Új hozzászólás Aktív témák

  • PBA

    aktív tag

    válasz INGJOKE #86520 üzenetére

    Én azért nem mennék állnék neki megfejteni hogy a te nicked mit jelent, mert tuti megsértődnél, bár te is megtetted az enyémmel. 🙂

    Nyugodtan megfejtheted, javaslom a "P"araszt "B"unkó "Á"llat megfejtést, de bátran ötletelj. :) Nem sértődöm meg, mert azoknak az embereknek a véleményére egyáltalán nem adok, akik számomra jelentéktelenek.

    Nyilván minden cégnél vannak problémák és vannak problémás dolgozók is. Ahogy korábban írtad, az a cég amelynél dolgozol most, beszállít a Yettelhez. Számomra abszolút gusztustalan, hogy nyilvánosan fikázod őket, miközben átvitten tőlük is kapod a fizetésedet. Jelenleg nincs közöm a Yettelhez (csak előfizetőjük vagyok), illetve 10 évvel ezelőtt még beszállítóik voltunk, szóval nincs miért védenem őket. Ha nálunk lennél állományban, én emiatt tuti kiraknálak mint macskát... Minden esetre érdekes látni, hogy bizonyos emberek értékrendje, erkölcsi szintje hol is áll (vagy hogy szimplán nincsen nekik). Mindig érdekes olvasni a hozzászólásaidat, amelyek tele vannak "jóindulattal". Amikor megérkezik a fizu, amit részben a Yettel finanszíroz, akkor nyugodtan köpd magad szembe a tükör előtt reggel. :)

    Na de ez itt már nagyon OFF. Bocs, Viktor, ez most kigurult, többet nem teszem...

Új hozzászólás Aktív témák