-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
PofaJenö
senior tag
Helló
Egy SH Momentum 2M fülest vettem akciós áron 49 ért. Egy Fiio M7-es lesz a forrás, bírják egymást majd?Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
PofaJenö
senior tag
válasz betyar1974 #67301 üzenetére
Szia
Én használom nagyon kényelmes, jó hang kissé mély, ami elnyomja a közepét de az én X3-al tökéletes.Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
PofaJenö
senior tag
Igen, akkor kellene 1-2 tag is aki online ,mert volt olyan ide írt hogy itt vagyok a MM-ben és gyorsba kéne válasz melyiket is ?
k.sanyi92 : csak 840 ,lásd lent.
[ Szerkesztve ]
Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
PofaJenö
senior tag
-
PofaJenö
senior tag
válasz littlemamba #28985 üzenetére
Ez ? [link]
Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
PofaJenö
senior tag
Retro DJ 2 [link]
-
PofaJenö
senior tag
Hali
nem topik téma ,de nem találok erről topik-ot
a HDtracks -ról érdemes venni zenét ? Vagy van jobb nála?Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
PofaJenö
senior tag
Ó ez tényleg jó régi még a csatlakozást is csavarozással csinálták [link]
[ Szerkesztve ]
-
PofaJenö
senior tag
válasz gelbelex #26635 üzenetére
Ez így igaz,de a zene is más 16-24 bit-es flac egy kicsit más stílusú pl. Prodigy vs ABBA, vagy ELO vs George Michael ,Vivaldi vs Jean Michel Jarre között,és más a 192-44.1kHz közötti különbség is, én ezt vettem észre,de ez változik ha fáradt vagy kipihenten hallgatja az ember.
-
PofaJenö
senior tag
Már meglepődtem hogy a fülesről van szó [link]
-
PofaJenö
senior tag
válasz gelbelex #26419 üzenetére
Hali
én X3-al próbáltam(flac) és mélyben tényleg sok ,elnyomja a közepet ,és a magas is csak akkor van ha olyan a zene ,de nagyon kényelmes puha bőr szerű anyaga van .Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
PofaJenö
senior tag
válasz szakibá... #26121 üzenetére
Nem ,én a beállításra mondtam.
-
PofaJenö
senior tag
Elmentem a MM-be egy kis kínálat nézőbe , forrás az X3-as volt ,amit tudtam kipróbáltam vele és ez a kettő nagyon megfogott elképesztően szólt a X3-al . 1 - [link] 2- [link] és meg kell mondjam tetszett ,és nagyon kényelmes nem szorított sehol, nagyon puha párna van rajta.
-
PofaJenö
senior tag
Pont most akartam írni hogy a Shure eltűnt a süllyesztőben ;-)
-
PofaJenö
senior tag
Tiszta Retro Dj [link]
-
PofaJenö
senior tag
B.U.ÉK. minden Füles rajongónak !
-
PofaJenö
senior tag
Jelenkeztem fejes talira ,remélem lesz valaki Debrecenből . egy kocsira való.
-
PofaJenö
senior tag
Utcára ez ? [link]
-
PofaJenö
senior tag
Mondjuk nem fejes téma de meg kérdezem ilyet csinál valaki itthon ?[link]vagy árban ugyan ott lennék ha rendelném ? Mert az enyém valószínű kipurcant mert átvált monó-ba néha.
-
PofaJenö
senior tag
-
PofaJenö
senior tag
Hali
a hybrid mit jelent itt? különböző kábeleket használnak hozzá? jobb az átviteli jel?
[link]
már bocsi hogy ide írtam,de itt pörgősebb a topikLumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
PofaJenö
senior tag
válasz freelanced #11342 üzenetére
Hali
Itt is olvass egy kicsit [link]Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
PofaJenö
senior tag
Ma csak 3 Beats láttam mászkálni az utcán itt Debrecenben.
ui: egy ültLumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
PofaJenö
senior tag
-
PofaJenö
senior tag
Hát én most nemrég próbáltam ki 840+Sansa Clip+FiiO E07 Andes ,és érdekes mert tetszik a hangerőt le vettem a clip+-ról(és alapon van a hangzás) és a FiiO -n pedig 55-re tettem és nagyon jól szól .
-
PofaJenö
senior tag
Mi ez? [link]
az hát[ Szerkesztve ]
-
PofaJenö
senior tag
válasz vodkaboy22 #9607 üzenetére
Az meg nekem nem volt még,de a párnája vastagabb ,volt egy kép róla nem rég itt .De nagyon kényelmes ez főleg hogy szemüveges vagyok .
-
PofaJenö
senior tag
válasz vodkaboy22 #9605 üzenetére
én is hasonló használat csak én Shure 840-est 3 filmet néztem és egy csomó flac-ot hallgattam .
-
-
PofaJenö
senior tag
Most néztem hogy a 940-es párnája jó a 840-re változik valamerre a hangzás?
-
PofaJenö
senior tag
válasz szakibá... #6905 üzenetére
Lehet,de olyan érzése van az embernek mintha csévélős lenne a jack része
-
PofaJenö
senior tag
Metál rajongóknak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM