Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
james001
veterán
válasz
perge666 #12260 üzenetére
A PSP hiába jó masina,mindenre azért nem képes
Emulátotokban inkább a "kisebbekben" jó,mint pl a GBA vagy sima GameBoy. Sajnos N64 emu hiába van rá nem futtatja jól,attól hogy egy idős a PS1el másabb az egész felépítése szoftverileg vagy nemtom,annyira azért nem értek hozzáA lényeg hogy olyan szépen vinni a játékokat nem fogja mintha ténylegesen N64en játszanál,vagy alapból el sem indít játékokat. De elvileg még PS Vitán sem megy olyan jól az N64 emulátor,pedig azt hinné az ember az erősebb hardveren jobban megy,de nem.
-
james001
veterán
válasz
perge666 #12250 üzenetére
Azt már jól széthajthattad ha csak annyit bír
A Slim-ben ami van eredeti akksi nekem simán bír még 5-6 órát is akár,pedig az se mai már. Amúgy utángyártottak se olyan rosszak,de abból is max új bontatlan éri meg,de sajnos egyik se fogja olyan hosszú ideig bírni mint pl az eredeti. Ja és nagyobb az esélyük is hogy felpuffadtak ha sokáig nem használod őket.
A Mario DS kérdésedre pedig: sajnos a PSP nem olyan jó DS emulátor,bár én még nem próbáltam csak olvastam,de ha minden igaz PC-n se hasít mindig a DS emu.
Legegyszerűbb módja ha veszel egy DS-t ha Mariozni akartok -
james001
veterán
Sziasztok,megpróbálom itt is hátha
Aki tud szerezni/vagy van neki eredeti Sony PSP akksi Fat (1004) modellhez az jelezze,az utángyártott sz.rokat már meguntam hogy mindig lemerülnek 1-2 óra után,van egy Slim gépem is de ami abba való eredeti akksi az nem jó a Fat-be -
james001
veterán
válasz
perge666 #12229 üzenetére
Hát ha hivatalos alatt azt érted hogy rendes PS Store változat vagy UMD verzió,akkor nincsNyilván ez csak egy fan made cucc,bár szerintem borzalmas,inkább laptopon nyomom vagy Vitán,mert arra van hivatalos verzió pl.
Szerk.: Jah most értelmeztem csak a mondatodat,más nem hivatalost írtál
-
james001
veterán
válasz
BádogosBende #12199 üzenetére
Simán megéri még szerintem. A 2000es is,arra figyelj hogy vásárláskor a géphez adjanak memokártyát meg egy jól működő akksit. 20e ft körül már találsz egész jó ajánlatokat itt hardveraprón de marketplace-n is ki lehet fogni néha jót.
-
james001
veterán
Sziasztok!
Nem tudom mennyire aktív a topik,de hátha tudtok segíteni.
Szóval adott egy rosszacska PSP,amiben csak a gombok voltak rosszak igazából,de a kijelzője teljesen jó volt. A saját PSP-mben fura vibráló volt maga a kijelző így gondoltam kicserélem benne azt a jóra. Minden rendben ment viszont mikor bekapcsoltam ez a kép fogadott:Valamit akkor mégis elcseszhettem,de mikor átraktam vissza a másik PSP-be ott is ugyanez fogadott,szóval király,a kijelzővel lett valami. Viszont pusz poénként mikor visszaraktam a másik kijelzőt a saját gépembe azon is hasonló csíkos hibásodás jött elő,és ugyanúgy átrakva a rossz PSP-be is ugyanez lett...
Vajon ez mitől lehet? Gondolom így kuka mindkét kijelző. Ahogy néztem a szalagkábeleknek nem esett baja. Nem vagyok pro szerelő de ez még az egyszerűbb műveletekhez tartozik szerintem,és mindent alaposan és óvatosan csináltam megfelelő hozzávaló eszközökkel. -
james001
veterán
válasz
Psychonaut #9108 üzenetére
Viszont sajna nincs olyan mint PS3-on,hogy akárhonnan behoz egy csomó embert és úgy multiztok.
-
james001
veterán
válasz
adalbert1 #9046 üzenetére
Én azt vettem észre hogy mindkettő GTA kb. ugyanolyan hosszú,de a Vice City sztem jobb. De am most egy pontos játékidőt meg nem mondok,de eléggé hosszú,hisz mindkettőnél ott vannak a mellékküldetések is pl.
Ha szereted az akció játékokat is,akkor a két God of War-t muszály kipróbálnod (Chains of Olympus,Ghost of Sparta),meg pl a Resistance Retribution,Killzone Liberation,Pursuit Force,stb. De ha inkább ilyen "platformos" játékok érdekelnek,akkor ajánlom még a Daxter,Death Jr.,Ratchet & Clank Size Matters,Secret Agent Clank játékokat. A Crash-ből is csak a Tag Team Racing-et ajánlom,a többi új uncsi lesz egy idő után.
Memokártyát mindenképp venni kell,2 gigás elég ha csak a mentéseket akarod rárakni. Ha képet,zenét,videót is akarsz rárakni inkább egy 4gigás vagy 8gigás kell.
Garanciáról sajnos nem tudok infót adni,de sztem normál Sony garancia jár hozzá. -
james001
veterán
Na kinek van már meg az E-1000?
Csak mert leírhatná hogy milyen -
james001
veterán
válasz
Prime110 #9026 üzenetére
Néztem Pesten Árkádon belüli MM-ben de ott csak egy 3000 van kirakva (kicsit megrongálva LOL
),azt megkérdeztem van-e E-1000-es modelljük de nincs
De ha veszek is nem hiszem hogy a Media-ból fogok
kliszi: Nézd meg konzolboltokban,pl. konzolokszervize, konzolstudio, playmania,stb. Ha ott nincs vagy nagyon drágák nézz szét itt hardverapro-n,biztos találsz,árulnak páran sztem
-
-
james001
veterán
válasz
Psychonaut #8943 üzenetére
Mi az mi rosszat írtam
Ez nem igaz? Csak olvastam más oldalakon
-
james001
veterán
válasz
banánocska #8936 üzenetére
A Vice City Stories a legjobb.
-
james001
veterán
válasz
-=Starwing=- #8927 üzenetére
Bár ha belegondolunk annyira most se sokat ér PsP-ben a WiFi,hisz a böngészőben úgyis marha lassú,multizni meg sztem sokan nem multiznak már.
Inkább a PSVitát adnák már ki. -
james001
veterán
válasz
-=Starwing=- #8925 üzenetére
Ha jó az angol tudásom a WiFi-Less nem azt jelenti hogy WiFi-nélküli
Am nagyon hasonlít a PSVitára alakban -
james001
veterán
válasz
Salvador20 #8819 üzenetére
Arról nem,csak a gépen belül a Settings-->System Information-nél.
-
james001
veterán
válasz
tomgabor #8807 üzenetére
Ezzel az online storage-el csak annyi a baj hogy ez most csak plus-osoknak elérhető,és a Sony-tól kitelik hogy az marad a Vita megjelenése után is,így viszont sok embertől elveszik ezt a "PS3 játékok Vitán" funkciót.
A touch-paddal meg elég szokatlan lesz az L2-R2-őt helyettesíteni... -
james001
veterán
Most így hirtelen nem jut eszembe melyik lehet az...
Meg eleve sok ilyen játék lesz hogy majd a PS3-on folytatod azt ha pl. elutazol csak visszarakod a PSVitára és ott folytatod. Csak ilyenkor nekem egy valami jut az eszembe: na és mi van a L2-R2 gombokkal? Tudtommal az nincs a Vitán,vagy majd az érintőn lesz rajta? -
james001
veterán
válasz
Psychonaut #8797 üzenetére
Sztem úgy ahogy van király a PSVita,csak ezzel a névvel soha nem fogok kibékülni... Értem hogy azért nem PSP2 a neve mert hogy "ez már nem PSP" de egy jobb nevet azért kitalálhattak volna. Bár lehet hogy ez csak a magyaroknak fura
Én főleg az Uncharted-ot várom rá -
james001
veterán
-
james001
veterán
szasztok,
ha letört a kis bütyök hátul ami tartja az akkufedelet (slim-nél) azt javítják szervízben?
eleve kéne akkufedél is mert sajna leesett a földre a gép és pont az a kis bütyök tört le ami megtartja a fedelet és abból is letört pár kis mütyür
bár akkufedelet már találtam 1500-ért. -
james001
veterán
válasz
horvathkrisz #8444 üzenetére
bizony ez igaz és nagyot fog ütni az biztos
vki tudja mikor jön? -
james001
veterán
szevasztok a haveromnak kéne egy kis segítség.
van néki egy fekete nintendo ds lite-ja,szép állapotú plusz két játékkal és egy psp-t szeretne inkább mert a ds-t már megunta és szerintetek ellehetne-e cserélni egy ilyen gépet egy psp-re?
sztem jó neki egy fat is, és én sztem megérné. -
james001
veterán
hát ez a God Of War...lenyűgöző!
olyan szép grafikája van mint a 2-nek,talán még jobb is nála pár fokkal
a sztori is zsír,végre kiderül minden Kratos bácsiról -
james001
veterán
valaki tolja innen az új Dragon Ball-t?
lehet hogy ez már a 100-dik rész de nekem bejön -
james001
veterán
válasz
Psychonaut #8080 üzenetére
már rég meg van oldva
de többet nem merek írni
-
james001
veterán
na van már a VB játéka is psp-re...szerintetek milyen?állítólag ugyanaz mint a fifa 10 csak ugye a klubok nélkül...
-
james001
veterán
válasz
Psychonaut #7672 üzenetére
én azt mondom hogy a lényeg hogy működjön.ennyi.
-
james001
veterán
válasz
Psychonaut #7664 üzenetére
a bolt eladója
-
james001
veterán
válasz
horvathkrisz #7661 üzenetére
nem biztos hogy az de állítólag ebben az üzletben minden eredeti
de csak egy "ajánlat" volt -
james001
veterán
válasz
horvathkrisz #7637 üzenetére
a hátulja még egész pofás de a menü meg a többi elég fura...
-
james001
veterán
F1 2009 és Gran Turismo(ezekben se lehet elakadni
)
ja és várom a Dante's Inferno-t hogy megjöjjön végre... -
james001
veterán
halljátok valamelyikőtök már kijátszotta a gran turismo-t?mert az f1-es ferrari-t még mindig nem sikerült megszereznem,pedig már a driving challenge-ket túlvittem nagyjából és a versenyeket is jó sokat toltam de csak 6 millióm van...
-
james001
veterán
válasz
Psychonaut #7271 üzenetére
nekem mondjuk a psptube se működött,beírtam az url-t és csak a fekete képernyő jött be...pedig jó volt a netkapcsolat meg minden.
-
james001
veterán
válasz
Psychonaut #7191 üzenetére
FAIL
-
james001
veterán
vegyen inkább gameboy-t a csávó,ha ennyire nem ért a psp-hez
-
james001
veterán
válasz
Psychonaut #7052 üzenetére
óó Google
az isten
-
james001
veterán
válasz
Psychonaut #7050 üzenetére
legújabb gen-d3,és asszem sok-sok szám;8... a végén egy C-vel,volt már nálam ilyen amikor nem akart elindulni egy játék és akkor az fw volt a gond
-
james001
veterán
szasztok és BÚÉK!!
lenne egy kérdésem,nemtom mennyire hülyeség:azt hallottam van olyan progi psp-re ami viszi az AVI formátumú videót,ez igaz?meghát le is töltöttem vmi ilyesmit de nem indította el valszeg a firmware miatt.
a program neve egyébként PSP Media Player
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos az adás-vétel!
- Wise (ex-TransferWise)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Energiaital topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Háztartási gépek
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- További aktív témák...
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Eladó Új Steam Deck OLED 1TB, 3 év jótállásal
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- Playstation 5 Slim lemezes dobozos 2026.11.08 gyártói jótállás
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest