Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs1956
senior tag
válasz Mr.Csizmás #3082 üzenetére
Szia!
Én is ebben a cipőben jártam , és két háztartásban is teljes cserét hajtottam végre.
Volt egy tavalyi Tescos sorozat amit nagyon jó akcióbban vettem, (rozsdamentes acél, vastag szendvics talp)
Ezt szétosztottam, és mindenhová Tefal rozsdamentessel egészítettem ki őket
Volt/van, méregdrága bevonatos/zománcos stb, de az a tapasztalat, hogy azt egyszerűen idővel megesszük, merthogy az edényből eltűnik...
A rozsdamentes örök életű.
Vannak öntöttvas edények is, szuperek, de nehezek, rozsdásodnak stb.
Amit még mindenkinek ajánlok, az a fedélcsere.Kb 15-20 fedőt dobtam ki, mert elburjánztak, és ménkű sok helyet foglaltak el.
Helyettük ebből 3 méret mindent kivált, semmi helyet nem foglal el, és olcsó.
Na jó, a legkisebb edényekre nem jók...
Ehhez vettem még 2 db Lidlis tiszta szín vas edényt. (kb 3000 Ft volt nemrég akcióban.)
Ebben sütni kell örök élet + 100 év, csak szeretni ,gondozni kell -olajozás[ Szerkesztve ]
-
Digitalpimp
senior tag
válasz Mr.Csizmás #3082 üzenetére
Szerintem a Bonyhádiak nem rosszak, igaz most már valami német cégbe beolvadtak. Viszont van sokféle méret, szín, akár teljes sorozatok is. Rájuk is van nyomva, hogy mindenféle tűzhelyhez megfelel.
[ Szerkesztve ]
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Le Mans Ultimate
- Kuponkunyeráló
- SSD kibeszélő
- Elite: Dangerous
- Formula-1
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.