-
GAMEPOD.hu
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunner
senior tag
válasz Chandler #443 üzenetére
Hát ha Skatezt veszel a Diamondbackre azt méretre kell vágni, de ha Hyperglideot akkor nincs semmi más dolgod minthogy felragasztod a régi helyére, mert azt méretre vágják, és ugyanaz az anyag mint a gyári (ugytudja )
De teflont(skatez) érdemesebb itt Proghardveren venni emberkéktől mert ugyananyiért nagyobb adagot kapsz (lehet ez csak régebben volt így :S )
Copperheadnek ugyanolyan csúszkái vannak, én úgy tettem fel hogy vágtam egy nagyobb darabot a skatezből, amit félbevágtam, kaptam 2 hosszú de keskeny téglalapot, az egyiket félbevágtam, ezek mentek a két kicsi tappancsokra a másikat meg felragasztottam a nagyobbra... Nem kell íveket vágni bele. Ahol nagyon kilógott ott lecsiptem a sarkát
[Szerkesztve]Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Mint az új! Apple Iphone 13 Pro Max 128GB Gold!
- Canon EOS M50 Mark II sok kiegészítővel!
- Csere-Beszámítás!Garancia: 2027.12 Acer Nitro V 15-51 / I5 13420 / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 512GB SSD!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest