- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosuka
aktív tag
válasz
c64fanhun #12327 üzenetére
Szia!
Házat cserélni ezért felesleges, és több mint amennyi a gép. Persze gagyit kapni valamivel olcsóbban. Polír, és a végén egy minőségibb fólia, igen szép eredményt lehet elérni vele.
A polírozással nagyon óvatosan, mert több rétegű az előlap plexije, a felső réteg a legkeményebb értelemszerűen, de könnyen lejön. Csak KÉZZEL, és nagyon finom pasztával, és lassan!! Pontban sose csináld, mert pillanatok alatt átcsiszolod a felső réteget!
Jó munkát! -
c64fanhun
tag
Sziasztok!
Nemrég beszereztem egy street e1004-es modelt retrozni. Tudom sajnos ez az utolsó kis gagyi kiadás stb. Játszogatni tökéletesViszont ahogy szembesültem vele, ehhez házat meg úgy alkatrészt találni (talán az akksit leszámítva) lehetetlen. A házzal nincs is baj, apró kis karcok vannak, de egész szép. Viszont ami zavar az a kijelzőt védő műanyag, na az karcos. Láttam alin, hogy az előző modellekhez árulnak ilyen műanyagot. Az rámenne a streetre, vagy felejtsem el? Vagy vegyem ki a műanyagot és telibe a kijelzőre húzzak egy fóliát? Vagy engedjem el és tegyek fóliát a műanyagra, így legalább tovább nem karcolódik? Vagy polír?
Köszi a segítséget! -
Barnahalo
tag
Sziasztok!
Kicsit olvasgattam a topicot, mert most találtam meg (PSP tulaj már jópár éve vagyok).
Láttam, hogy páran azt írják, hogy találni kell gyári bontatlan akkut, meg hogy az utángyártott akksik semmirevalók.
Gyári akksik már 90% hogy kukába valók, a sajátomat megjelenés óta tavaly előtt dobtam ki, mert már amúgy sem tartotta a töltést, meg puffadt is volt. A gyári akksi cellát kivágtam, és ment bele egy generic 1200mAh modell akksi. Kicsit nehézkes volt belemoddolni, de ennek ellenére (gyári BMSnek köszönhetően) tökéletesen működik.
Utángyártott akksikból meg nem a legolcsóbb "3600mAh 4000ft-ért 2db" csomagot kell megvenni, mert azokba jó ha 600mAh akksit tesznek.
Mellékelek egy videót (angol), ami jól bemutatja az akkumulátor helyzetet: [link] - Röviden OSTENT márkát keressétek akár AliE. vagy Ebay és társain. (A videó készítője ezen kívül még készített jópár PSP és PSV témájú videót, ajánlom őket.)Jó PSPzést mindenkinek!
-
válasz
Kalacskepu #12323 üzenetére
Köszi az infót!
-
jackal79
aktív tag
válasz
Kalacskepu #12319 üzenetére
Köszi a beszámolót! Így képeken nagyon király, de a szerelési macera és a minőség miatt egyenlőre kihagyom. Grat hozzá, király cucc lett
-
-
válasz
Kalacskepu #12321 üzenetére
Köszi. 1000-hez látok milliót, de nekem 3004-es van. Ahhoz is jó?
-
-
válasz
Kalacskepu #12319 üzenetére
Zsír!
Kijelzőhöz adnál egy linket?
-
válasz
jackal79 #12316 üzenetére
Múlthéten már össze volt szerelve a konzol, de sajna nem volt annyira időm hogy itt leírjam mi a helyzet vele.
Röviden tömören, érződik hogy olcsó. Az hagyján, de az enyémen még hibák is vannak rajta, ami engem nem zavar, csak nem erre számítottam. Ja a gombok számomra offosak, még valamennyivel kisebbek is mint a gyári, így én maradtam annál. Az IPS kijelző viszont király, sokkal fényesebb és élesebb az egész kép, az szerintem bőségesen megérte.
USB-C modról egyenlőre lemondtam, marha egyszerű a működési elv (meg lehet oldani, hogy ne csak töltésre hanem adatátvitelre is képes legyen), viszont a beépítés már nem annyira. Marha kevés hely van, így én hagytam a fenébe, nem akartam szétcseszni a házat.
-
jackal79
aktív tag
Sziasztok! Van tapasztalat, hogy ez milyen lehet?
[link] -
törölt tag
Valaki tapasztalt rajtam kivül olyat hogy ha utángyártott töltővel tölti és multizna akkor kikapcsol a psp? 1004 és 3004 is teszteltem,ha fel van töltve az akku akkor nem kapcsol ki.
Ki milyen töltőt ajánl hozzá amivel megy töltés közben is a multiplay?
-
jackal79
aktív tag
válasz
Kalacskepu #12315 üzenetére
Várom a beszámolót! Ha jó lesz rendelek én is, mert a psp-m már nagyon le van lakva...
-
-
jackal79
aktív tag
válasz
Kalacskepu #12313 üzenetére
Bedobnád a linket, hogy melyik házat rendelted meg! Köszi
-
válasz
Kalacskepu #12305 üzenetére
Voltam olyan elvetemült hogy az első két részből beszereztem egy mondhatni gyűjtői kiadást, ami amellett hogy tartalmazza az alap játékokat, csomagoltak hozzá még pár cuccot.
Vettem egy 1000-es PSP-t is, hozzá a kamerát (1,3mp) meg a gps modult. Aliról már jön hozzá egy IPS kijelző meg egy új teljes ház is (világos kék színben), meg szokás szerint tervezem majd ezt is usb-c modolni.
-
psjani
csendes tag
Egy érdekesség az akkuval kapcsolatban:
gyári fat psp akku 43 gr
utángyártott fat psp akku 27 gr -
jackal79
aktív tag
Sziasztok! Most, hogy így feléledt a topic tudnátok aksit ajánlani psp 1000-hez? Olvastam korábban, hogy sok a gagyi, ezért nem tudom honnan rendeljek. Köszi
-
-
Jigoku
tag
válasz
Kalacskepu #12305 üzenetére
Gratu a pakkhoz, meg majd jó játékot! 😊
Simán lehet bontatlan (mobilról nem látom rendesen), a "használt" japán PSP játékaim jelentős részén (sima meg limitált kiadások vegyesen) a gyári fólia volt még rajta. 😂 A japánoknál ez simán benne van a pakliban.
-
Látom elég kihalt a topik, hátha kicsit sikerül most beindítani!
(kétlem)
Szerintem aránylag jó áron jutottam hozzájuk mondjuk tesztelni PSP hiányában egyiket sem tudtam még.Mindegyik elég jó állapotban van (sima Project Diva kicsit viseltes de nem vészes) és füzetek is meg vannak. Project Diva 2nd-nél nem tudom eldönteni hogy most az egy reseal vagy valósan még soha sem kibontott darab, majd talán itt valaki meg tudja nekem mondani.
Ha ez a helyzet, akkor meg egy szavam sincs.
-
NJanika
aktív tag
Sziasztok , PSP 2004-en a Remote Controll mit jelent ? Oda vissza működik, ha van itthon egy PS3 ?
-
Wolfi88
csendes tag
Sziasztok!
Van egy PSP1000 FAt-em. Jön megy teszi a dolgát.
Után gyártott aksival szépen megy.
Viszont a Memkártya részét is szeretném hadra fogni.
PM-ben tudna valaki segíteni CWF-el kapcsolatban? Tudom, tök egyszerű telepíteni de valami mégse sikerül. -
jackal79
aktív tag
PSP-re mi a top10 game?
-
jackal79
aktív tag
Sziasztok! Psp 1000-hez szeretnék gyári akku fedelet. Nincs vkinek feleslegesen1 db vagy honnan tudnék gyárit beszerezni?
-
-
törölt tag
válasz
BLUE TORNADO #12296 üzenetére
Az hogy nehezen lehet bedugni meg ki,minden más töltömnek normális a dugvilla.
-
törölt tag
Milyen töltőt ajánlotok PSP 1000 illetve 2000/3000-hez?
Láttam a Temun olyan töltőkábelt ami USB-s. Használhatom egy 5V/2A vagy 2.5A tőltővel? (Ugyanez a kérdésem él a Nintendo 2DS/3DS gépekre is,igaz találtam gyári tőltőt,az USB kábeles megoldás tartaléknak lenne)
Konzol Studionál vettem egy utángyártott PSP tőltöt de ilyen a csatlakozója így inkább visszaviszem a boltba:
Látszik hogy a csatlakozója nem épp a legjobb állapotban van. Számlája megvan neki,5000FT vettem:
-
törölt tag
Sziasztok
Még 2010-2012 között volt egy PSP 2004 Slim gépem csak eladtam és gondoltam veszek retrozni ismét,utángyártott akksi lesz a gépbe (Elvileg 2 órát bír) és találtam ezt az oldalt és az első kettőre írja hogy gyári és 6 ho garancia.
Érdemes megvenni?
-
psjani
csendes tag
Köszi
-
icemad
nagyúr
Kis érdekesség, hogy most fedezték fel a Gran Turismo psp verziójához a cheat kódokat.
Ha esetleg valakinek kellene:All cars unlocked
Hold Start + Select + R and enter:
Up
Right
Left
Left
Square
Up
Right
Right
Up
Triangle
Right
Up
99,000,000Cr
Hold Start + Select + L and enter:
Down
Square
Down
Left
Right
Triangle
Right
Square
Up
Down
Up
Down -
sum-blink
aktív tag
Sziasztok! Szeretnék a PSP 2000 készülékemhez valami minőségibb akksit venni, mert a gyári 14 év után megadta magát. Már próbálkoztam egy CAMERON SINO PMS500SL modellel, de az vastagabb a slim gépbe valónál (lásd kép) és elég bárgyún néz ki, ha hátul az egyik fele kidudorodik a gépnek.
Milyet ajánlanátok, ami megegyezik az eredeti slimbe való változattal (méretre és kb. minőségre)? Youtube-on még OSTENT 1800, Stamina és KMD márkákat említenek, de a vastagságukról nem esett szó. Előre is köszönöm!
-
LeadR
csendes tag
Sziasztok!
Került hozzám egy régi PSP-2004. TA-088 board.
Sajnos brickelve van. Addig jutottam, hogy a power led világít töltőre dugva, ami persze nem egy nagy esemény.
Kisebb utánaolvasás után arra jutottam, hogy elvileg pandora akkuval és MMS-sel talán életre lehet kelteni. MMS-t még tudnék is készíteni, ellenben nincs pandora akkum.
Ti mit gondoltok?
Ha van értelme megpróbálni, akkor lenne valaki akinek van pandorája, MMS-e, és fel tudna ajánlani néhány percet az idejéből amíg életre kel? (Főleg É-Pest környéke) -
psjani
csendes tag
Ha évek óta nem volt bekapcsolva akkor az akku sem lehet már a helyzet magaslatán...
Tegyél bele másikat, hátha....
Amúgy azt hiszem akku nélkül töltőre téve be kéne kapcsolnia. -
-
stellaz
veterán
Sziasztok!
Kaptam egy sony psp konzolt ajándékba, de a töltője nincsen meg. Az apróból túrtam egy használt, de gyári sony töltőt, viszont a gépre dugva se kép, se hang, töltés jelző lámpa sem világít (ha van egyáltalán ilyen rajta, de gondolom, van). Elvileg működik, de már évek óta nem volt bekapcsolva.
Hogy tudom ellenőrizni, hogy a töltő vagy a gép a hibás? -
psjani
csendes tag
Szia!
Tudom hogy macerás forrasztgatni de nekem ez oldotta meg a problémát , én is vettem új akkut de gyászos a kapacitása.
Ja és lehúztam egy utángyártott 3ds akkuról a matricát és kiderült hogy a 2000mAh t csak a matrica tudja az akku 1000mAh
Így hidd el a PSP nél is a 2400, 3600 stb feliratot.... -
perge666
veterán
Sziasztok.
Sajnos egyre rosszabb az akku,már alig bír ki 1,5 órát.Eszembe jutott egy régi kedvencem a Need For Speed Porsche Unleashed,gyorsan felraktam,nagy élvezettel játszottam vele és menet közbe kikapcsolt .
Ez az NFS rész még mindig brutál jó,nagyon adja a hangulata,irányítást hangolgattam vagy 20-25 percig mire megfelelt az ízlésemnek. / persze bénáskodtam egy csomót,mostmár 1 perc alatt beállítanám/
Kb.9-10 versenyt nyomtam le de egyszer sem tudtam nyerni,legtöbbször második lettem,de nem érdekel mert nagyon tetszik. -
perge666
veterán
Nekem nemrég elég jól teljesített a régóta pihenő Fat akkuja,de most nálam is pihent majdcsak 2 hétig és teljesen lemerült,mostmár kb.2 óra és lemerül,és az akku is megpuposodott.
Én vaterán nézegetem az akkukat,van többféle is,de egy 2400mah-s ra figyeltem fel 3500ft-ért.Ha úgyis mindenki szidja az utángyártott akkukat,akkor mind1 ha beruházok a legolcsóbbra...... -
boz82
tag
-
psjani
csendes tag
Sajnos nincs jó alternatíva....
A legjobb amit tehetsz hogy rendelsz hozzá egy liion cellát és átforrasztod -
Fr3eWar
őstag
Tudnátok mondani egy jó akkumulátort a gyári PSP-S110 3.6V 1200mah helyett?
Előkerült a gyerekeimnek a fiók aljáról a régi PSP-m, és pufi döglött az akku benne.
A gép egy PSP-2004 modell.
Google dob mindenféle utángyárottat, de nem tudom melyiket rendeljem. -
perge666
veterán
Little Big Planetba hogy lehet 2 gépen játszani egyszerre 1 pályán?
Tekken6-ba sikerült összehozni a 2 gépet,de LBP-ben nem látják egymást…..
-
james001
veterán
válasz
perge666 #12260 üzenetére
A PSP hiába jó masina,mindenre azért nem képes
Emulátotokban inkább a "kisebbekben" jó,mint pl a GBA vagy sima GameBoy. Sajnos N64 emu hiába van rá nem futtatja jól,attól hogy egy idős a PS1el másabb az egész felépítése szoftverileg vagy nemtom,annyira azért nem értek hozzáA lényeg hogy olyan szépen vinni a játékokat nem fogja mintha ténylegesen N64en játszanál,vagy alapból el sem indít játékokat. De elvileg még PS Vitán sem megy olyan jól az N64 emulátor,pedig azt hinné az ember az erősebb hardveren jobban megy,de nem.
-
perge666
veterán
válasz
Karibaba #12259 üzenetére
Na jó,most elég viccesen érzem magam,beégtem.
Más : PSP-re hogy tudnám rávarázsolni a Turok Dinosaurs Hunter játékot?
Láttam videókat hogy N64 emulátorral tolják,de nekem 7-ből 1-el sem indul el,meg 3 féle verziót is próbáltam a játékbol de semmi siker.Van hogy lefagy az emulátor,meg van hogy bejön az indulóképernyő és nem megy tovább.
Láttam egy videót hogy PS1-es címként indították a játékot,de tudtommal PS1-re nem is adták ki a játékot és nem is találtam sehol.
Nagyon frankó hogy mindig olyan játékkal játszanék ami nem megy PSP-n……. -
perge666
veterán
válasz
jófejsrác #12256 üzenetére
Ez nekem is nagyon fura.
Tudtommal az akku csak lefelé amortizálódik…..
De nekem 1 órával akkoris tovább bírta a legutóbbi feltöltés óta. Mondjuk a fényerőt maximumról levettem minimumra mert sötét szobába játszottam és így bőven jó volt a fényerő,létezne hogy ez annyit dob rajta? -
jófejsrác
senior tag
-
perge666
veterán
válasz
perge666 #12254 üzenetére
Érdekes dologra lettem figyelmes. Ahogy elkezdtem használni a PSP-t,olyan mintha erősödne az akkuja.
Tegnap kb.3,5 órát játszottam vele egyhuzamban ( be is fejeztem a King Kongot) és lement 1 egységre az akku szint jelzője de még nem villogott.
Létezne hogy akitől vettem mivel nem használta úgy lemerült hogy kellett neki pár töltés hogy úgymond visszarázódjon a normàlis kerékvágásba?
Oké nem egy új akku szintjét hozza,de nekem ez már bőven jó. -
psjani
csendes tag
válasz
perge666 #12252 üzenetére
Sajnos az utángyártott kínai akkuk egy kalap szart se érnek. A kapacitásuk harmat gyenge, köszönő viszonyban sincs azzal amit ráirnak.
A megoldás az ha veszel bele egy a helyre passzoló lítium cellát és beforrasztod az akku nyáklapjára. Ez olcsóbb és tartósabb akku időt jelent. -
james001
veterán
válasz
perge666 #12250 üzenetére
Azt már jól széthajthattad ha csak annyit bír
A Slim-ben ami van eredeti akksi nekem simán bír még 5-6 órát is akár,pedig az se mai már. Amúgy utángyártottak se olyan rosszak,de abból is max új bontatlan éri meg,de sajnos egyik se fogja olyan hosszú ideig bírni mint pl az eredeti. Ja és nagyobb az esélyük is hogy felpuffadtak ha sokáig nem használod őket.
A Mario DS kérdésedre pedig: sajnos a PSP nem olyan jó DS emulátor,bár én még nem próbáltam csak olvastam,de ha minden igaz PC-n se hasít mindig a DS emu.
Legegyszerűbb módja ha veszel egy DS-t ha Mariozni akartok -
perge666
veterán
válasz
james001 #12249 üzenetére
Szia.
Nekem a gyári akku már csak 2-2,5 órát bír,gondolkoztam utángyártott akkun,akkor azt mondod hagyjam a ..csába és használjam tovább a gyárit?Más : New Super Mario Bros DS játékot valahogy működésre tudom bírni a PSP-n vagy felejtős?
Már próbáltam 4 emulátort,meg EU és USA verziós játékot is,de egyikkel sem megy sajna.
Az EU-sat sikerült elindítani egyik emuval,de szaggat már a menüben is,és játék indításánál nem tölt tovább.
Gyerkőc szereti a Mariokat,a Super Mario 64 már fent van,az játszható,de emlékszem hogy nagyon régen volt DS-em,és ahhoz nagyon szuper volt a Mariós játék. / azon a konzolon más szerintem nem is igazán fogott meg és csak ezért nem vennék egy ilyen gépet is / -
james001
veterán
Sziasztok,megpróbálom itt is hátha
Aki tud szerezni/vagy van neki eredeti Sony PSP akksi Fat (1004) modellhez az jelezze,az utángyártott sz.rokat már meguntam hogy mindig lemerülnek 1-2 óra után,van egy Slim gépem is de ami abba való eredeti akksi az nem jó a Fat-be -
perge666
veterán
Ááá bakker,ez a GTA VCS kiakaszt.
Az első küldetések között rögtön elakadok a targoncás küldinél.
Már minimum 10X megpróbáltam de az utolsó raklap árunál mindig felrobban az épület.
Emlékszem hogy régebben se ment valami könnyen ez,de most egyáltalán nem akar összejönni! -
perge666
veterán
Köszönöm az infókat Mosuka.
-
perge666
veterán
válasz
perge666 #12242 üzenetére
Na vissza raktam a 8GB-os kártyát,majd másolgatom amivel éppen játszhatnékom lesz.
Lenne egy másik olyan kérdésem hogy 2 PSP-t össze tudok csatlakoztatni hogy együtt vagy egymás ellen tudjunk játszani?Little Big Planetba jó volna ha tudnánk ketten játszani,vagy a Tekken6-ba egymás ellen verekedni,vagy legó játékokba együtt játszani……..
Unokaöcsémnek is van PSP,tőlünk kapta vagy 5 éve,jó móka lenne összecsatlakoztatni,de gondolom lehetséges,ahogy néztem LBP-be van is ilyen opció a menüben. -
perge666
veterán
válasz
perge666 #12241 üzenetére
Végül beraktam a PSP-be a 128-as kártyát,leformáztam és látja a gép rendesen.
Felmásoltam 2 játékot,kipróbáltam és működik rendesen.
Elkezdtem felmásolni a játékokat de 6 játék után bármit rakok fel mindenre hibás fájlt ír.
Az első 6 játék indul rendesen de a többi nem.
Biztosan nem a játékokkal van a gond,mert például a GTA VCS rendesen megy a 8GB-os kártyán,a 128GB-osan pedig hibát dob,pedig 3X is próbáltam!
Szerintem a kártya is rendben van,2 vagy 3 éve tele van pakolva Wii játékokkal és azon gond nélkül működött. ( sajnálom az elveszett wii játékokat,bár már nincs olyan TV-m amivel tudnám csatlakoztatni,de mostanában szeretném meghirdetni és akkor ezt a kártyát már nem adom majd a wiivel)
Szerintem a 128GB-os kártya már túl nagy falat a jó öreg PSP-nek,én nem ajánlom senkinek hogy ekkorát vegyen ilyen géphez.
-
perge666
veterán
128GB-os kártyát kezeli a PSP?
Mert van ithon egy a szekrénybe,de feleslegesen nem formáznám le mert tele van Wii játékokkal.Azt hittem el leszek a 8GB-ossal,de sok a régi kedvenc…..
-
perge666
veterán
Üdv Srácok.
Most érkezett egy Fat PSP,amin gyári 4.01FW van,mit ajánlotok,frissítsem fel 5.50-re,vagy 6.60 a jobb??
Nekem mindig 5.50 volt az ezelőtti gépeimen,azokkal nem volt gondom. -
james001
veterán
válasz
perge666 #12229 üzenetére
Hát ha hivatalos alatt azt érted hogy rendes PS Store változat vagy UMD verzió,akkor nincsNyilván ez csak egy fan made cucc,bár szerintem borzalmas,inkább laptopon nyomom vagy Vitán,mert arra van hivatalos verzió pl.
Szerk.: Jah most értelmeztem csak a mondatodat,más nem hivatalost írtál
-
sum-blink
aktív tag
Sziasztok! Azt a fedelet keresem, ami a jobb a bal kezünk alatt van, amikor játszunk. (Az akksifedéllel szemben.) Feketében szeretném.
-
perge666
veterán
Ma szembesültem vele hogy létezik PSP-re Minecraft.
Ráadásul elég korrektül fut szerintem!Van még esetleg hasonló nem hivatalos fejlesztés rá?
-
Mosuka
aktív tag
Szia!
Ez változó. Aksi nélkül is lehet játszani töltőről. De! Az nem azt jeleni, hogy jó is. Sajnos tipikus hiba volt, hogy a töltést nem vette az aksi, de töltőről ment. Ha veszel bele egy aksit, és tölti, és tudsz így vele játszani, akkor legalább ez a része ok.
Állapota is fontos, ha nagyon karcos, jó eséllyel a korábbi gazdája nem bánt vele kesztyűs kézzel. A fellelhető karcmentes példányok nem hiába azok, féltett kincs volt, vigyázott rá a gazdi. Kb 1200-1500 db psp fordult meg a kezemben, javításkor ez mindig "visszaköszönt". A külsőleg leélt példányok kivétel nélkül belül is szenvedtek valami hibától.
Ha ezeket leszámítjuk, egy általános használati karc mellett kb 10.000 ft körül lehet. Persze legyen kártya is benne, és az UMD is működjön. Ezek is fajsúlyos dolgok a psp-nél. Ezek hibája egy folyamat része, aminek a vége legtöbbször kuka.
A lényeg, minden annyit ér amennyit adnak érte, kérhetsz is bármit érte.
Remélem segítettem.
-
qdak
addikt
Sziasztok,
Hozzám került egy Sony PSP 3004, akksi kukázva, anélkül bekapcsol töltőröl.
Mennyit érhet ? -
Karibaba
aktív tag
válasz
watchmaker #12219 üzenetére
Jó lenne ha vissza jönne a psvita tuning verziója. Csak ne netes legyen! 5g minek.
Akkor már olyan mintha telefonodon játszanál.
-
watchmaker
újonc
Sziasztok,
Friss újonc vagyok, pár perce csatlakoztam ehhez a fórumhoz.
Látom, kezd kissé kihalni ez a topik, ezért megpróbálom egy kicsit felpezsdíteni. Találtam egy érdekes cikket, [link] kíváncsian várom a hozzászólásokat. -
STC Speed
őstag
Sziasztok!
Ha gyári gépet veszek és CFW-t akarok rá varázsolni majd, akkor a verziószámot kell nézni, vagy bármilyenből lehet csinálni CFW-t? Köszi!
-
Mosuka
aktív tag
válasz
Mosuka #12210 üzenetére
Van egy csúnya megoldás is, az ellenállást leforrasztod, vagy rátaknyolsz egy forrasztóón gömböcskét, hogy a két "pólus" rövidre legyen zárva. Nagyon csúnya, és pongyola a megfogalmazás is, de talán érthető, a lényeg, hogy ez is egy megoldás, de csak akkor használnám, ha a következő fokozat az lenne, hogy a kukába vágod az egészet.
-
Mosuka
aktív tag
válasz
BLUE TORNADO #12209 üzenetére
Javítottam rengeteg ilyet, kb 5 éve befejeztem, írom ezt azért, hogy nem lehetetlen feladat. Egy jó műszerész pillanatok alatt kicseréli. Az alaplapon amikor kiszeded a kijelzőt, a jobb felső sarokban van,ott ahol a táp csatlakozó konnektor csatlakozik az alaplappal. Nagyjából egy gombostű fejnyi az egész.
-
Mosuka
aktív tag
válasz
BLUE TORNADO #12207 üzenetére
Szia!
A nyomtatott áramkörök legnagyobb ellensége, amikor földelés nélkül nyúl hozzá valaki. Nálad is ez történt, a háttérvilágítás ellenállása kiment. -
BLUE TORNADO
senior tag
Sziasztok!
Szétszedtem a gépet (2004) kitakarítani, de összerakás után sajnos nincs fényerő. Fény alá tartva lehet éppen valamit látni. Hang tökéletes. Szerintetek mi lehet a baj? -
Mosuka
aktív tag
válasz
BendeTubeYou #12198 üzenetére
Szia!
Az aksi lemerül, akkor ez normális. Ezt onnan gondolom, hogy ritkán lépsz be, és ha nem fiatal a gép (márpedig ezek már nem azok), akkor lemerülhet.
-
Julot
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni!
Kisfiamnak szeretnék venni egy PS kézi konzolt ( PSP, PS Vita) de fogalmam sincs róla melyiket, milyet, honnan ( lehet használt is ). Főleg autós játékok érdeklik a kisfiamat. Jó lenne, ha letöltött játékokat is tudna futtatni... Mit ajánlotok?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos az adás-vétel!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Fűnyíró topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Escape from Tarkov
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest