Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
fendre
tag
Sziasztok,
2 hete váltottam Telenorra a nagy T-től és azóta meglehetősen tanácstalan és mérges vagyok. Állítólag a Telenor 4G internet a leggyorsabb szolgáltatás a piacon, azonban én egyáltalán nem ezt tapasztalom. 2 fő problémám van:
- Budapesten belül (is?) tragikus a 4G lefedettség. Belvárosban sokszor még 2/3G is alig van. Kb. 75%-ban van csak 4G, ami egyszerűen elfogadhatatlanul kevés.
- Amikor 4G-n vagyok, akkor sem érzem, hogy "tesztgyőztes" lenne a Hipernet sebessége. Korábban a T-nél a leggyengébb 4G-s sebesség teszt is 20/7 Mbit lett, Telenornál a legjobb is 7/1 Ügyfélszolgálaton fogalmuk sincs mi a probléma. Elküldték az APN beállítást, amit persze már rég ellenőriztem neten. Fogalmuk sincs mi a gond, pár előre összerakott script ismételegetésén kívül mást nem tudnak mondani (területi lefedettség rendben, mobilnet elérhető sebesség a régióban 20+Mbit, stb.)Egy HTC One M8-am van, így a készülék sebessége nem jelent szűk keresztmetszetet és a T-nél működött is rendesen. Sajnos kezdem azt gondolni, hogy rosszul döntöttem mikor szolgáltatót váltottam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asszociációs játék. :)
- Milyen házat vegyek?
- Ukrajnai háború
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest