Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
#33802016 #65973 üzenetére
Nyilván letöltöttem a filmet máshol (mondjuk többet is), majd hazacipeltem a kis mobilomat és szerettem volna nem a ~6" képernyőn nézni a filmet(ke)t. Szóval ott van a telefonon, akár nézhetném itthon is, ahol ugye alig van net. De ha átküldöm a TV-re az sajnos elkezdi a YT-ról az adott filmet nézhetővé tenni és így az itthoni adatkeret is fogy, azaz gyorsan elfogy. Hogy mennyire azt sajnos továbbra sem tudom, mert nincsen olyan hely, ahol meg tudnám nézni, hogy is állok vajon? Az applikáció nem mutatja, a honlapon meg katyvasz van még mindig (előző fotóm), amin még a Vodafone sem igazodna el.
Próbáltam képernyő tükrözéssel, hát az meg annyira akad, hogy szinte élvezhetetlen a film. Megint patthelyzet .... 😢
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Harman Kardon AVR 171S erősítő és Harman Kardon HKTS 16BQ/230
- Sony MDS-S40 MiniDisc lejátszó és felvevő - 1990s
- Lenovo X60S Bios jelszavas 3 gyári töltő, esetleg dokkoló
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Újszerű, titán szürke Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, 12 hónap garanciával!
- EASY GAMING PC // Ryzen 5 2600 // 16GB DDR4 // 500GB SSD // Inno3D GeForce RTX2060 6GB
- iPhone 12 64GB (Fehér) Gyári Független, Gyönyörű Állapot!
- LC-Power Super Silent Series LC6550 V1.3 550W 80 PLUS Bronze
- Macintosh gyűjtemény!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest