Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
naot
tag
Kiegészítés:
A biztonság kedvéért visszadugtam a régi monitort, hogy megnézzem még egyszer.
Görgetéskor mintha gyorsabb is lenne a kép, a fentiekben leírt rezgést (rángatást) nem csinálja és a betöltő kép is időben jelenik meg.
-
naot
tag
Sziasztok!
Nem rég vettem egy Samsung XL2370-es monitort, és a következő a baj vele:
Windows indításakor néha berezeg a kép oldalra (mintha egy egy láthatatlan kéz próbálná jobbra-balra rángatni) és akkor is, ha Catalyst Controll Centerből kilépek (még ha nem is állítottam át semmit).Ezenkívül a számítógép indításakor túl sok idő, mire megtalálja, hogy melyik csatornán (DVI/Analóg/HDMI) jön a kép.
Videókártya hiba szerintem kizárva, ma hoztam haza szervizből a gépet, és ottani monitoron hibátlanul ment a gép ilyen szempontból, illetve a régi monitorommal sem csinálja.
Ha bárkinek volt hasonló gondja, vagy van ötlete, kérem írja meg.
Előre is köszönöm.
Üdv,
naot
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Politika
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Gitáros topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Újszerű Samsung Odyssey G8 OLED smart gaming monitor - 34" UWQHD (3440x1440px), 175Hz
- FÓLIÁS! LG UltraWide UltraGear 34GN850P-B Monitor! IPS / 3440x1440 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync
- LG UltraGear 45GR95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0,03ms / G-SYNC / FreeSync! BeszámítOK
- SAMSUNG KÜLTÉRI SMART MONITOR ! LH55OMB 140CM 4K SMART AKCIÓ!
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest