Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
snooze
veterán
válasz mukibuci #20998 üzenetére
lehet..de nem érted,hogy mikor kértem,akkor NEM volt!és ezt meg is erösitették!
de ha annyira tudod,akkor olvasd el rendesen mit irtam..
ezek szerint ha nullás valakinek az egyenlege akkor te nem állitod ki a hordozást?
mivel nem szünik meg a szerzödés rögtön,igy mindig van tartozás,mert használja tovább a szolgáltatást..nem?ugyis lesz végszámla..
ha te szerinted 48órán belül kiadják,akkor nem kell bemenni mégegyszer..[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
MODERÁTOR
válasz snooze #20995 üzenetére
lehet kicsit több számhordozást csináltam már mint te Egyébként meg örüljél, hogy nem a telenortól akarsz elmenni, mert ők csak és kizárólag postán küldik ki a nyilatkozatot
egyébként akkor újra, aláhúzva a lényeg:
snooze: bemész, jelzed, hogy pattannál, kitöltenek egy papírt. 48 órán belül megkapod a hordozási engedélyed - ha nincs tartozásod, átballagsz a másikhoz, ahol kolbászból van a kerítés és a többit ott intézik, amennyiben megkaptad a hordozási engedélyt, akkor nem tudják hátráltatni/lassítani a folyamatot...
abban mi a vicc, hogy elbasztak valamit és megreklamálod
hunace: akkor már tettél panaszt, majd megoldják a problémát. Gondolom aktiválnak valami netet, esetleg jóváírják az árát
snooze: 30 nap a reklamációk kivizsgálása...
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
hunace
tag
válasz mukibuci #20994 üzenetére
az üzlet 60 km-re van, mellesleg az eladó (aki ugye vodafone alkalmazott) azt mondta hogy fel kell hívni a 1270-et és azon keresztül aktiválják a 3GB adatforgalmat
azt mondtuk hogy 60km-re (+ 60 vissza ugye) nem visszük vissza a készüléket, max elvisszük a legközelebbi voda boltba és adják vissza az árát, ez meg nekik nem tetszett meg nem lehet bla bla bla és most a panaszt tettünk és azt mondták várjunk pár napot és ogy majd megoldják ... várunk pár napot utánna megyek a GVH-hoz ügyfél szándékos megtévesztése miatt és még lehet beszólok a pannonba is biztos segítenek
-
snooze
veterán
válasz mukibuci #20991 üzenetére
na ez nem ugy van,mert 19-én csütörtöktöl a 48óra az szombat,és ma kaptam az smst,hogy nem fogadták el,mert van tartozás..megjegyzem a szaros számlájuk 6.-ai zárásos,15.-e helyett,általában akkor ér ide a postázással,22-én vasárnap jött az sms,hogy elkészült!igy megint be kell mennem megkérni ujbol..ez megint plusz 50km nekem..hogy roh..janak meg..ezt ki fizeti ki,hogy pluszba be kell mennem..
egyébként meg ha nem 19-én hanem mondjuk 14-én kérem az áthordozást,akkor meg simán kiadják,mert a gépbe nincs tartozásom..megjegyzem 19.-én 0ft volt..erre mit lépsz?gondolom te véded öket,mert ott dolizol..[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
válasz hunace #20990 üzenetére
jo duma..ez jellemzö rájuk..üfsz meg egyenesen katasztrofa..nem tudnak egyformát mondani ugyanarra a kérdésre..a várakozásrol meg nem is beszélva..25-30perc minimum..ezt nevezik szolgáltatásnak..ha valaki meg el akar menni,az nem egyszerü..legalábbis náluk..
GO Gunners!!!
-
MODERÁTOR
válasz hunace #20990 üzenetére
azt kihagytad, hogy melyik telóról van szó - de ha jól sejtem, akkor a smart 2-re gondolsz.
a sim kártya kis papírdobozán van egy ráragasztott fehér cimke?
snooze: bemész, jelzed, hogy pattannál, kitöltenek egy papírt. 48 órán belül megkapod a hordozási engedélyed - ha nincs tartozásod, átballagsz a másikhoz, (OFF)ahol kolbászból van a kerítés(/OFF) és a többit ott intézik, amennyiben megkaptad a hordozási engedélyt, akkor nem tudják hátráltatni/lassítani a folyamatot...
[ Szerkesztve ]
-
hunace
tag
Sziasztok,
asszonykám járt úgy hogy vett egy ilyen telót vitamax-al és fel is töltötte ott 5ezer HUF-al.
A Vodafone promójában az szerepelt hogy ha most veszel így készüléket akkor kapsz
3GB-nyi adatforgalmat amit 3 hónapig felhasználhatsz.
Hát ez azóta sem megy, a 1270-en azt mondták hogy hát biztos azért mert ennek a dobozán nem volt ott a promós cimke és hogy nem tudnak mit tenni... vodafone ..LOLValaki járt már így ezzel ?
[ Szerkesztve ]
-
-
beers
addikt
válasz mukibuci #20984 üzenetére
Volt valami opció, ha 1 évre aláírom akkor 800Ft vagy valami ilyesmi...!
Nem kifizetni gondoltam, aláírni.
Feltöltés előtt 1 nappal (ami egyben 1 nappal a zsebnet lejárta előtt lesz) lemondom, ha lement a jutalom 100M akkor meg újra bekapcsolom!
Így minden 4. hónap 100M-ja grátisz!
Jobban járok így, mert nem kell aláírnom sem és 50Ft-al olcsóbb is havonta.M&N
-
MODERÁTOR
válasz maggi1886076 #20985 üzenetére
feltöltőkártyához nehéz lenne hűséget kötni
-
maggi1886076
addikt
válasz mukibuci #20984 üzenetére
igen,de akármikor lemondhatja. kivétel, ha vmi akció folytán hűséget köt külön arra is...
mukibuci: miért feltöltős van neki?
[ Szerkesztve ]
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
beers
addikt
Ha elő akartam volna fizetni, akkor már 1 évre kifizettem volna úgyanis úgy olcsóbb!
A jelenlegi adó és ott szopassuk a másikat ahol tudjuk rendszerben nem óhajtom elkötelezni magam sem cégnél, sem tarifánál....!
Ezt a simet csak netre használom, a cégesen beszélek!Mivel a jutalomperceket nem használnám semmire, ezért adatot kértem.......
Marad a ki-be kapcsolgatás.
M&N
-
MODERÁTOR
idézet az ÁSZFből:
Azon ügyfeleink, akiknél egyéb internet szolgáltatás aktív, és szeretnék igénybe venni a Jutalom Netet, először az aktív
internet szolgáltatást le kell mondaniuk és utána lehetséges a Jutalom Netre regisztrálni.
Azon ügyfelek, akiknél aktív a JutalomNet és egyéb internetszolgáltatást rendelnek meg (pl: MobilWeb Hobbi, Profi
opció), a JutalomNet törlődik és aktiválásra kerül a megrendelt internetszolgáltatás. Továbbá aktiválásra kerül a
Jutalom Percek Jutalom típus (kivéve VitaMAX Tuning tarifa esetén).Tehát ha van zsebnet-et először ki kell kapcsolnod, amíg aktív, addig nem veheted igénybe a jutalomnet-et.
[ Szerkesztve ]
-
-
beers
addikt
Meg lehet oldani valahogy, hogy ha zsebnet100 mellé jutalomnak adat van beállítva, akkor ne menjen párhuzamosan mind a kettő?
Vagy feltöltés esetén kapcsoljam ki, aztán mikor lejárt az 1 hónap újra be!
Hihetetlen logika van alapból a rendszerben........M&N
-
MODERÁTOR
válasz LEGIOX #20977 üzenetére
hülyeségekkel nem kell szítani a hangulatot:
Vodafone Készülékbiztosítás Alap csomag esetén a Készülék Véletlenszerű Károsodására és Rongálására
Véletlenszerű Károsodás vagy Károsodás: a Készülék olyan véletlenszerű, hirtelen vagy előre nem
látható károsodása, sérülése - beleértve a vízzel vagy más folyadékkal való érintkezés miatti károsodást is -,
amely megakadályozza a Készülék rendeltetésszerű működését.Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
club1
veterán
válasz sixpak #20975 üzenetére
A részletes biztosítási feltételeket a biztositási ÁSZF tartalmazza
-
sixpak
nagyúr
Hi. Remélem jó helyen teszem fel a kérdésemet, ami a következő lenne: a készülékbiztosítás milyen károkra terjed ki? A feleségem véletlenül belerakta a telefonját a mosógépbe a nadrágjával együtt és beindított egy zsenge két órás programot . Nem egy értékes készülék,
csak érdekel, hogy érdemes-e a biztosításra hivatkozni vagy felejtsem el a dolgot. Amúgy a biztosítás 500 HUF havonta.[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
MODERÁTOR
válasz Mauzes #20973 üzenetére
ha a jelszavaid megváltoztattad, akkor már nem tudnak visszaélni az emailjeiddal (ha jól rémlik, akkor talán a készülékre letöltött leveleket engedi elolvasni, de újra már nem szinkronizál). Minden más jelszót is változtass meg, amit használtál telón (facebook, 4sq, akármi más)
Amennyiben letiltatod az IMEI-t, akkor nem tud többé feljelentkezni a hálózatra, ezért érdemes először rendőrségen feljelentést tenni, majd ha nem találják és lezárják az ügyet, akkor letiltani az IMEI számot. Ehhez majd a szerződés/számla fog kelleni a szolgáltatódnál.
Egyébként a google-nek nincs ilyen távolról alaphelyzetbe állítás funkciója Nem élek droiddal egy ideje szerencsére
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
Ellopták a Motorla Defy-met, ezzel kapcsolatban lenne két kérdésem.
Van valakinek tapasztalata az IMEI-letiltással és a nemzetközi adatbázissal? Tehát ha adott hálózatban megpróbálják bekapcsolni a telefont, akkor nem fog sikerülni, vagy pedig be is azonosítják, hogy hol történt a dolog, és továbbítják a rendőrség felé? És ez egyszerűen azt jelenti, hogy nem lesz a telefonon hálózat vagy pedig maga a telefon nem fog működni?
A másik, hogy visszaélhetnek valahogy a személyes fiókommal? Ugye a telefon a fiókhoz kapcsolódva éli az életét, tehát sim nélkül is használható rajta majdnem minden, ráadásul tök automatikusan csatlakozik is mindenhez. A gmail fiókom jelszavát természetesen megváltoztattam, de nem tudom, ez megoldás-e, hiszen a telefon tárolja az emaileket, illetve nem tudom, hogy akkor bekapcsolás után milyen funkciók érhetők el jelszómegváltoztatás után.
Kérlek ha van infótok a témáról, osszátok meg velem, mert nem csak az anyagi kár mellett most aggódhatok ezen a dolgon is...
-
Atikusz
senior tag
válasz Tappancs2001 #20971 üzenetére
igen.
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Bocsi a láma kérdésért, de egy kártyafüggetlen Nokia E52-vel is tudom minden gond nélkül használni a Vodafone Zsebnet csomagjait?
-
sifarr
senior tag
válasz mukibuci #20969 üzenetére
szerencséd volt,
Nem szerencse kérdése!
Nálam is próbálkozott, hogy hozzak papírt.
De ragaszkodtam az egykapushoz!
Prepaid esetében mindenkinek ragaszkodnia kellene - ha pontosak az adatok -, mert megcsinálják. Muszáj nekik és ezt tudják is.
Tájékozottabb vevő esetében az ügyfélszolgálatos is rugalmasabb! -
MODERÁTOR
válasz sifarr #20966 üzenetére
szerencséd volt, kifogtál egy olyan ügyintézőt, aki nem volt lusta 3 gombbal többet megnyomni Azonban a nagy többség nem csinálja meg engedély nélkül.
egy plázában van mind3 szolgáltató üzlete, elég sokan jöttek már vissza, hogy kell nekik engedély, mert anélkül nem csinálják meg - ez is tapasztalat
[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
válasz mukibuci #20965 üzenetére
nekem nincs semmi tartozás,hüség,meg semmi..
a kollágának is pontosan ennyi volt,neki is a vodára kellett várni,mire kiadta az igazolást..
ott is lehet nem stimmel valami,mert 3elöfizu,egy csekken fizetve,és erre kihozták neki,hogy az egyiken tartozás volt..na ez hogy lehet???igy csuszott megint akkor két napot az engedély kiadása..GO Gunners!!!
-
sifarr
senior tag
válasz mukibuci #20963 üzenetére
(azt már csak halkan írom, hogy a másik kettő b4szik megcsinálni engedély nélkül)
Ez nem igaz.
Folyamatban van egy számhordozásom a Telenortól (prepaid) a Tréhez.
Egykapus, azaz a Telenortól engedélyt nem vittem. Viszont vittem a Telenor szerződést a pontos adatok miatt.
A Tré egykapusan is elvállalta. Ez tény. -
MODERÁTOR
válasz snooze #20964 üzenetére
sokmindentől függ, hogy hány nap alatt lesz meg, de amit adnak időpontot, azt tartják.
Van engedélyed, nincs, előfizetés v vitamax, minden variációban más lesz a végeredmény.
A fenti példában 6 nap. 14-én kérték, 20-án végre is hajtották a számhordozást
-
MODERÁTOR
válasz snooze #20962 üzenetére
a megadott időben meg is csinálják, azzal nincs is baj, csak várd ki a megadott időt
visszakerestem egy régebbi idehordozást, 6 nap a bejelentéstől a hordozásig
ha van hordozási engedélyed és minden adatod egyezik, akkor a másik cég nem tud akadékoskodni Feltöltőkártyásoknál engedély se kell, anélkül is megcsináljuk - ott nem tudnak belekötni a be nem fizetett számlákba. (azt már csak halkan írom, hogy a másik kettő b4szik megcsinálni engedély nélkül)
[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
ismét egy "jo pont" a vodának..csak valaki már náluk egyszer ugyanazt mondja ugyanabba az ügybe..számhordozásrol van szó..üfsz 4munkanapot mond,a boltba meg 48órát mire kiállitják azt a tetves papirt..gratula hozzá..
érdekes,miota bejelentettem a hordozási kérelmet,egyböl megszaporodtak az ajánlatok sms-ben..eddig meg évente egy ha jött..GO Gunners!!!
-
maggi1886076
addikt
válasz csernak75 #20954 üzenetére
akkor addig eszem a kalacsot parizsival, amig meg nem unom.
mind1.amikor bejott az elso sebesseg szabalyozos net meg 12 mega folott korlatoztak, legalabbis azt irtak.egy even at teljes savszeleseggel tudtam hasznalni.3-400k kozoztt volt a letoltes.rengeteget toltottem vele.Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
addikt
Ingyen ebéd márpedig nincs!
Más szolgáltatók is korlátozzák a VOIP alkalmazások használatát külföldön is.
Miért akarnak az emberek mindent ingyen ma Magyarországon?
Érdekes lenne, ha mondjuk egy Kft alkalmazottja hónap végén a tulajdonostól az x ezer forintos bérlevonást firtató kérdésre azt a választ kapná, hogy ennyi engedményt adtunk a vásárlónak.
"Aki ad,az nyer"
-
jbl
senior tag
Ki is b@sztam a Vodát a kukába. Apróbetűzgessen az anyjának.
Nem azért vettem 150ezerért telefont, hogy korlátozzon.4 és fél éve csak vim-et használok. elsősorban azért, mert még nem jöttem rá, hogy kell kilépni belőle.
-
Agro
senior tag
Részvételi feltételeket, ÁSZF-et érdemes megnézni mielött döntesz mit választasz vagy felhívod az ügyfélszolgálatot, hogy rögzített hívásban elhangozzon az infó.
Tetszik nem tetszik ez egy bevett gyakorlat külföldön is VOIP alapú alkalmazásokat tiltják internet használat melett. Az egyéni kérdés, hogy milyen alkalmazásokkal szimpatizálsz. Ha azért veszel netet mert netezni akarsz akkor abban nem is korlátoznak. Ha azért veszel netet, mert egy bizonyos alkalmazást szeretnél teljeskörüen használni akkor neked kell utána nézni, hogy melyik csomaggal megy és melyikkel nem és az alapján dönteni.
-
Rick4
félisten
Akkor nézd a másik oldalt. Veszel egy internetcsomagot amin nem tudod a neked szimpatikus alkalmazásokat működtetni. Akkor most milyen csomag is az amit adnak? Fizetsz érte...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Agro
senior tag
válasz maggi1886076 #20943 üzenetére
megmondhatnák a párizsinál is, hogy mire teheted rá ha a hentesnél eszed meg. Pl más boltban vásárolt terméket nem fogyaszthatsz az üzleten belül. A Skype/Viber és társai a GSM alapú telefonálás kaszásai. Nem véletlen nem engedik a használatot ugyanis bevétel kiesést jelent.
-
maggi1886076
addikt
sms helyett én a facebook-ot használom.bőven elég az is. úgy sem túl sok mindenkivel sms-ezek.
mukibuci: arra hasznlnám, amire akarnám.ne akarják korlátozni.boltban sem mondják meg hogy a párizsit kalácsra vagy kenyérre rakom... vagy ez lehet, hogy csak 1 kiló felett van?
[ Szerkesztve ]
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
MODERÁTOR
válasz maggi1886076 #20940 üzenetére
ezért szolgáltatót váltani, mert nem engednek egy olyan dolgot, amit nem használsz... Rengeteg időd van
+1GB adat vásárlásával oldják a voip tiltást egyébként
(#20943): engem annyira nem zavar, hogy a kamion ki van tiltva a városból, mert nem járok kamionnal
[ Szerkesztve ]
-
maggi1886076
addikt
-
jbl
senior tag
Fél órája vagyok Vodás, Zsebnet100-al blokkolják a Vibert. Szét b@sz az ideg!
Milyen csomaggal lehet használni?
4 és fél éve csak vim-et használok. elsősorban azért, mert még nem jöttem rá, hogy kell kilépni belőle.
-
Caldera
aktív tag
Hihetetlen, hogy az Online Üf-en a forgalom kimutatást nem sikerül rendbetenni. Tegnap volt zárásom, a napokat újra számolja a következő zárásig, az perc számolásánál pedig még a 17-ei állapotot látom. Eddig az is újra indult zárás után a maximumról. Miért kell elrontani, ami egyszer működik
''Úgy élj, hogyha leperg előtted az életed filmje érdemes legyen végignézned.''
-
-
marec1122
senior tag
sziasztok!
eljutottam odáig hogy az első számú telómat annyira féltem hogy vettem egy c45-t és ha olyan "helyre" megyek ink vinném a c45-t. na már most nem akarok a sim cserélgetésével tökölni. emlékeztem hogy régen osztogatott a voda simeket ami meg is maradt nálam a fiók alján vitamax uno csomagot. na már most betettem a simet és azt írta ki a telő hogy Kártya elutasítva. Valszeg a kártya lejárt vagy sosem volt túl jó. Na már most a kérdésem hogy ti is úgy látjátok hogy ez a sim hibája és az hogy ha igen akkor hogy lehet a legegyszerűbben és legolcsóbban hozzájutni egy feltöltős vodás sim hez?
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
Caldera
aktív tag
-
B-L-A-C-K
titán
válasz B-L-A-C-K #20917 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a gyors választ, azt hittem legalább ebben a "Nagy" vodás topikban valaki használ online egyenleg lekérdezőt, és tud egy két szavas választ adni, mert úgy látom pörög ettől függetlenül a topik, de tévedtem. Amúgy a problémát több mint egy hét után most sikerült orvosolni...(bár ez most se tudom egyéni probléma volt vagy globális, de már lényegtelen.)
[ Szerkesztve ]
-
Edween
őstag
válasz sunshine86 #20918 üzenetére
hívd fel a 1270et, náluk lesz a hiba.
-
Caldera
aktív tag
Végre megcsinálták az Online Üf-en a Matrix és Kontakt csomagok egyenleg kijelzését. Csak az a baj, hogy 07.13.-ai, hat nappal ezelőtti egyenleget mutat
''Úgy élj, hogyha leperg előtted az életed filmje érdemes legyen végignézned.''
-
MODERÁTOR
válasz sunshine86 #20920 üzenetére
vitamax.internet.vodafone.net az APN, amin keresztül csatlakozni szeretnél?
-
bohoc71
aktív tag
válasz sunshine86 #20918 üzenetére
Bocsi, de nem írtad,hogy vitamaxos kártyával is próbáltad a vitamaxos net-et? Mert szerintem csak azzal lehet..
Meghajlás...Puszi...Taps....
-
sunshine86
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom melyik topicba illik igazán a problémám, talán itt jó lesz.
Van egy Samsung Galaxy s2 telefonom és nem működik rajta a mobil internet.
Vagyis az előfizetéses net működik rajta a Vitamaxos pedig nem. Kipróbáltam már a létező összes beállítást, bevittem a Vodafone-ba, küldtek rá frissítést stb de semmi nem segített.
Frissítettem még a szoftvert is a telón, ez sem oldotta meg a problémát.Van valami ötletetek a megoldásra?
Ez vodafone vagy telefon probléma lehet?
Előre is köszi a segítséget!
-
maggi1886076
addikt
válasz mukibuci #20913 üzenetére
akkor kapják be ha csak addig nem számolták
előre láthatólag lesz vmi új díjcsomag? mondjuk 500 mega a 100 megás árán[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz maggi1886076 #20912 üzenetére
tavaly év végén nem számolták fel dec 31ig
-
maggi1886076
addikt
Sziasztok!
Jelenleg Zsebnet 100 internet csomagom van az előfizetésemhez.Amikor megkötöttem, úgy emlékeszem, hogy azt mondták nem számolnak fel adatforgralmat a facebook használatért.én úgy veszem észre, hogy mégis, de nem 100%.vkinak van még ez a csomagja?tapasztalt már ilyet?amúgy a hivatalos facebook alkalmazást használom.
-
tag
válasz n.andras74 #20898 üzenetére
Végre! Gratulálok!
Én is küldtem nekik e-mailt, amelyben érdeklődöm, hogy mi a helyzet, ebben azt írták, hogy:
Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük megkeresését, mellyel kapcsolatban ügyfélszolgálatunk küld hamarosan választ!
Üdvözlettel,
Vodafone
Most várom a megkeresésüket, egyébként ma van a 10.munkanap. -
B-L-A-C-K
titán
Besz@rás hogy az egyenlegemet nem érem el már 1 hete, se online, se sms-be...Globális probléma, vagy csak az enyémmel van gond?
-
club1
veterán
válasz snooze #20906 üzenetére
Én is, de szerintem itt is (Telenor flotta kapcsolattartó vagyok) elég sok helyen borul a bili, flották mennek a T-hez. Nálunk ui. a flották többségére havi nettó nem lebeszélhető 1000 Ft-ot/sim tesz rá a telefonadó miatt a Telenor, korlátozza a lebeszélhetőség irányát, az ingyenes sms-esek irányát és kötelező hűségidőszakot ír elő. Az új flottáknál meg érdekes módon nincs az 1000 Ft/sim plusz díj, igaz, magasabb havidíjakról hallottam...
-
snooze
veterán
válasz Daffni2 #20905 üzenetére
kiváncsi leszek,hogy a következö honapokban milyen lesz a statisztika..ugyanis az egyik hanem a legnagyobb flotta elhagyta a vodát,és a telenorhoz ment át..napokba lesz az átállás,és itt nem több száz,hanem több ezer elöfizurol van szo,mind vállalatirol,mind hozzátartozoirol..
GO Gunners!!!
-
addikt
válasz pit stop #20904 üzenetére
"A hónap nyertese tehát a Vodafone volt, a szolgáltató számításaink szerint május végéhez képest közel 23 ezer darabbal tudta növelni az előfizetések számát. Bár a T-Mobile piaci részesedése júniusban századra pontosan megegyezett a májusival, időközben a "torta" mérete is nőtt, így a hónap során a magenta színű mobilszolgáltató ügyfeleinek száma közel 11 ezerrel nőtt a hónap során. Június vesztese így a Telenor lett, amelynél az előfizetések száma közel 9 ezerrel csökkent júniusban."
A tisztességes korrekt magatartás mint az látható, eredményre vezet.
Persze a sokkal jobb tarifák és a hálózati lefedettség is nyilván erősen közrejátszik.
Ennyit a huhogóknak akik tömeges elvándorlásról csacsogtak, szerintem a július még erősebb növekedést produkál a Vodafone javára.
A kék T mint látszik egyre lejjebb csúszik, hába dobálják az emberek után a telefonokat.
Az előfizetések nyilván rendre bedőlnek a drága havidíj-olcsó telefon miatt."Aki ad,az nyer"
-
pit stop
addikt
válasz mukibuci #20901 üzenetére
Ez a választós az egyik legjobb mondás
De ahhoz képest hogy nagy elvándorlás volt vízionálva, lehet emberek is felismerték hogy Voda nyilatkozott először konkrétat és pozitívan álltak hozzá a végén összességében.
[ Szerkesztve ]
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
waccamár
senior tag
válasz n.andras74 #20902 üzenetére
felhívtam megint őket, de kinyomtak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- További aktív témák...
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
- Hotwav Cyber 13 és Blackview Shark 9 Mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest