Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
8
senior tag
válasz Imilenni #48298 üzenetére
És a telenor ügyfélszolgálat mit mondott erről, miért nem tudtak segíteni?
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Csaba1512
tag
válasz Imilenni #33291 üzenetére
Soha nem értettem hogy valaki évekig használ egy díjcsomagot úgy hogy nem ismeri annak részleteit. A most következő idézet a jelenleg is érvénybe lévő dijszabásból való.":Az okostarifacsomag magában foglal korlátlan internet böngészést és e-mail olvasást belföldön, mely nem számít bele a havidíjban foglalt adatforgalomba, és nem kerül további lassításra a havidíjban foglalt adatforgalom felhasználását követően sem. (Kínált sávszélesség kiemelt forgalomtípus esetén: letöltés 1 Mbit/s, feltöltés: 256 kbit/s)."
-
csab2
veterán
válasz Imilenni #12199 üzenetére
Sima böngészés esetén nincs határ, annyit böngészel amennyit akarsz. Idézet a telenor oldaláról: "Kiemelt forgalomtípus: képi és szöveges tartalmak böngészése, e-mailezés belföldön. Például:
böngészés; képfeltöltés és -nézegetés a Facebookon és más közösségi oldalakon,
e-mailezés és csatolt fájlok küldése és megtekintése,
androidos és egyéb okostelefonok e-mail szinkronizációja,
Google Maps használata,
Opera Mini böngészés a fentiek szerint (Opera Mini 6.0 verzióig)"
A kiemelt forgalomtípus az ami ingyenes illetve benne van a csomagban.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
polonic
félisten
válasz Imilenni #12115 üzenetére
Nem kell semmikor fizetni a forgalmazásért. Előbb írtam le. Lehet, a nem ingyenes adatforgalom tévesztett meg az előbb. Rosszul írtam. A nem korlátlan adatforgalomra gondoltam.
Ha ph-re feljösz az böngészés. . .
De lehet, hogy más is annak számít, pl marketplace-en kutakodás vagy twitter ellenőrzés, ilyenek. Attól függ milyen porton megy. Ezt pontosan nem tudom.Youtube az már a 90 megás forgalmat csökkenti. Ha túlléped a keretet, akkor csak a sebesség csökken. De a böngészés, stb sebessége viszont nem.
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
válasz Imilenni #12111 üzenetére
Szerintem jó döntés, igen.
Korlátlanul böngészhet, e-mailezhetsz és facebookozhatsz tényleg.
Ezt a portok alapján állapítják meg, hogy te mit csinálsz.
A forgalmi keret meg tecsőzésre, letöltésre meg ilyenekre használható, ezek csökkentik.
Az a jó benne, ha át is léped a keretet, akkor nincs túlforgalmazási díj, csak lassítanak. De a böngészés és emailezés sebességét viszont nem lassítják.
Egyébként a forgalmi keret mérése nem működik mostanában náluk. Úgyhogy akár többet is lehet fogralmazni a nem ingyenes adatforgalomból, akkor sem lassítanak.
Bár lehet, hogy a mostani frissítéssel ez változott. Erről még nicns tapasztalatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Eredeti Apple Watch bőr szíj Modern Buckle Garnet M
- Dell Precision 5560 patika állapot Core i7 11850H 32GB DDR4 512GB SSD T1200 4GB GDDR6 VGA több db!
- Alkuképes - Használt - Samsung - Galaxy - A5 - 2017 - 32GB - Fekete
- Samsung M7 Smart Monitor TV - 32" 4K UHD Type-C Wifi/Bt. AirPlay / Mac kompatibilis - ÚJ, Ár alatt
- XBOX Series S akár 2 kontrollerrel.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest