Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
1430
senior tag
válasz Nyirike #32064 üzenetére
Tényleg azt hiszed, hogy csak azért kell felhívnod a biztosítót, hogy adjanak egy kárszámot? Csak meg ne lepődj a végén... Minden esetre készülj fel egy hosszabb beszélgetésre, addig pedig ajánlott olvasmány.
[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
DiVaD
senior tag
válasz Nyirike #32065 üzenetére
Mondjuk Én pont nem a németekre gondoltam, de ott is kb. így van. Nem tudok németül, max. 2 szót, de ezt találtam: Kép
Ezek szerint ott 6 napot van nyitva a T-Pont 10-20ig. És kész. A vasárnapi pótlék pénzt inkább hagyjuk... de ez már másik dolog. Itthon így működik, ha gondolod írhatsz 3-4 panaszlevelet, sok minden nem fog változni, mivel kevés ember nem tudja nem megoldani, hogy eljuttassa a telefonját munkaidőben. Ezért nem érné meg + X embert felvenni, a vasárnap miatt.
-
DiVaD
senior tag
válasz Nyirike #32058 üzenetére
Emlékszem, mikor akartam venni telefont részletre, engem is próbált rábeszélni a csaj biztosításra, de mondtam, hogy nem. Erre egyből jött, hogy akkor mobilelőleget fizessek... mondtam, akkor sziasztok és megvettem egybe kb. 2 hónap múlva egy másik telefont (i4-et akartam és i4s lett belőle).
A vasárnapi dologhoz... tényleg lehetne mondjuk 2 műszakot alkalmazni hétköznap, esetleg szombaton egy rövidített nyitvatartást, de akik sírnak a vasárnapi ügyintézés miatt, azok nagyjából soha nem dolgoztak hétvégén. Legalábbis szerintem. Szerencsére már nem kell nekem, de tudom milyen szar. Meg a plusz költségeket ki fizeti meg ilyenkor? "Bezzeg" külföldön szinte alap, hogy vasárnap kb. semmi sincs nyitva, mégse megy a rinya...
Amúgy az utolsó mondatod miatt nem kötöttem biztosítást én se (igaz, nekem fentebb kezdődött a móka), mert kb. annyit is ér, amennyit fizetsz érte sajnos.
Tudom már lerágott csont, viszont a Telekom alkalmazás egész jóra sikerült, mert legalább látom a számlákat, remélem kb. annyira könyű onnnan befizetni is, mint a telekom.hu-ról, mert kb. csak azért nyitottam meg eddig is az oldalt.
szerk:
lugosi: Egy pillanatig nekem is feltűnt, de aztán rájöttem, hogy mikor kiválasztottam a telefont, ott voltak a csomagok, ebből gondoltam Én is, hogy a készülék ára határozza meg a biztosítási árat.[ Szerkesztve ]
-
club1
veterán
válasz Nyirike #32058 üzenetére
1., Megkötni szerződést úgy megyünk, hogy felkészülünk, hiszen a kereskedő által elmondottak nagyrészt a pozitívumokat fogják tartalmazni, az apró betűs részekre nincs idő...
2., Az üzletembereknek nem egy telefonja van kéznél, vagy ha mégis, bemennek egy elektronikai áruházba és vesznek egy új kártyafüggetlent ha kell.
3., Tudomásul kell venni, hogy a szolgáltatók/bankok/stb. a biztosításoknak csak közvetítői, a szerződést a biztosítóval kötöd.
4., Az ügyfélszolgálatokon is normális emberek dolgoznak, általában 10 és 20 óra között.
5., Még az évi 6000 Ft-ért is kapsz szolgáltatást, de nem úgy ahogy te azt elgondoltad, hanem ahogy az több helyen is le van írva.[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
válasz Nyirike #32051 üzenetére
Ahogy olvaslak, azt vettem ki, hogy halvány lila gőzöd sem volt erről a biztosítós dologról. Ha csak úgy ripsz-ropsz berobogtál, akkor nem olvastad el a biztosítással kapcsolatos papírt - amin bizony fel van tüntetve, hogy mi a teendő káresemény esetén.
Az, hogy hétvégén nincs szerviz, cég döntése. (Én sem feltétlen értek ezzel egyet)
Értékesítés: igen, az is fontos. Tudom, hogy a te helyzetedben ez nem lényeges, de sokszor sokmindent nem mi határozunk meg.
Biztosító: felhívod, megoldod, majd megkérsz valakit - meghatalmazással, hogy menjen be, és intézkedjen.
Nem csak a "'nekem ez jár" hozzáállást kellene ismerni....
És nem bántás meg ilyenek okán írtam, amit.Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- PlayStation 4
- Übergyors Samsungnak próbál látszani egy hamisított NVMe SSD
- Autós topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja