Új hozzászólás Aktív témák
-
Vismajor01
addikt
Sziasztok
Indy kolléga csinált nekem egy gyönyörű venti tartót a videókártyámhoz(Ezúton is örök hála) amibe két 12es ventit lehet behelyezni. Nekem annyi a gondom, hogy mire kössem rá őket? Alaplapon nincs hely, molexxel meg nem akarom a tápra kötni, hogy nonstop maxon forogjanak. A legegyszerűbb az lenne, ha rátudnám a videókártyára kötni, csak az a baj, hogy azon 1 db 4pines slot van, és nekem ide kéne két ventit bedugnom, aminek csak 3 pines és molex csatlakozói vannak. ötlet?
Ők lennének a ventik [link]
A karim pedig ő [link]Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Vismajor01
addikt
Oké, köszi, hasznát veszem!
Most levelezgetek az ARTIC céggel, elég segítőkészek, kértek képet a kari elólapjáról+hátlapjáról burkolat nélkül, és megmondják, hogy milyen hűtő kompatibilis! Jó tudni, hogy a kézikönyvben megtalálom, ha kérnek méretet, nem kell méricskélnem, köszi!Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Vismajor01
addikt
válasz #90933760 #6351 üzenetére
hát ezt a hozzákötős dolgot még megszakértem jóbarátommal, nekem elég fizikusul hangzik. Eleve arra gondoltam, hogy a régi vgamrol leszedem a venti lapátjait+agyat(?) mert simán belefér a régi venti résébe. Viszont fogalmam sincs h kössem rá a vgara, mert ugye a két régi venti egy kábelről kapta a feszt, azt meg nem tudom hogyan kell különszedni. tudok róla képet csinálni, de csak holnap.
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Vismajor01
addikt
ezt a hozzászólást a VGA topikból mentettem át, ott komplett új vga hűtőt javasoltak, én vmi buherálásra gondoltam. tudtok vmi ötlettel szolgálni? köszi.
Sziasztok!
Nem vagyok túl aktiv fórumozó(mint láthatjátok), de próbálom figyelemmel követni a fórumotokat, remélem tudtok segíteni, nagy baj esett meg velem!
Eltört a videókarim hűtője. Képet itt láttok: http://2.ii.gl/q7rWUe.png
Természetesen mint már magatok is rájöttetek egy Ati HD 6950 2 GB videókariról van szó.
Mivel már nem garanciális(meg egyébként is, én törtem el...) szeretném tudakolni tőletek, mi legyen a teendő. Vegyek rá egy teljesen újat? Így karácsony táján elég súlyos érvágás lenne számomra egy ilyen kiadás(ha egyáltalán lehet kapni) én vmi olcsóbb megoldásra gondolok, hogy rárakok valamilyen úton módon egy másik hűtőt amit már pár ezer forintért kapni lehet... Ismerek olyat akivel összedugva a fejünket tudunk mechanikai megoldásokat végrehajtani, de az ötletelésben nem vagyunk otthon, szóval remélem ti kitudtok segiteni! Biztos van vki akinek van tapasztalata ilyen témában.
előre is nagyon köszönöm segitségeteket
Üdv,
VismajorSamsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
Új hozzászólás Aktív témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ZIDOO médialejátszók
- BestBuy topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- EAFC 25
- Kutya topik
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest