Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- EAFC 25
- Nintendo Switch 2
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Idő előtt kiderült a Mafia: The Old Country megjelenési dátuma
- League of Legends
- I Have No Mouth, and I Must Scream teszt
- Age of Mythology Retold: Immortal Pillars teszt
- Hivatalosan is bejelentették a The Last of Us sorozat harmadik szezonját
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
metal01 #37140 üzenetére
Gondolom sokat beszélsz hálón belül és azért kell neked ekkora csomag. Nekem is ~9e körüli volt (SmarttarifaExtra 3), de annyira keveset telefonálok, hogy 13 év hűség után visszamentem kártyásra (persze a hűségidőseket szopató nem megkerülhető áremelések is sokat segítettek).
Az a vicc, hogy ugyanannyi telefonálással (~50 perc), ugyanazzal a net mennyiséggel (2GB + Deezer), még így is több ezer forinttal olcsóbbra jövök ki mint előfizetéssel. És csak azért nem olcsóbb még ettől is, mert használom a Deezert.
Most csak kíváncsiságból is összehasonlítottam egy több netet tartalmazó egyéni MyTariff csomagot egy kártyással (80 perc beszéd + 3 (Mytariff 3.2) GB net). Hát én 570Ft-ért nem vállalok be 2 év hűségidőt. És ez csak kifelé menő hívás, vegyes hívásnál 170Ft.
Nekem nem éri meg számlásnak lennemaz eddigi egyhavi díjból most 3 hónapot használom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új friss áprilisi lista SPÓROLJ SZÁZEZREKET! Fél áron prémium gamer laptopok! Rtx 4080-4070-4060
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Acer játékra is,17,3"FullHD,core i5,Nvidia 2/4GB VGA,8-16GB RAM,240GB-1TBSSD,Szép állapot
- Eladó vált!!
- IKEA Livboj vezetéknélküli mobiltöltő eladó
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest