-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landsmann
addikt
válasz
magellaner #89849 üzenetére
Most nekem sem megy, egyébként nem szokott vele baj lenni.
-
törölt tag
válasz
magellaner #83788 üzenetére
Semmi esély erre. Az új homenet csomagokban korlátozva van a sebesség és nem engedi fel őket az 5G hálózat. Én is a Telekomnál vettem listaáron az 5G-s routert (128eFt), de a chiphiány miatt már náluk is kifutó termék. A hipernet csomagok viszont 5G képesek, de ott nem korlátlan az adatforgalom.
-
válasz
magellaner #83788 üzenetére
Biztosan.
-
TeeJay
félisten
válasz
magellaner #83673 üzenetére
No para
Nekem a Redmi Note 9S-ben Snapdragon 720G van ami 3CA-t is tudna sőt tud is mert a Note 9Pro ami kamerában meg gyorstöltésben tér el az enyémtől minden másban azonos, nos az tud CA-t az enyémen nincs interband CA csak intraband.
Szóval attól is függ melyikre mit enged a gyártó
Legközelebb ha telefont veszek majd előtte várok fél évet mire kikerülnek a CA infók és ha már tudható hogy engedélyezve van benne akkor fogom csak megvenni -
bopeti98
őstag
válasz
magellaner #83044 üzenetére
Csak ilyenkor felmerül, hogy miért értékesít a Telenor olyan routert, ami nem is működik normálisan a saját hálózatával? De tudom, nem ez az első ilyen eset náluk.
-
4Grider
nagyúr
válasz
magellaner #83042 üzenetére
Pont az a CA értelme a Cat4-esnél jobb eszközöknél.
-
bopeti98
őstag
válasz
magellaner #83038 üzenetére
De akkor ezek szerint tudja a B3+B20-at csak magától nem vonja össze, hanem egy külön programmal kell ezt ráerőszakolni? Azért egy ilyen routertől többet várna az ember.
-
válasz
magellaner #77851 üzenetére
"Pampogni" bemenni felesleges, mert csak panaszt tudnak felvenni erről.
Vagy az összefoglalóban lévő linken megteszed a panaszod írásban, vagy hívd a 1220-at, ahol szintén felvetethetsz panaszt. -
válasz
magellaner #65884 üzenetére
Az Apple TV az Apple-höz híven Apple-termékekkel működik együtt.
Én droidos készülék mellé droidos boxot vennék/vettem. -
castiels
addikt
válasz
magellaner #65854 üzenetére
de biztos van valahol a neten smart tv app is.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
magellaner #65844 üzenetére
Böngészőben nem próbáltad?
-
castiels
addikt
válasz
magellaner #65840 üzenetére
Valahogy nem lehet megtalálni neten az appot aztán rátenni pendriv-ra be a tv-be és telepíteni?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
magellaner #65842 üzenetére
Telefonról tükrözés?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
magellaner #65840 üzenetére
LGn nem találtam.
-
Somatom
veterán
válasz
magellaner #65175 üzenetére
A Telenor a mozgásra nevel.
Itt állok a rheinfeldeni svájci határ kamionparkolójában. Hiába vagyok Németországban, vasárnap 5Km -t kell bringázzak, hogy meg tudjam nézni az F1 futamot, aztán megint 5 -öt vissza a határra, mert itt csak halvány 3G van, amin a 360p is szaggat. A waldshuti határon ugyanez a szitu. Bezzeg a vodások felár nélkül is símán ráállhatnak a svájci hálóra.
-
4Grider
nagyúr
válasz
magellaner #65173 üzenetére
Veszel egy olyan telefont, ami nem tudja a B20-at. Jelentgetni lehet, de azonnali megoldás ilyen helyzetben nem szokott lenni.
-
válasz
magellaner #56591 üzenetére
Sajnos, most lehetnek késések.
Szerintem max. hétfőre beaktiválódik. -
hemaka
nagyúr
válasz
magellaner #56362 üzenetére
Par napja nekem is hulladek az egesz net ugy 18-23-ig.
At kell valtanom 3G-re, hogy valamire hasznalhato legyen, igy nem biztos, hogy megeri a 6 ruppot... -
4Grider
nagyúr
válasz
magellaner #56351 üzenetére
Te merre használod?
-
erzol
őstag
válasz
magellaner #49262 üzenetére
Androidon használom, ha rányomsz a teljes képernyős adásnál alul középen megjelenik három csík, arra katt és jobb oldalon lesznek a felbontási lehetőségek.
-
válasz
magellaner #49172 üzenetére
Az ügyintéző tévedett.
Erre nem nagyon van más megoldás, mint a havidíj ellenében való használat vagy a lemondás. -
azbest
félisten
válasz
magellaner #49166 üzenetére
ha még a változás előtt megkötötted a tévét is, akkor valsz beleszámít (tehát, ha nem a mytv plus vagy max, hanem a régebbi fajta van). Ha viszont akkor nem rendelted meg, akkor ez a vonat már elment sajnos.
Szóval, ha jól értelek, akkor nincs tévéd most. Így ez teljesen feláras lesz.
-
radio100jozs
őstag
válasz
magellaner #49166 üzenetére
ÁSZF-ben egyértelműen benne van már:
"A Hipernet tarifacsomagok esetén a szolgáltatás havidíjára az Extra Kedvezmény Keret
felhasználható. Kivételt képeznek ez alól a MyTV Plus, MyTV Max és HBO GO szolgáltatások."
Új hozzászólás Aktív témák
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Enermax Revolution 1000W Gold Moduláris Tápegység
- ASUS ROG STRIX 750W GOLD Moduláris Tápegység
- ASUS TUF Gaming 1200W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Intel Xeon Cpu E3-1220Lv2- 17 W- 2/4 mag- 3M Cache- max 4x 3.5 GHz, Hp mikroszerverbe kiváló
- Samsung UE43RU7102 /4K UHD Smart LED TV / Netflix, Youtube, Disney stb.
- Intel Celeron Processzor G3900 2M Cache, 2.80 GHz, Intel HD Graphics 510, tesztelési célra kiváló
- Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB
- Eladó - Samsung, LT22A350
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG OLED Televíziók -30%
- Samsung A54 5G 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap állapotban
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest