Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Button
aktív tag
válasz aprokaroka87 #43699 üzenetére
Ez nem úgy van mint a Vodánál, hogy Te indítod, hogy mikor kezdődik?
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Button #43701 üzenetére
De igen
csak ugye ha pl pl ma rendeli meg valaki lakkor az ugye 2016.12.27-ig érvenyes.
Ám 12.24-12.26-ig amúgy is korlátlan lesz.
Magyarán akkor ugyanúgy 7 nap lesz,tehát a 3 napos dolog lényegében nincs számukra.Bár ezt jó lenne hivatalosan is megerősiteni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz aprokaroka87 #43702 üzenetére
Ezen nincs mit megerősíteni. 27. -én semmiképpen sem lesz ingyen neted, és pont.
-
HKorn
veterán
Vettem egy Hipernet Home M csomagot, frankón hozza is otthon a 32Mbit/s le és tizenpár Mbit/s feltöltést.
Kérdésem az lenne ahhoz aki, használ ilyet, hogy elvileg a böngészés és email nem számít bele a havi keretbe, de ezt hogy mérik? A hozzá kapott kis Huawei mobil router szerintem számol minden adatforgalmat.
Amúgy elég gyenge a kis router szvsz, mert az emeleten már nem is tudok mobillal a wifire kapcsolódni.
Egyelőre próbálgatom a dolgot, meglátjuk, hogy beleférek-e az 50GB-ba. Sajnos más vezetékes szolgáltató egyelőre nincs.
Run&Ride
-
wetomi
aktív tag
Az e-mail és böngészés beletartozik az adatforgalomba, számolja a rendszer, de ha felhasználtad a teljes keretet, akkor elvileg ezekbe a kiemelt irányokba lassítás nélkül forgalmazhatsz tovább. Az, hogy ezt a forgalmat melyik portokon mérik, azt van aki jobban tudja nálam.
A készülék amúgy mindent mér, de az csak iránymutatásnak jó, a hiteles forgalmi adatokat MyTelenoron, vagy ügyfélszoglálaton keresztül tudhatod meg.
-
Button
aktív tag
válasz aprokaroka87 #43702 üzenetére
Ha így van, akkor azért nem olyan nagy kérdés ez, 27-én érdemes megrendelni és jónapot
-
DrBubo77
veterán
válasz aprokaroka87 #43710 üzenetére
Rosszul tudod.
Idézet az Egyenlegfeltöltés oldalról:
Az ajándék korlátlan Hipernet 7 napig ajánlatunk 2016. november 17. és december 19.között érvényes bármilyen összegű kártyás egyenlegfeltöltés esetén, a promóciós időszak alatt egyszer vehető igénybe, és a 7 napos időszakot egyben, legkésőbb december 26-ig le kell forgalmazni.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
KamuMazsola
őstag
válasz aprokaroka87 #43710 üzenetére
Akkor küldd 27-e után a válasz sms-t! Vagy az ismerősöd. Hiába a két svédasztal, ha már nem tudsz többet fogyasztani!
Üdv.: KamuMazsola
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz DrBubo77 #43711 üzenetére
"Igényeld most az ajàndék 7 napos korlàtlan Hipernet szolgàltatàst, ami ingyenes mobilinternetet biztosit 7 napra, belföldön. Aktivàlàshoz küldd vissza dijmentes vàlaszban a "Hipernet" szòt 2017.01.25-ig. A szolgàltatàs csak egyszer vehetö igénybe! Részletek: telenor.hu/7nap Tarifàdat és megrendelt szolgàltatàsaidat a feltöltéskor hatàlyos ASZF szerinti dijakon veheted igénybe.
Feltöltöttél 1500Ft-ot.Egyenleged 1559Ft.Vàsàrlàsi keret:1559Ft.Az érvényességi idö nem vàltozott.Tovàbbi infò a MyMenu-n: *111#"Idézet a dec12-én kapott sms-ből
-
DrBubo77
veterán
válasz aprokaroka87 #43713 üzenetére
Akkor menet közben változott a szabály. Már a telenor.hu/7nap linken is azt írja, hogy egkésőbb december 26-ig kell leforgalmazni.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Dávid78
tag
Feltöltő kártyás csomagnál melyik 1GB csomag az amelyik az elfogyott adatmenyiség után lassitós lesz és nem kell plusz csomagot venni hozzá? 1 GB adatjegy Klikk vagy 1 GB promóciós időszak?
Köszönöm
-
Prien
addikt
Célszerűbb lett volna az asztali Huawei routerrel kérni a csomagot, talán erősebben szór valamivel, tapasztalatom szerint még az udvaron is tudok wifi jelet fogni. Mondjuk egy emelet vasbeton födémmel elég jól árnyékol... esetleg van konektorba helyezhető wifi erősítő , emeletre. [link]
A kevés is több a semminél.
-
4Grider
nagyúr
válasz Dávid78 #43719 üzenetére
A tarifacsomag-váltás díja 2000 Ft, mely az egyenlegedből kerül levonásra.
A javasolt MyChat csomag havidíja 1990 Ft, ami havi 1 GB adatot és korlátlan Viber, Messenger, Whatsapp és Instagram használatot tartalmaz. Abban az esetben, ha a csomagban foglalt belföldi adatforgalom elfogyott, és az Előfizető nem rendelkezik Mobil Internet szolgáltatáscsomaggal, a kártyás ciklus végéig a belföldi, általános irányú adatforgalmazás maximum 32/32 kbit/s le- és feltöltési sebességgel lehetséges. -
4Grider
nagyúr
válasz PRDZsolesz #43723 üzenetére
Akkor viszont cserélni kell (már ha tényleg lehet). A Mifi-k nem otthoni többgépes használatra valók.
-
Prien
addikt
válasz 4Grider #43722 üzenetére
"Próbaidő alatt nem tudok olyanról, hogy eszközcsere, ez nem kölcsönző."
Nem tudom, mikor jár jobban a szolgáltató: ha visszaadja a próbaidő végén és másnap valamelyik családtagja nevére mégis megköti a másik routerrel vagy inkább egy pici plusz papírmunka?
-
4Grider
nagyúr
Tőlünk az ügyfelek nem hajlandók újként elvinni a netes vásárlás elállási időszaka alatt visszaadott (csak kipróbált) termékeket. Harminc nap alatt meg azért már rendesebben meglátszik a használat. Ezeknél a 4G routereknél az új/használt árkülönbség jó pár havi szolgáltatási díj. Persze jut is, marad is...
-
MODERÁTOR
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Ha azt szeretnem hogy a kicsi vezeteknelkuli routert becsereljek nagyobb teljesitmenyu vezetekesre, akkor arra van lehetoseg? Kell erte fizetni? -
MODERÁTOR
válasz Darth_Revan #43731 üzenetére
Sima cserére nincs lehetőség.
Amennyiben a 30 napon belül vagy, vidd vissza, és vegyél egy másikat (akár családtag nevére, ha csak úgy megy).Xiaomi 13T
-
Darth_Revan
veterán
válasz Viktor0610 #43732 üzenetére
2 eves internet elofizetesem van es par honapja szerzodeskoteskor ezt valasztottam. Sajnos mostanaban a wifi resze elegge instabil kezdett lenni, mar 1 masik wifi router mellett is elegge akadozik meg akkor is ha a vevo kozvetlen mellette van. Raadasul 5ghz csatornara is hiaba allitom at, semmi sem latja sem laptop, sem pc, sem tablagep.
Mar 1 wifi routet mellett is akadozik a net, online game stream meg eselytelen
Ezert akarnek inkabb vezetekes routert, de akkor ezek szint 40e Ftert vennem kell sajatot?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Darth_Revan #43733 üzenetére
Először keresd meg a Telenort írásban, mindenképp' írd bele a levélbe, hogy az eszközöd/eszközeid csak ennek a routernek az 5 GHz-s wifijét nem látja/látják.
Nem 100% a pozitív bírálat a cserére, de egy próbát megér.
Xiaomi 13T
-
4Grider
nagyúr
válasz Viktor0610 #43734 üzenetére
Jó eséllyel az eszközei egyetlen 5GHz-es eszköz jelét sem látják, de tény, hogy vezetékes routerrel nem lennének ugyanezek a problémái. User error miatt kell megint a szolgáltatónak eszközkölcsönzővé válnia...
-
Prien
addikt
" Mar 1 wifi routet mellett is akadozik a net, online game stream meg eselytelen"
Hú, pedig ha tudnád,hogy a World of Tanks hogy hasít az asztali 5186s -el !
-
azbest
félisten
Rossz országra van esetleg állítva? Vannak 5GHz-es csatornák, amelyek itthon nem használhatóak. Próbáld európai vagy magyar országra állítani, ha lehet.
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
A Telenor mennyire "nézi" el ha pl én 2 eszközre osztom meg a netet wifi-n keresztűl?
Létezhet valami féle "korlátozás"?
Mert a 7 nap során volt olyan,és gyakran állt le a net.
Vagy ez inkább valami IP címes galiba miatt lehet?
Vagy egyszerűen a Telenor nem állt a helyzet magaslatán?
-
HXY
addikt
Sziasztok!
A karácsonyi ingyenes internet (December 24-től 26-ig) valójában csak annyi, hogy akinek már eleve van internete, akkor ezalatt a 3 nap alatt nem fog csökkenni az adatforgalma?
Ha igen, akkor létezik valami napinet a Telenornál, ami 0Ft-os egyenlegű kártyára is megrendelhető?
-
MODERÁTOR
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Viktor0610 #43742 üzenetére
Adott volt egy kiszolgálást végző Androidos Telefon
Ami 2 Androidos eszközt szolgált ki.Gyakran volt hogy pl leállt a net,csak akkor indult újra ha a kiszolgáló készüléken a Mobilnet ki és be lett kapcsolva.
Bár korábban nem volt ilyen.
-
Dave1984
őstag
Azt szeretném kérdezni, hogy flottában lévőknek nem vonatkozik a NET áfa csökkentese?
Van a havidijban 1290ft 200mb mobilnet, de értesítőt nem kaptam hogy ez csökkenne!Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
313313
addikt
Telenor erre mit lép, mert vizsgálják őket is, mi lesz az új díjcsomagokkal?
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
MODERÁTOR
-
313313
addikt
válasz Viktor0610 #43747 üzenetére
És mit kezd majd a korlátlan net opcióval, mert úgy tudom ilyenjük is van?
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- i5 ös HP ProDesk 400 G2 MT/i5-4590S/8 gb/256gb SSD
- Eladó Új Magyar Lexikon 1-6 és 1962-1980 kiegészítő kötet (az ár az egészre egyben értendő)
- KEZDŐ i7 ASUS ROG GAMER PC - i7-7700 + RX570 + 16GB + 256GB+1TB -
- Lenovo M93P Tiny Micro - Mini PC - Core i5 4570T/8GB ram/256GB SSD - több db
- Naim mu-so 2. Gen új
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest