Új hozzászólás Aktív témák

  • asdf_

    veterán

    válasz Eli577 #23677 üzenetére

    Ez egy elég érdekes hivatkozási alap, mivel a két fél között már az online ajánlattal, a vevő részérő az arra történő szándéknyilatkozattal létrejön az adásvétel, de legfőképp azzal, hogy már akkor ki van fizetve a termék, amikor kihozza a posta.

    Nem, mert idorendileg nem stimmel a tortenet. Amig nem irsz ala egy ujabb/meghosszabbitott hang elofizetoi szerzodest, addig az, hogy keszuleket veszel, mint opcio fel sem merulhet, hiszen a hang elofizetoi szerzodes letrejotte okan valsz jogosultta kedvezmenyes keszulekvasarlasra. Namost, mivel a hang elofizetoi szerzodest a futar hozza kinyomtatva, te meg kek tintaval ott helyben irod ala miutan a szerzodeskoteshez szukseges okmanyaidat bemutatod (ezeket talan meg le is fenykepezik) es csak ezen szerzodes alairasa utan tudsz telefont venni, innentol szerintem mar megvan a logikai bukfenced, miert is nem online vasaroltad a telefont ;) Ha elore kifizetted mondjuk bankkartyaval, azt meg gondolom elolegkent kezelik, tehat a hang elofizetoi szerzodes alairasa utan megvasarlod a telefont, amirol kapsz egy aznapi szamlat, nulla forint fizetendo vegosszeggel.

    Ezt támasztja alá az is, hogy az előfizetői szerződés és a készülékvásárlás az két külön dolog, függetlenül attól, hogy milyen konstrukcióban veszed a készüléket (részlet vagy teljes árkiegyenlítés), a kapcsolat csak annyi, hogy adnak árkedvezményt az egyikre.

    Lasd fent, amig egy hang elofizetoi szerzodest nem irsz ala, addig nem tudsz telefont venni, ebbol adodoan a telefon vasarlasa csak eztan tud megesni. Namost ha te ezt a hang elofizetoi szerzodest papir alapon kotod meg otthon/lent az utcan/munkahelyeden, akkor az ezen szerzodes alairasat kovetoen -szinten tollal, papirral- megvasarolt telefonbol ugye hogy, nehez tavollevos vasarlast csinalni? ;) Csak telefont meg ugye nem arulnak hazhozvivosen. Hidd el, nem hulyek dolgoznak a Telenor jogi osztalyon...

Új hozzászólás Aktív témák