Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Diablo IV
- Elite: Dangerous
- PlayStation 5 Pro teszt
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD.hu
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgery
őstag
"5.1. A Szolgáltató a szoftver-termékhez egy nem kizárólagos, nem licenchez kötött, nem átruházható, időben a szerződés időtartamára korlátozott használati jogot ad a Felhasználónak, az alábbi szabályokhoz mérten."
Bármit aláírok mindig végigolvasom az ászf-et, de itt nem tettem meg, mivel gondoltam programot veszek nem szolgáltatást így annyira nem érdekelt.
Ez van. Ne értsen félre senki, nem azzal van a gondom, hogy valamiért fizetni kell, hiszen a legtöbb számlázó úgy működik, hogy havidíjas, csak ott épp ezt nem az ászf-be dugják hanem nyíltan vállalják. Mikor én vettem ezt nem közölték, nem volt leírva sehova, pedig telefonon is beszéltem velük és akkor még fogalmam sem volt miként megy a piac ezen része. Szóval engem csak a megtévesztő üzletpolitika zavar, hiszen kihasználják/ták azt, hogy valaki berendezkedik egy programra akkor onnan nehezebben költözik át másikba (ezért is volt évekig ingyenes a számlázójuk...) és inkább fizet mikor rájön, hogy ez évente ennyibe fog kerülni...FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
Víz Elek
senior tag
Rosszul értelmezted, csak azért írtam, hogy van más is, aki komolyabban űzi, mint ahogy én is csináltam, eszem ágában sincs nekem senkit sem felnyomni.
Egyébként a vásárló van a "dögöljön meg a szomszéd tehene is... " elven, mivel leírta kerek perec, hogyha neki rossz, akkor nekem is rossz lesz.
[ Szerkesztve ]
Samsung S9
-
kovacsroli
senior tag
Szia,
Édesanyám volt jelen, aki tanúként aláírta a jegyzőkönyvet. A plomba hiányát nem vitatom, valóban nincs. A kérdés, hogy tudják-e bizonyítani, hogy volt. A másik kérdés, hogy kié a felelősség ha bárki hozzáférhet. Ez még egy gondolatot elindít bennem: eredetileg szándékos rongálásról beszélünk, ami bűncselekmény (?). Barmilyen nyomozati alap vagy bizonyíték nélkül nem számít-e rágalmazásnak az e-on-tól, hogy engem gyanúsít az elkövetessel? Ebből következően: a munkatársak tönkretették a bűnügyi helyszínt?
Persze nem szeretnek agresszív támadásba fordulni. Egyelőre.
Köszönöm mindenkinek a segitseget.
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
Pőze
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyen járok-e de fontos lenne pár információ feljelentessel kapcsolatban. Csak nagyon röviden annyi a sztori, hogy volt lakótársam megkárosított pár száz ezer forinttal a lakbérren keresztül . Most ott tartunk, hogy ő is feljelentett teljesen hülye indokkal, hogy ne kelljen vissza fizetnie a pénzt.
Valaki tud nekem segíteni egy pár hasznos infóval ? Kinek tudok írni privátban?
-
-
mirci18
addikt
Volt olyanra is példa hogy egy nő ráismert a párjára egy nőkről szóló topikban.
Volt belőle balhé hogy miket és hogyan ír róla.Másrészt azért is utánanézhettek szerintem a dolgoknak mert lehet ők sem tudták hogy ilyenkor jár e nekik a 10 százelékos avulás érték amit le akartak a vételárból vonni.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
-
Richie86
senior tag
Igazából jogos a kérdésed, nem tudjuk mi sem igazolni, hogy fizettünk.
A 3 év alatt volt pár alkalom, amikor a számlájára utaltam a pénzt, közleménybe beírva nevet, és hogy bérleti díj + rezsidíj. Ez látszik (látszódnia kell) mindkettőnk számlatörténetében. Nekem így is lett volna kényelmesebb, de kérte, hogy inkább mindig kézbe adjuk, mert neki az is költség, ha leveszi számláról... Hát ilyen zsugoriak.
-
Viperator
őstag
Nem szoktam tévedésből tankolni, mindig alaposan figyelek! Mert tudom, hogy mivel jár... Egyébként a blokkon rá van írva, hogy 95-ös anyagot tankoltam...
"Minél inkább eltávolodik egy társadalom az igazságtól, annál inkább utálni fogja azokat, akik kimondják azt." - George Orwell
-
Viperator
őstag
Mert szemcsés volt a folyadék is (meg fekete/kávé színű). Még nem láttam személyesen a folyadékot, félre van téve két kannába. Azt is meg fogom nézni.
Nem ismerem ezt a fajta hibajelenséget (mert még nem találkoztam ilyennel):
Kezdetben, hazaérkezésünk után beálltam valahova a lakásunk előtt, hogy tudjuk kipakolni a táskákat, miután végeztünk és a parkolóhelyre akartam tenni, de nem akart beindulni. Másnap reggel próbálkoztam és beindult, néhány km-re mentem valahova, letettem a kocsit és utána haza akartam menni, nem akart beindulni. Másnap megint vissza az autóhoz, beindult, hazavittem, utána (vagyis rögtön) újra próbálkoztam és nem akart beindulni.[ Szerkesztve ]
"Minél inkább eltávolodik egy társadalom az igazságtól, annál inkább utálni fogja azokat, akik kimondják azt." - George Orwell
-
Viperator
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest