és ez egy b2b második fele volt nekik, illetve 4 nap alatt a 3. meccsük!
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Szurkolok a Rockets-nek, hogy bejussanak a Play-In-be, a Warriors kárára. És mindezt csak Green miatt.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
attiati
veterán
válasz borges7 #14379 üzenetére
Olyan ritkán van, hogy 11 meccs van hátra és épp most kezd leolvadni egy csapat annyira, hogy 2 meccses előnyt lead. Ha a Clippers éppen leolvadós szakaszban van már most, akkor az tök jogos felvetés. Nagyon örülnék, ha PI helyre csúsznának.
Így maradna PO hely Mavsnek és Kingsnek is.
-
borges7
aktív tag
válasz attiati #14378 üzenetére
Clippers-Kings-Mavs mindhárom 71 meccset játszott, és a Clippers kettővel nyert többet, 44-27 a mérlege, míg a Kings/Mavs 42-29, ez a "games behind" vagy GB-jelölés.
Magyarán két forduló/meccs alatt lehetne behozni, ha a Clippers kettőt veszít, miközben a
másik(ak) kettőt nyernek.De lényegében inkább arra utaltam, hogy ők rossz formában vannak(utolsó tíz meccsen 4-6), a Kings meg a Dallas pedig jó(7-3, illetve 8-2 mérleg).
Mondjuk most jön két Kings-Mavs meccs egymás után, mindkettő Sacramentoban, ha bármelyik csapat mindkettőt meg tudná nyerni, az óriási lépést tenne a másik ellen az egyenes bejutás felé.
-
-
perempe
veterán
Naná, hogy megnézem, ha DiVincenzo 11 hárompontossal megdönti egyéni csúcsát (40).
-
.LnB
titán
"Clippers február óta a liga második legrosszabb védekezését hozza."
Pedig Harden még a saját csapattársán is védekezik néha!! Jajj, annyira röhögtem, amikor láttam.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
borges7
aktív tag
válasz attiati #14372 üzenetére
Tessék, kikaptak a Wemby nélküli Spurs-től, két ponttal. [link]
Hawks meg -30-ról fordított a Celtics ellen
Clippers csak azért nem csúszik le, mert van 2.5 meccs előnyük, egyébként pocsékul játszanak(pedig már visszatért Westbrook is, és a riporter szerint jól is játszott),
ma is hazai pályán verte őket agyon a Pacers, 133-116-ra.Le is húztam őket az esélyesek listájáról, a Bucks, akiket viszont kicsit leírtam már, visszakerült.
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz borges7 #14370 üzenetére
Igen, múltkor említettem a Suns menetrendjét.
Ezért fognak hátracsúszni.
Dallas pedig feljönni a könnyű párosítás miatt.Azt nem hiszem, hogy Pelicans és Clippers lecsúszna.
Így nagyon izgalmas Play-in várható.Mondjuk elnézve... a Suns saját kezében van a döntés a 2x Pels és 2x Clippers miatt.
[ Szerkesztve ]
-
borges7
aktív tag
válasz attiati #14369 üzenetére
Suns-nak brutál nehéz menetrendje van, az összes csapat közül a legnehezebb:
Nuggets, OKC, Kings, Cavs, Minny 2x, Clippers 2x, Pels 2x, és az egyetlen könnyű, a Spurs.Kings-é a 3. legnehezebb, de nekik legalább van 3 könnyű meccsük is.
Dallas, Lakers, Warriors viszont a 10 legkönnyebb közé tartozik.A Warriors a Rockets-szel is játszik még, na az négypontos meccs lesz! [link]
-
perempe
veterán
Rengeteg a kérdés nyugaton az utolsó 11-12 meccs előtt. Mi lesz a végső sorrend,
melyik hat csapat kerül be egyből a rájátszásba? Megelőzheti a Rockets a GSW-t?* Brahms: 4. szimfónia *
-
attiati
veterán
Edwards eurostep nem volt csúnya
Klasszikus lett a meccs vége.
7-el ment a Denver és jött a hármas, fault, hármas.... sorminta.
A végére feljött a Mini és az utolsó támadásban Edwards elengedte a labdát kintről... -
attiati
veterán
Lakers-Gsw meccs végén kb 20 perc alatt pörgettek le 15 másodpercnyi játékidőt
Ha jól értettem, akkor gsw dupla challenget kért két egymás utáni jelenetre. Nem is értem.
Utána pedig nem tudták elindítani a támadóórát.
Vagy 10x elkezdett támadni a Lakers és mindannyiszor lefújták a játékvezetők. James már a földhöz csapkodta a labdátVégül a hangosbemondót használták és 5 másodpercenként bemondták a hátralevő támadóidőt
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz borges7 #14361 üzenetére
Irving elképesztően egyedi fazon.
Megnéztem a meccs utáni interjút.
Elmondja, hogy napi 1-1 órát gyakorol balkezes dobásokat.
Az sem köztudott, hogy nem eszik húst.
Brutál mobilitása és mozgáskoordinációja van.
Úgy látom, hogy most jól is érzi magát Dallasban.Nagyon kellett oda Derick Lively és Gafford, blokkolásban és lepattanóban. Doncic előszeretettel teszi fel nekik a labdát alley oopra.
Minap 13 blokkot osztottak ki, abból 7 (!) Gaffordnál.Sajnos a védekezésen mennek el a meccseik.
Támadásban liga 2. a csapat.
Védekezésben 22.[ Szerkesztve ]
-
borges7
aktív tag
-
attiati
veterán
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
Suns hátralevő sorsolása elég szívásnak tűnik.
Elvileg friss a sorrend:
[Remaining Schedule Strength]Dallas sorsolása kifejezetten könnyű.
És kétszer találkoznak a Kings-szel. Így a saját kezükbe vehetik a sorsukat.
(03.27. és 03.30.)[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Jó nézni ezt a Bucks-t Giannis nélkül. Mondjuk PatBev mint ha nem akarna dobást vállalni. Tök fura. De a védekezése toppon van megint.
A Suns meg kicsit érthetetlen három ekkora sztárral.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
perempe
veterán
Két pontszegény meccsen is 40 fölött dobott Brunson, minden elismerésem.
-
attiati
veterán
Dallas-Miami (03.08)
Szuper meccs volt.
Utolsó negyedben már PO szintű védekezés folyt.Doncic tuti nem lesz bajnok, amíg az egoját le nem csillapítja.
[I got a call !! YEAH]
Erre nyugodtan mehetett volna egy technikai. Bármennyire is bírom a játékát.Volt, hogy védekezésnél a bírót leste végig szúrós szemmel, nem is a támadó játékost.
Mit akar elérni ezekkel?
Teljesen kontraproduktív.[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
GSW-Boston meccsről nem volt szó.
Nagyon durva, amit a GSW kapott.
Első félidőben 40+ pont hátrány. (Asszem ez all time rekord vezetés a Bostonnak)
Második félidőre már a padra sem ült le Curry és társai.Ráadásul Porzingis nem is játszott.
Kíváncsi leszek a Denver-Boston párharcra. Talán ők meg tudják állítani ezt a boston-i alakulatot.
-
perempe
veterán
Trey Jemison két horoggal kezdett, megnéztem a MicroStrategy US csatornán, ami a feltámadt ZH.
-
saen
veterán
Grayson Allen egymás után két meccsen dobott 8 hármast, elvileg ő az első ilyen játékos az NBA történetében... Ráadásul Raptors ellen első negyedben berámolt 7-et
-
perempe
veterán
Írhattam volna hamarabb is: érdemes megnézni Sengunt a Spurs ellen.
Viktor pár hibáját is megmutatta.* Brahms: 4. szimfónia *
-
perempe
veterán
-
saen
veterán
Karl-Anthony Towns-t megműtik, csapat azt reméli, hogy rájátszás elején visszajöhet.
-
perempe
veterán
Hogy védekezett a Suns Jokic ellen? A 4. negyed közepén néztem a statisztikákat, talán 4 gólpassz mellé 5-6 labdaeladása volt, dobni se dobott jól.
-
borges7
aktív tag
válasz attiati #14340 üzenetére
A Warriors kitalálta, hogy kipróbálják azt a "taktikát", hogy nem mennek
ki a hárompontosokra....és ez nem vicc, április elseje még odébb van.
Én elkezdtem nézni, aztán látom, hogy Green meg se próbál Brown-ra kiérni,
mondom magamban, mi a fasz, és ezt egymás után 3-4x!
Na akkor átkapcsoltam a Wolves-Clippersre. -
.LnB
titán
Azért ez a tegnapi Boston mecss... Csak szerintem gáz, hogy a Warriors kezdője még a padra se ült le a második félidőre?! Számomra ez nagyon rossz üzenetet közvetít... Lehet, hogy Kerr mondta nekik, de akkor is. CP3 játszott. Kíváncsi lennék, hogy önszántából e. Green-től nem lepődök meg ilyenen, de Curry és a többiek...
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Úúú mit kapott a Warriors..
-
perempe
veterán
Oda a ZH...
-
saen
veterán
Kilalakult a mezőny akik esélyesek a bajnoki címre Phil Jackson elmélete alapján (40 győzelem 20 vereség előtt):
-Celtics
-Wolves
-Thunder
-Nuggets
Ennyi. Érdekes, hogy a Clippers nem fért ide be, pedig nálam ők esélyesek. -
flashike
tag
Idő van:
Lenovo Legion 5 82RB00HHHV - i7 12700H, RTX 3060, 16GB DDR5, 512 SSD, IPS 144Hz
-
borges7
aktív tag
Őrület mi volt itt a Cavs-Dallas végén, ezt érdemes megnézni [link]
-
.LnB
titán
Nem lesz rossz ez az új Clippers arculat. Leszámítva az új logo-t. Az szerintem elég jacht klubosra sikerült.
-
borges7
aktív tag
válasz borges7 #14323 üzenetére
Hűha, a Kings egy óriási rohammal feljött két pontra pár perccel a vége előtt,
nagyon úgy nézett ki, hogy fordítani fognak, de a Miami egy pillanatig sem pánikolt,
mentek tovább, csinálták a játékukat, aztán volt két nagy kosara Bam-nek, kettő
Jaquez-nek(apropó, ez a csávó tényleg nagyon jó, olyan megoldásai voltak, hogy csak néztem), és vége, behúzták zsinórban a 4. győzelmüket a hatmeccses túrán.Nagyon régóta nem éreztem ilyet, hogy milyen jó lehet/lenne ennek a csapatnak szurkolni.
Olyanok mint a Duncan-féle Spurs volt. -
borges7
aktív tag
Kings-Heat-et nézem épp élőben, Miami fordított az elő félidő végén egy nagy futással,
majd ezt még növelni is tudta 10-12 pontra a 3. negyedben. Nagyon jól védekeznek tartalékosan is.
Love meg büntet szépen post-up-okkal, 6-8 pontot dobott így zsinórban, az ucsó 2+1 volt.[ Szerkesztve ]
-
saen
veterán
válasz jkrisztian #14319 üzenetére
Győztes csapatban ő dobta a legtöbb pontot most... Egyébként szerintem kifejezetten jó játékos, simán kezdő lett a Suns-nál, akkor is ha mindenki játszik.
-
saen
veterán
válasz attiati #14315 üzenetére
Az elején vezettek kicsit, de hamar elhúzott a Suns. Végét nem néztem meg, mert elálmosodtam és lefeküdtem, de amit láttam az alapján a Lakers nem túl jó taktikával ment fel. Gyakorlatilag üresen hagyták végig a hármasnál Allen-t (aki jelenleg a liga legjobb hárompontos dobója) és O'neale-t is aki szintén jól dobja a hármast, nem teljesen értem, hogy ezt hogy sikerült kigondolni. Emellett még a lepattanózás se ment a Lakersnek, ami azért fura, mert a Suns ebben jellemzően gyenge.
Suns kiegészítő emberei most jól játszottak, ezért volt sima a győzelem. Ettől függetlenül iszonyat szoros most nyugat, nagy változások is lehetnek a tabellán a hajrában. -
borges7
aktív tag
A végére sima lett a Warriors-Nuggets, pedig a Dubs kezdett jobban, és már 16-tal is vezetett, de aztán a Denver nagyon összerakta a védekezését.
Jokic egy szokásos 32,16,16,4 stl-el nőtt a mezőny fölé. [link] -
saen
veterán
válasz attiati #14313 üzenetére
Dallasban azért nem volt ennyi változás, Suns-nál gyakorlatilag új a csapat. Most jól kezdtek a Lakers ellen, de majd meglátjuk meddig tart ez ki. Az sem segít, hogy mindig hiányzik valaki...
Ami viszont tetszik, Bol Bolból úgy néz ki csináltak egy rotációba beférő játékost. A szezon elején olyan gyenge volt, hogy G ligásnak se mondtam volna Azóta meg nagyot változott, hasznos pados játékos lett és ügye a magasság az nagyon hiányzik mindig is. Reméljük nem csak egy rövid fellángolás. -
attiati
veterán
Jah úgy érted, hogy mostanában nincsenek (1-2 éve).
Jó példa a Dallas. Tavaly szét voltak esve, idén összeálltak.Phoenix-ben is menni kellene ennek ennyi idő után.
Nekem úgy tűnt, hogy egyben vannak.Majd a Lakers meccs függvényében kiderül, hogy Dallas volt erős vagy a Suns gyenge.
[ Szerkesztve ]
-
saen
veterán
válasz attiati #14311 üzenetére
Nincs védekezés és lepattanózás, meg szerintem motivációs problémák is vannak. Az ilyen összevásárolt csapatok ritkán működnek jól, nem mentek keresztül együtt sok mindenen, nem építették együtt a csapatot. Most meg nincs türelem, csak megy a cserélgetés, túl sok a változás, ilyesmi.
-
attiati
veterán
Mavs-Suns
Elég simának tűnt a Mavs győzelem. Nagyon mély lett ez a keret.
Irving és Doncic egyre jobban mozogni a pályán együtt.
Irving minden betörése élményszámba megy, ez zseni ez az ember.Durantnek volt egy 90°-os bokakifordulása. Abból hogy a fenébe jött vissza így 35 évesen
Ja és volt egy dobás, ahol a háló felpöndörödött. Nagyon rég láttam ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
borges7
aktív tag
válasz perempe #14306 üzenetére
Miért? Miért kéne az összes csapattársának tudnia a számát?
Ezzel kapcsolatban(is) amúgy érdemes elolvasni Phil Jackson: Tizenegy gyűrű c. könyvét, [link] abból kiderül, hogy egészen más szituáció volt a Bulls 2. bajnoki menetelése, hiszen Jordan itt kétéves kihagyás után tért vissza, miközben a teljes csapat kicserélődött, így az újakat egyáltalán nem ismerte.
Ezért jóval nehezebb volt összekovácsolni ezt a csapatot igazi közösséggé, mint az elsőt,
akik együtt jutottak a csúcsra.
Itt 3-4 klikk volt a csapaton belül, plusz ott volt ugye még Rodman, aki semelyikbe se tartozott
Felsorolom azokat, akik mindkét csapatban játszottak: Jordan, Pippen [link] [link][ Szerkesztve ]
-
perempe
veterán
Caitlin Clark drops 49 PTS and BREAKS all-time NCAAW scoring record vs. Michigan
Jövőre ő lehetne Curry ellenfele a hárompontosdobó versenyen.[ Szerkesztve ]
-
borges7
aktív tag
BREAKING: Golden State’s Steve Kerr has agreed on a two-year, $35 million contract extension, Rick Smith and Dan Eveloff of @PrioritySports tell ESPN. Kerr’s new deal makes him the highest paid coach in league history at $17.5M a year. [link]
-
borges7
aktív tag
Legtöbb clutch pont az idei szezonban eddig.
Curry 165, TS% 70 (33)
DeRozan 108, TS% 63 (28)
T. Young 104, TS% 62(31)
Lillard 102, TS% 64 (28)
Bridges 98, TS% 67 (24)
Jokic 95, TS% 66 (25)
Fox 94, TS% 56 (23)
Banchero 89, TS% 52 (28)
Sengun 87, TS% 56 (26)
Shai 87, TS% 69 (26)Név, összes pont, TS% (meccsek száma)
(Clutch games are those that were within five points in the last five minutes. Clutch stats are accumulated on possessions where the score was within five points in the last five minutes of the fourth quarter or overtime.) [link]
-
borges7
aktív tag
Nem aktuális, de nagyon jó írás:
A "MICHAELJORDANSÉG" ÉS A LAST DANCE ESSZENCIÁJA - MJ ELKÉPESZTŐ VEZÉR, DE GYARLÓ KAPITÁNY VOLT [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest