Új hozzászólás Aktív témák

  • zseko

    veterán

    válasz Viktor0610 #31831 üzenetére

    Na majd jól felhívom, él-e jelenleg :D Lehet megvan még a szerződési papír is :D Ám annyira nem lényeg, a jelenlegi könyebben jegyezhető.

    De más dolog: Lejárt a hűségidőm április végével. Vissza akarok menni kártyásra, felhívtam a 1220-at (sajna nem kértem el a beszélgetés hangfelvételét, pedig lehet érdemes lett volna). 28 vagy 29-én hívhattam őket, tehát még hűségidősként. 4-én van a számlazárás, boltban azt mondták hogy előtte menjek be áttetetni, hogy a következő havi számlát már ne kapjam, de beszéljek a 1220-al. Ott azt mondták, hogy ha most igénylem akkor azonnal átteszik ugyan, de mivel még hűségidős vagyok (tarifa+számla) így rögtön jön a kötbér is, mert a lejárta előtt mondtam fel. Mert olyan nincs, hogy megmondom, hogy pl. 4-től nem kérem. Állításuk szerint (és ez mond ellent annak amit többször hallottam) ha negyedike után mondjuk 1 nappal mondom fel, akkor kell még fizetnem résszámlát, de csak arra az 1 napra (na itt emlékeim szerint többen mondták, hogy újabb 1 hónapot kellett volna befizetni, nem pedig részarányosan). Ez akkor most hogy van pontosan? Mert akkor telefonálok újra, kikérem a hangfelvételt (valamint felveszem magam is a beszélgetést), és lesz hivatkozási alapom ha valamit mégsem úgy csinálnának ahogy ígérték.
    Valamint neten meg tudom ezt játszani, visszamondani az előfizetést és átmenni kártyásra, vagy neten csak módosítani tudom másik előfizetésre, lemondani nem?

    Ja, valamint aktívan használom a deezert, nem lenne jó bukni a listáimat, 1220-on azt mondták megmarad (kártyásként a 2GB+Deezert tervezem használni)

    Valamint kártyásként mikori lenne a fordulónap? Számlásként ugye tudom hogy 4-e, de kártyásként honnan tudom meg?

    [ Szerkesztve ]

    HR24.hu

Új hozzászólás Aktív témák