Új hozzászólás Aktív témák

  • fendre

    tag

    Sziasztok,
    2 hete váltottam Telenorra a nagy T-től és azóta meglehetősen tanácstalan és mérges vagyok. Állítólag a Telenor 4G internet a leggyorsabb szolgáltatás a piacon, azonban én egyáltalán nem ezt tapasztalom. 2 fő problémám van:
    - Budapesten belül (is?) tragikus a 4G lefedettség. Belvárosban sokszor még 2/3G is alig van. Kb. 75%-ban van csak 4G, ami egyszerűen elfogadhatatlanul kevés.
    - Amikor 4G-n vagyok, akkor sem érzem, hogy "tesztgyőztes" lenne a Hipernet sebessége. Korábban a T-nél a leggyengébb 4G-s sebesség teszt is 20/7 Mbit lett, Telenornál a legjobb is 7/1 :( Ügyfélszolgálaton fogalmuk sincs mi a probléma. Elküldték az APN beállítást, amit persze már rég ellenőriztem neten. Fogalmuk sincs mi a gond, pár előre összerakott script ismételegetésén kívül mást nem tudnak mondani (területi lefedettség rendben, mobilnet elérhető sebesség a régióban 20+Mbit, stb.)

    Egy HTC One M8-am van, így a készülék sebessége nem jelent szűk keresztmetszetet és a T-nél működött is rendesen. Sajnos kezdem azt gondolni, hogy rosszul döntöttem mikor szolgáltatót váltottam :(

Új hozzászólás Aktív témák