Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
Sziasztok.
Sajnos egyre rosszabb az akku,már alig bír ki 1,5 órát.Eszembe jutott egy régi kedvencem a Need For Speed Porsche Unleashed,gyorsan felraktam,nagy élvezettel játszottam vele és menet közbe kikapcsolt .
Ez az NFS rész még mindig brutál jó,nagyon adja a hangulata,irányítást hangolgattam vagy 20-25 percig mire megfelelt az ízlésemnek. / persze bénáskodtam egy csomót,mostmár 1 perc alatt beállítanám/
Kb.9-10 versenyt nyomtam le de egyszer sem tudtam nyerni,legtöbbször második lettem,de nem érdekel mert nagyon tetszik. -
perge666
veterán
Nekem nemrég elég jól teljesített a régóta pihenő Fat akkuja,de most nálam is pihent majdcsak 2 hétig és teljesen lemerült,mostmár kb.2 óra és lemerül,és az akku is megpuposodott.
Én vaterán nézegetem az akkukat,van többféle is,de egy 2400mah-s ra figyeltem fel 3500ft-ért.Ha úgyis mindenki szidja az utángyártott akkukat,akkor mind1 ha beruházok a legolcsóbbra...... -
perge666
veterán
Little Big Planetba hogy lehet 2 gépen játszani egyszerre 1 pályán?
Tekken6-ba sikerült összehozni a 2 gépet,de LBP-ben nem látják egymást…..
-
perge666
veterán
válasz
Karibaba #12259 üzenetére
Na jó,most elég viccesen érzem magam,beégtem.
Más : PSP-re hogy tudnám rávarázsolni a Turok Dinosaurs Hunter játékot?
Láttam videókat hogy N64 emulátorral tolják,de nekem 7-ből 1-el sem indul el,meg 3 féle verziót is próbáltam a játékbol de semmi siker.Van hogy lefagy az emulátor,meg van hogy bejön az indulóképernyő és nem megy tovább.
Láttam egy videót hogy PS1-es címként indították a játékot,de tudtommal PS1-re nem is adták ki a játékot és nem is találtam sehol.
Nagyon frankó hogy mindig olyan játékkal játszanék ami nem megy PSP-n……. -
perge666
veterán
válasz
jófejsrác #12256 üzenetére
Ez nekem is nagyon fura.
Tudtommal az akku csak lefelé amortizálódik…..
De nekem 1 órával akkoris tovább bírta a legutóbbi feltöltés óta. Mondjuk a fényerőt maximumról levettem minimumra mert sötét szobába játszottam és így bőven jó volt a fényerő,létezne hogy ez annyit dob rajta? -
perge666
veterán
válasz
perge666 #12254 üzenetére
Érdekes dologra lettem figyelmes. Ahogy elkezdtem használni a PSP-t,olyan mintha erősödne az akkuja.
Tegnap kb.3,5 órát játszottam vele egyhuzamban ( be is fejeztem a King Kongot) és lement 1 egységre az akku szint jelzője de még nem villogott.
Létezne hogy akitől vettem mivel nem használta úgy lemerült hogy kellett neki pár töltés hogy úgymond visszarázódjon a normàlis kerékvágásba?
Oké nem egy új akku szintjét hozza,de nekem ez már bőven jó. -
perge666
veterán
válasz
james001 #12249 üzenetére
Szia.
Nekem a gyári akku már csak 2-2,5 órát bír,gondolkoztam utángyártott akkun,akkor azt mondod hagyjam a ..csába és használjam tovább a gyárit?Más : New Super Mario Bros DS játékot valahogy működésre tudom bírni a PSP-n vagy felejtős?
Már próbáltam 4 emulátort,meg EU és USA verziós játékot is,de egyikkel sem megy sajna.
Az EU-sat sikerült elindítani egyik emuval,de szaggat már a menüben is,és játék indításánál nem tölt tovább.
Gyerkőc szereti a Mariokat,a Super Mario 64 már fent van,az játszható,de emlékszem hogy nagyon régen volt DS-em,és ahhoz nagyon szuper volt a Mariós játék. / azon a konzolon más szerintem nem is igazán fogott meg és csak ezért nem vennék egy ilyen gépet is / -
perge666
veterán
Ááá bakker,ez a GTA VCS kiakaszt.
Az első küldetések között rögtön elakadok a targoncás küldinél.
Már minimum 10X megpróbáltam de az utolsó raklap árunál mindig felrobban az épület.
Emlékszem hogy régebben se ment valami könnyen ez,de most egyáltalán nem akar összejönni! -
perge666
veterán
Köszönöm az infókat Mosuka.
-
perge666
veterán
válasz
perge666 #12242 üzenetére
Na vissza raktam a 8GB-os kártyát,majd másolgatom amivel éppen játszhatnékom lesz.
Lenne egy másik olyan kérdésem hogy 2 PSP-t össze tudok csatlakoztatni hogy együtt vagy egymás ellen tudjunk játszani?Little Big Planetba jó volna ha tudnánk ketten játszani,vagy a Tekken6-ba egymás ellen verekedni,vagy legó játékokba együtt játszani……..
Unokaöcsémnek is van PSP,tőlünk kapta vagy 5 éve,jó móka lenne összecsatlakoztatni,de gondolom lehetséges,ahogy néztem LBP-be van is ilyen opció a menüben. -
perge666
veterán
válasz
perge666 #12241 üzenetére
Végül beraktam a PSP-be a 128-as kártyát,leformáztam és látja a gép rendesen.
Felmásoltam 2 játékot,kipróbáltam és működik rendesen.
Elkezdtem felmásolni a játékokat de 6 játék után bármit rakok fel mindenre hibás fájlt ír.
Az első 6 játék indul rendesen de a többi nem.
Biztosan nem a játékokkal van a gond,mert például a GTA VCS rendesen megy a 8GB-os kártyán,a 128GB-osan pedig hibát dob,pedig 3X is próbáltam!
Szerintem a kártya is rendben van,2 vagy 3 éve tele van pakolva Wii játékokkal és azon gond nélkül működött. ( sajnálom az elveszett wii játékokat,bár már nincs olyan TV-m amivel tudnám csatlakoztatni,de mostanában szeretném meghirdetni és akkor ezt a kártyát már nem adom majd a wiivel)
Szerintem a 128GB-os kártya már túl nagy falat a jó öreg PSP-nek,én nem ajánlom senkinek hogy ekkorát vegyen ilyen géphez.
-
perge666
veterán
128GB-os kártyát kezeli a PSP?
Mert van ithon egy a szekrénybe,de feleslegesen nem formáznám le mert tele van Wii játékokkal.Azt hittem el leszek a 8GB-ossal,de sok a régi kedvenc…..
-
perge666
veterán
Üdv Srácok.
Most érkezett egy Fat PSP,amin gyári 4.01FW van,mit ajánlotok,frissítsem fel 5.50-re,vagy 6.60 a jobb??
Nekem mindig 5.50 volt az ezelőtti gépeimen,azokkal nem volt gondom. -
perge666
veterán
Ma szembesültem vele hogy létezik PSP-re Minecraft.
Ráadásul elég korrektül fut szerintem!Van még esetleg hasonló nem hivatalos fejlesztés rá?
-
perge666
veterán
Üdv.
Tudnátok segíteni játék telepítés ügyben?
Látom tilos a téma,ezért gyorsan módosítottam a hozzászólást. -
perge666
veterán
válasz
bmilan20 #11495 üzenetére
A Vita se lenne rossz,ha legalább feleannyi játékot adtak volna ki rá mint az elődre(PSP)
Nekem jelenleg egy csíkos kijelzős 200x-es gép van,de nagyon meg vagyok vele elégedve,ezt a betekintési szöget én nem veszem észre,mind1 hogy tartom a gépet nekem ugyanúgy látható.....
Kedvenc játékokrol meg nem is írnék mert van kismillió. -
perge666
veterán
Ma megérkezett a Fat PSP is,na ez teljesen hibátlan és nagyon gyönyörű állapotban van,és ez is 10K volt postával együtt!
Ezt unokaöcsémnek szánom karácsonyra,kicsit fogom is sajnálni,annyira megkímélt állapotú. -
perge666
veterán
Itt egy kép a gépröl,nagyítva látszik a csíkozás az ikonoknál.
Csak nem csavaroztam szét,mondom mi van ha nem tudom összerakni?
Eddig összesen játszottam vele majdcsak 3 órát,és az akku még 2 csíkot mutat. -
-
perge666
veterán
Üdv.
Az kijelző vagy kábelhiba,ha végig csíkos a kép hosszában?
Játék közben nem olyan zavaró,van hogy nem is látszik,vagy csak alig.
Tegnap érkezett meg,és ilen hibát produkál,meg kaptam hozzá egy tákolt töltőt is,hurrá vehetek azt is. -
perge666
veterán
-
perge666
veterán
Üdv.
Analóg javítással foglalkozik valaki?
Balra be szokott ragadni..... -
perge666
veterán
válasz
nissancoupe #10598 üzenetére
Ennyi.
-
-
perge666
veterán
válasz
nissancoupe #10553 üzenetére
Pont téged akartalak ajánlani
Te tutira meggyógyítod. -
perge666
veterán
válasz
Mosuka #10538 üzenetére
Bizony-bizony.
Nekem ezért van 200x szériám mert engem zavar.
Havernak 300x-es volt,és 2 hónap után ő is lecserélte.
De tutira van olyan is,akit egyáltalán nem zavar.
Ha olyat vettem volna elsőnek,akkor nem látom a különbséget,és biztos meg lennék elégedve vele,de így....... -
perge666
veterán
válasz
WhiteWalker #10531 üzenetére
Ezt itt sajnos nem szabad.
-
perge666
veterán
Help Me Please!!
Adott a Resident Evil 3 játék,az istennek sem tudom továbbvinni egy ponton.
A hely egészen pontosan a kórház 4. emeletének a 402-es szobája,ahol egy szekrényt kellene arrébb tolni,és erre az egyik kép leesne,mögötte pedig egy széf!
Az a problémám,hogy hiába tolom az adott helyre a szekrényt,mindig megcsap az áram,és a kép nem esik le.K.B.11-12 éve végigvittem a játékot,és nem emlékszek hogy ennyit szenvedtem volna vele.
-
perge666
veterán
válasz
nissancoupe #10468 üzenetére
Jaja.
-
perge666
veterán
válasz
nissancoupe #10465 üzenetére
Basszus,hogy ez eddig nem jutott eszembe,KÖSZI.
Ennek a játéknak minden részletére emlékszem.
-
perge666
veterán
válasz
nissancoupe #10463 üzenetére
A 3 fent van.
-
perge666
veterán
válasz
totyak #10461 üzenetére
Értem,de mifelénk ez volt az elterjedt változat,mindenki ezt ismerte.
Terminator64-en,és Sega-n is ugyan az volt,legalább is nekem.
Annak idején amikor piacon árulták a sok sárga kazin a játékokat,nagyon sokat vettem,de másfajtával még véletlenül sem találkoztam.Vagyis akkor magamnak kell megkeresnem.
-
perge666
veterán
válasz
rachmaninoff #10459 üzenetére
Nem,nem erre .........
-
perge666
veterán
válasz
nissancoupe #10456 üzenetére
Igen ezt tudom,hogy koppintott változat,de hazánkban eléggé elterjedt.
Gondoltam így fogják tudni sokan,melyikre gondolok,és privátban meglepnek......... mert ugye itt nem szabad -
perge666
veterán
válasz
rachmaninoff #10454 üzenetére
Na az jó.
Amiket eddig próbáltam,csak a Super Mario Bros 3 tetszik,a többit selejteztem.. -
perge666
veterán
PSP-re nincs a régi sárga kazis nintendos super mario??
Már kipróbáltam párat,de eddig egyik sem az. -
perge666
veterán
válasz
rachmaninoff #10449 üzenetére
Én arra nem járok,múltkorában a debreceni Tescoba láttam........
-
perge666
veterán
válasz
rachmaninoff #10444 üzenetére
Amúgy a Tescoban is van pár játék,nem is drágán,1000ft alatt is.
-
perge666
veterán
válasz
rachmaninoff #10444 üzenetére
Én nem szoktam.
P.Ü.
-
-
perge666
veterán
válasz
rachmaninoff #10407 üzenetére
Üdv.
Nagyon sok játék van szerencsére amiből válogathatsz.
Arról nem is beszélve,hogy a régi kedvenc PS1-es játékaidat is újra játszhatod ezen a nagyszerű kézi konzolon. -
perge666
veterán
válasz
nissancoupe #10377 üzenetére
Frankón működik a töltő,és nem is melegszik.
-
perge666
veterán
válasz
jozefgucci1 #10359 üzenetére
Szerintem tökéletes lesz a gyereknek az is amit kinéztél!Magyar nyelvet nem nagy ördöngősség rárakni.
Nekem volt DS-em is,de az nagyon el van maradva a PSP-töl!
Bár a 8 éves fiad biztos annak is örülne. -
perge666
veterán
válasz
nissancoupe #10344 üzenetére
K.B.
-
perge666
veterán
Tegnap volt egy kis szabadidőm,és elkezdtem játszani a Crash Team Racinggel.
Mondom játszok max 1 órát,utána végezni kéne egy kis házimunkát is.
Szerintetek lebírtam tenni?
Majdnem 4 órát játszottam vele egyhuzamban. -
perge666
veterán
válasz
nissancoupe #10325 üzenetére
A 2000-es szériához RGB kell nemde?
-
perge666
veterán
válasz
nissancoupe #10317 üzenetére
Az úgy nem buli.
-
perge666
veterán
válasz
nissancoupe #10315 üzenetére
A pi...ba,pedig már kezdtem örülni,hogy estére mafia2-t fogom tolni psp-n.
-
perge666
veterán
válasz
nissancoupe #10304 üzenetére
Pedig amit linkeltem videót,azon a gyerek nyomkodta a PSP-n.
Kamu lenne? -
perge666
veterán
válasz
nissancoupe #10302 üzenetére
Értem,de ahogy a kolléga írja,a gombok is használhatóak,nemde?
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos az adás-vétel!
- Androidos tablet topic
- PlayStation 5
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest