Hirdetés
- Inteles Sparkle videokártyák jönnek, ezúttal munkához
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- ASUS ROG Ally
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nhpeti
tag
Sziasztok!
Ne kövezzetek meg, abszolút kezdő fotós vagyok, első használt DSLR gépemet vettem meg (Canon 1300d kit obival).
Azt tapasztalom, hogy hiába van az objektív AF módba kapcsolva (ilyenkor ugye manuálisan nem is tudom "tekergetni" a fókuszt), csak a teljes automatikus programban fókuszál automatán a fényképezőgép, Av módba (rekesz előválasztás) például abszolút nem.
Ennek így kell működnie, én nézek be valamit, vagy hibás a készülék? -
nhpeti
tag
Szeretnék elkezdeni fényképezni. Eddig csak teljesen amatőr szinten, automata beállításokkal fotóztam telefonnal, kompakt gépekkel. Most eldöntöttem, hogy veszek egy használt, olcsóbb DSLR gépet, hogy megtanuljam az alapokat.
Mivel diák vagyok, a keret eléggé szűkös (40k). Ezért az árért néztem Canon EOS 350d-t KIT objektívvel és Canon EOS 1000d-t szintén KIT objektívvel. Expó számot egyenlőre egyikről sem tudok, nem volt bent a hirdetésben és még nem válaszolt az eladó.
A kérdésem az lenne, hogy melyiket lenne érdemesebb megvenni ha közel azonos az állapot és az expószám?
Új hozzászólás Aktív témák
- Inteles Sparkle videokártyák jönnek, ezúttal munkához
- Yettel topik
- Mozgásban a PIONER című orosz MMOFPS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Teljesen átvariálhatja szoftverei nevezéktanát az Apple
- Philips LCD és LED TV-k
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Tamron 18-200mm Di II VC (Canon) és Tamron 70 - 300mm 1:4-5.6 (Canon) objektívek
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Canon EF-S 55-250mm IS STM objektív és Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 Is STM Get Closer Kit
- Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera +ISY tartozék készlet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest